Anladım canım :) Evt senin ten rengin çok hoştu hatırlıyorumKüçükken bende esmerdim ama sonradan ne olduysa beyazladım değiştim Daha dün küçük kuzenim diyo eski fotolara bakmış sen çok karaymışsın Shanna abla diyo
Teşekkür ederim canım:)
Bende küçükken daha esmerdim tabi o zaman güneşten kaçma derdi yok yanma derdi yok çocuksun bir şeyden anlamıyorsun vs çok esmerdim yani büyüyünce bilinçlendik :)
Doğal olarak ten rengi de yerine geldi :)
Kesinlikle sabahtan akşama sokaklardaydık ondan iyice esmerleşiyodukAma ne güzel yıllardı be hüzünlendim bak şimdi
Ne güzel çocukluk yaşadık bizler ama şimdiki nesil ne şirinler biliyor ne taş devrini :) Benden 16 yaş küçük 4 yaşında kardeşim var çocuk dışarı çıkmaya korkuyor gel ablam parka götürüyüm diyorum yoknasıl bi çocukluk anlamadım :)
Biri şirinler mi dedi
Ayy çook severiiiiiimmmmmm
Ama kominizmi ifade ediyor ve simgeliyor...
Bilmem hiç dikkat ettiniz mi?
Selam birileri var mı ?
ben burdayım cicim nabersın
aa dıkkat etmemişim yawrum nerden anladın
Selam birileri var mı ?
napıyım canm ehh işte takılıyorum nette vakıtte gecmıyo acaba kıtap mı okusam yoksa nette mı takılsam kararsızım:) meleklerle yasamak dıe bı kıtabım var onu mu okusamkı:)İyiyim canım sen nasılsın
Canım dikkat ettiysen her şey ortak orda para denen bi kavram yok...Kendin yap yetiştir kendin ye...
aşçı şirin yemek yapar usta şirin tamir yapar vs şirinler kendi becerilerini sergiler ama tembel şirin yada uykucu şirin hiç bir şey yapmamasına rağmen diğer çalışanlar gibi yer içer...
Yani demek istediğim aralarından biri hiçbir şey yapmasada kominizmde eşitlik söz konusu olduğu için herşey eşitçe paylaşılır...
zenginlik sınıf farkı söz konusu değildir.Herkes şirin baba çevrsinde toplanmıştır çalışan çalışmayan ayrımı yoktur vs:)
Küçükken bunlar bir şey ifade etmiyor ama büyüyünce bazı kavramları öğrenince parçalar yerine oturuyor...
napıyım canm ehh işte takılıyorum nette vakıtte gecmıyo acaba kıtap mı okusam yoksa nette mı takılsam kararsızım:) meleklerle yasamak dıe bı kıtabım var onu mu okusamkı:)
ewet haklısn canm ben cok sewerdım şirinleri yaa bak özledım smdı bızde kasetı vardı sırınlerın ozamnlar vıdeoya koyup ızlerdım her bır cumleyı ezberlemıstım artık:)
Canım dikkat ettiysen her şey ortak orda para denen bi kavram yok...Kendin yap yetiştir kendin ye...
aşçı şirin yemek yapar usta şirin tamir yapar vs şirinler kendi becerilerini sergiler ama tembel şirin yada uykucu şirin hiç bir şey yapmamasına rağmen diğer çalışanlar gibi yer içer...
Yani demek istediğim aralarından biri hiçbir şey yapmasada kominizmde eşitlik söz konusu olduğu için herşey eşitçe paylaşılır...
zenginlik sınıf farkı söz konusu değildir.Herkes şirin baba çevrsinde toplanmıştır çalışan çalışmayan ayrımı yoktur vs:)
Küçükken bunlar bir şey ifade etmiyor ama büyüyünce bazı kavramları öğrenince parçalar yerine oturuyor...
Var tabi olmaz mı :)
napıyım canm ehh işte takılıyorum nette vakıtte gecmıyo acaba kıtap mı okusam yoksa nette mı takılsam kararsızım:) meleklerle yasamak dıe bı kıtabım var onu mu okusamkı:)
ewet haklısn canm ben cok sewerdım şirinleri yaa bak özledım smdı bızde kasetı vardı sırınlerın ozamnlar vıdeoya koyup ızlerdım her bır cumleyı ezberlemıstım artık:)
ayy ewet casper felan bayılırdım tom ve jerry tweety taş dewrı nostalji yaptık bugece bıraz:)Bende çok severim canım şirinleri eğlenceli gelir bana :)Birde onların dergileri vardı bütün çıkardığı dergiler vardı nerdeyse bende çok güzeldi ya :)))
şeker kız candy scobydoo casper tom ve jerry bayılırım bunlara da:))))
evet şirinlerin bu olayını lisede fark etmiştim ben büyük bi olay bence
Küçük çocukların beyninde yer ediyor
Ben film açtım partlar dolsun diye bekliyorum. Ama kitap varsa elinde kitap oku ya
Bende yeni kitap araştırmasındayım
Bende çok severim canım şirinleri eğlenceli gelir bana :)Birde onların dergileri vardı bütün çıkardığı dergiler vardı nerdeyse bende çok güzeldi ya :)))
şeker kız candy scobydoo casper tom ve jerry bayılırım bunlara da:))))
bende bayılırım onlara ya
hayalet avcılaarı vardı bir de sabahçıydım ben ilkokuldayken eve gelir gelmez hemen onları izlemeye koyulurdum şirinler,hayalet avcıları,casper,tom&jerry,duffy duck
nasılsınız kızlar bu arada
ayy ewet casper felan bayılırdım tom ve jerry tweety taş dewrı nostalji yaptık bugece bıraz:)
hmm hangı fılkm ıyı bakalım canım bnm netım sınırlı olmasa bende acarım hergece:)
iyiyiz fıstık hep aynı terane.sen napıosun var mı havadıs
bende bayılırım onlara ya
hayalet avcılaarı vardı bir de sabahçıydım ben ilkokuldayken eve gelir gelmez hemen onları izlemeye koyulurdum şirinler,hayalet avcıları,casper,tom&jerry,duffy duck
nasılsınız kızlar bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?