selam kızlar gecen muhabbetı oldu yaaa özendım gıttım youtube dakı butun şirinleri izledım çok guzeldıııııama ınanın hatırlıyorum her bır bolumu az cok unutmamısım
ya baska nerden ızleyebılırız o kadar hoşuma gıttı kı nerdeyse cd cıye gıdıp cd sını alıcam
Selam canım iyi yapmışsın bende izliyodum bi ara :) Eee nasılsın neler yapıyosun
iyiyim kuzum sıkıcı yaaa nolsun ewdeyım ıste belkı bu aksam benımkıyle gorusurz bılemıyorum sen napıosun beybım
Aynen sıkıntıdan patlıyorum hava çok güzel ama arkadaşlarım çalışıyo yapacak bişey yokKeşke fatihte burda olsaydı görüşseydik hep
demı yawrum ne guzel olurdu,,bide bız kızlar felan komsu olsaydık keşke:/
hep aynı seyler ınsanın canı sıkılıo bıde geç yatıyorum geç kalkıyorum benı bı tuhaf yapıo gec kalkmak gun bıtıwerıyo yasadıgımdan anlamıyorum
Yabadabaduuuuu
Ben geldim
Hoş geldin panpaNapıyosun bakalım :)
Hoşbulduk kanka iyiyim sen ne yapıyorsun
Hava çok güzel kız bugün fatih ne zaman geliyor
Hafta içi kuzum çarşamba ya da perşembe p .tesi kesin olarak belli olacak :) Evt hava çok güzel ve ben eve tıkılı kaldım offf
Hafta içi kuzum çarşamba ya da perşembe p .tesi kesin olarak belli olacak :) Evt hava çok güzel ve ben eve tıkılı kaldım offf
Annenden izini kopardın dimi
aa az kalmıs gozun aydın dıyeyım ozaman kuzum
Annemden kopardımda anneannem hala büyük bi sorunArkadaşım gelecek pazar günü anneannemin yanında annemden izin isteyecek annem tmm kalsın derse anneannem bişey diyemezmiş öyle diyo arkadaşım ama, annemin başının etini yer gibime geliyor
Annen de ona göre hazırlıklı olsun kanka başının etinin yenmesine
Ya sen anneni ikna ettikten sonra gerisini düşünme annen bi şekilde halleder
Annen de ona göre hazırlıklı olsun kanka başının etinin yenmesine
Ya sen anneni ikna ettikten sonra gerisini düşünme annen bi şekilde halleder
bncede annen ızın verdıkten snra ananen fazla karısmamalı ama yaslılar dedıgım dedık oluo ıste
Aynen canım ee sizin nasıl gidiyo evlilik hazırlığı falan :)
yawrum aslında pek hazırlık yaptıgımız yok hemen hemen her sey tamam gununu beklıyoruz işte:)
Anladım canım eniştemiz seni üzmüyor değil mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?