var havadıs ama tam detaylarını burada paylaşmak istemiyorum okunur falan sonra
ama şu kadar söyleyeyim istenip everilip gidiyordum neredeyse
hadı beee senın yaklaşımın ne pekı olumlu musun
ewet canm dogru bır karar wermişsin unutamadıgın bırı warken baskasına sans wermek dogru deıl,zaman yanlıs yanı, unuttuktan snra elbet olabılır ama suan sağlıklı olmaz hem sana hem karsıdakı kişiye haksızlık olur..bak ayrıntı vermeyecektim ama tutamıyorum çenemi işte
olumsuz canım
çocuğu tanımadan red ettim
eski sevgilimi kar...unutamıyorum o yüzden oluyor hep ben hala ona aşıkken başka birini nasıl tanımaya çalışabilirim ki
ewet canm dogru bır karar wermişsin unutamadıgın bırı warken baskasına sans wermek dogru deıl,zaman yanlıs yanı, unuttuktan snra elbet olabılır ama suan sağlıklı olmaz hem sana hem karsıdakı kişiye haksızlık olur..
sence insan ilk aşkı ve herşeyi ilk tatdığı ve ilk kez aşık olduğu adamı unutabilir ,bunu yapabilir mi acaba
sence insan ilk aşkı ve herşeyi ilk tatdığı ve ilk kez aşık olduğu adamı unutabilir ,bunu yapabilir mi acaba
feronia canım iyi diyelim iyi olalım işte çok şükür sağlıklıyız hamd olsun senin ne var ne yok aşkitondan
Bu kişiden kişiye değişir...
kimisi unutamıyor...
Kimisi unutuyor..
Ben unutan kısımdanım.
Hatta hiç aklıma gelmiyor.
Şimdiki sevgilimle ilkinde ne yaşadıysak kat kat fazlasını yaşıyorum.
Çokta seviyorum onu.
Ama ben sevgilimle bi ilişkiye başlamadan önce ilk ilişkiyi kafamda ve kalbimde bitirmiştim zaten...
Önemli olan bu iki yerde bitirmek ilişkiyi...Unutamayanların da ya kafasında bitmemiştir o ilişki yada kalbinde...
Sen güçlüysen eskiye dair bir şey kalmaz.Ama güçsüzsen zor aşarsın herşeyi.
tabıı kı unutabılır yawrucum yaa fazla karamsar gordum senı , neler gecıyo be canım neler unutuluyo yeter ki insan istesin, birazda şans senınleyse cok daha mutlu bıle olabılırsın...
ben her şey ınsanın elındedır dıye dusunuyorum unutmak ıstedıkten snra unutursun elbet kolay deıl şak dıye olmaz zaman her seyın ılacıdır
eğer sen nişanlından ayrılsaydın onu unutabilir miydin peki
belki de duygularımı bastırıcam yıllarca içimde kalıcak yaşayamaadığım mutlulukları başkalarında görücem bilemiyorum
ALLAH hakkımda hayırlısı ne ise onu versin sadece bunu istiyorum RABBİM den
yüce RABBİM artık yüzümü güldürsün İNŞALLAH,hep mutlu olmak istiyorum artık,akacaksa gözyaşlarım gözlerimden mutluluktan aksın istiyorum
RABBİM herşeyi bilen,duyan,gören benim için ne iyiyse onu versin AMİN
Bu kişiden kişiye değişir...
kimisi unutamıyor...
Kimisi unutuyor..
Ben unutan kısımdanım.
Hatta hiç aklıma gelmiyor.
Şimdiki sevgilimle ilkinde ne yaşadıysak kat kat fazlasını yaşıyorum.
Çokta seviyorum onu.
Ama ben sevgilimle bi ilişkiye başlamadan önce ilk ilişkiyi kafamda ve kalbimde bitirmiştim zaten...
Önemli olan bu iki yerde bitirmek ilişkiyi...Unutamayanların da ya kafasında bitmemiştir o ilişki yada kalbinde...
Sen güçlüysen eskiye dair bir şey kalmaz.Ama güçsüzsen zor aşarsın herşeyi.
tatlım katılıyorum sana bende unutan kısımdanım.. ve bi ilişkiyi tamamen silip öyle başlamak gerekıyor tekrar aşık olup mutlu olmak ıcın, geçmişi hala yaşatıyorsan yenı bırı yarayı daha da sıcak tutabılır ..
yıllarca eskı sevgılılerını unutamayan ınsanlar war ben cok sasırıyorum ve bu durumun bır hastalık oldugunu dusunuyorum ben...
yawrum unutmak zorunda kalsaydım unuturdum elbet ben hakedenı oyle bır unuturum ki izi bile kalmaz...
canım benım ınsallah senın ıcın en guzelı en hayırlısı olur, şu var belırsızlıktense kotu son daha ıyı en azından alacagın yolu bılıyorsun..
ilk zamanlar gunlerce ağlar ınsan bu cok normal acını yaşa içine atma ama zamanla iyileşeceksın yeter ki iste.. umarım karsına hoşlanabılecegın ıcındekı duyguları yenıden harekete gecırecek bırı cıkar dogru zamanda..
yawrum sende hep ewdesın demı çalışmayı dusunmez mısın ıyı gelır bıraz yenı ortamlar tanı..
bilmiyorum ki
yarın en olacağını kim bilebilir
ne yapacağımı bende bilmiyorum unutum ben bunu kesinlikle aşarım derim aşamam,yok aşamam çok seviyorum derim aşarım tamamen unuturum bunu kestiremiyorum
büyük konuşmak istemiyorum bu yüzden
çıksa da ben hoşlanmadıktan sonra ne anlamı kalıyor ki
haklısın aslında haketmeyen birini unutmak en iyisi ama işte kalbime söz geçiremiyorum yani
aklım başka kalbim başka diyor aman nerden açtım bu konuları yaa ne güzel aklıma gelmiyordu işte
yokkkkk canım düşünmem ben çok tembelim o konu da zor geliyor bana çalışmak malışmak ama tabi mecbur kalsam çalışırım da yeni yeni ortamlar keşfetmek için çalışmam demek istedim yani
Ben var ya ölürüm biterim onsuz yapamam ondan başkasını sevemem unutamam diyordum...
Sonuç ne biliyormusun?
O kadar çok kavga ve ayrılıktan sonra böyle diyen ben ayrılmak istediğimi söyledim ona..
Ve ayrıldıktan sonra hiç üzülmedim. Anladım ki böyle dememin sebebi alışkanlıkmış ben sevgimi o kavgalarda tüketmişim...
Kafamda ve kalbimde biten insanı gözüm göresi yok. Gördüğüm zamanda yemin ederim yabancı bi insandan farksız hiç bir his yok içimde...
Ben var ya ölürüm biterim onsuz yapamam ondan başkasını sevemem unutamam diyordum...
Sonuç ne biliyormusun?
O kadar çok kavga ve ayrılıktan sonra böyle diyen ben ayrılmak istediğimi söyledim ona..
Ve ayrıldıktan sonra hiç üzülmedim. Anladım ki böyle dememin sebebi alışkanlıkmış ben sevgimi o kavgalarda tüketmişim...
Kafamda ve kalbimde biten insanı gözüm göresi yok. Gördüğüm zamanda yemin ederim yabancı bi insandan farksız hiç bir his yok içimde...
Evet kesinlikle bu hayatta olmaz diye bir şey yoktur...aslında haklısın olmaz diye bir şey yok şu hayatta
ne demişler
hayat olmaz dediklerimizin başımıza gelemsinden ibarettir
aslında o aşkın alışkanlığa dönüştüğü zaman kopuyor ipler işte ,umursamazlıklar vsler o zaman başlıyor işte
aşk o zaman bitiyor tükeniyor hepsi bir zincir gibi halka halka birbirine bağlı
canım zaten normal olan hissizlik.... nefret etmek o kişiyi hala sewdıgını gosterır bende oyle asla geçmişimde kalan ınsanlardan nefret etmem nötrleşirim bu en rahatı nefrette ınsanı yer bıtırır.
ayrılık acısı kabullenene kadar zaten kabullendıkten snrası kolay..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?