• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Sürükle enişteyide burda olsa bende sürüklerdim :1: Önemli olan onların beğenmesi tabiki :8:

Seninki gelirse beraber alışveriş yaparsınız ya
Daha önce konuştuğumuz yere giderseniz orada güzel alışveriş yerleri var

Seninki gelirse beraber alışveriş yaparsınız ya
Daha önce konuştuğumuz yere giderseniz orada güzel alışveriş yerleri var

Bakalım zaman bulabilirsek yaparız kanka :1: Ben çıkıyorum kuzum uyku bastırdı sanki bi yatayım uyuyabilecek miyim uyuyamazsam gelirim gene öptüm görüşürüz :54:

Bakalım zaman bulabilirsek yaparız kanka :1: Ben çıkıyorum kuzum uyku bastırdı sanki bi yatayım uyuyabilecek miyim uyuyamazsam gelirim gene öptüm görüşürüz :54:

Tamam kanka iyi geceler bende film açıyorum görüşürüz yine :54:

Selam kızlar :) Sizlere bikaç sorum var cevabını merak ediyorum.Sizce bir erkek gerçekten sevdiğini ve değer verdiğini nasıl gösterir ? İlgisizlik neden oluşur sevgisiyle doğru orantılı mıdır ?

bebişkom sorunu dün sormuşsun ama yeni gördüm bu aralar giremiyorum fazla nete
şimdi şöyle bir erkeğin sevdiğini nsaıl anlarsın
ses tonundan
sana karşı daha yumuşak ve anlayışlı davranır
istediklerini yapmaya çalışır
üzgün isen seni güldürmeye çalışır
derdini dinler ortak olur
kimseye laf ettirmez ,seni herkese karşı savunur korur
senin için kendinden taviz verir vazgeçemeyeceği alışkanlıklarındaqn vazgeçmeye çalışır
mutlu etmeye çabalar
kırdıysa özür diler,herkesten önce seni düşünür
ilgi gösterir şevkat gösterir şimdilik aklıma gelenler bunlar:34:

Nabersiniz kızlar. Nasıl gidiyo.

Dün gece arabadan inerken telefonum asfaltta sürüklenmek suretiyle çamurlu suyun içine düşüverdi :53::52:
Aklım gitti varyaa. Eve çıktım hemen denedim çalışıyo telefon ama arama yapınca ses derinden geliyodu felan işte. Sonra gece pirinç kavanozuna koydum telefonu. Az önce çıkardım canavar gibi çalışıyo :23::23::21::21:

Nabersiniz kızlar. Nasıl gidiyo.

Dün gece arabadan inerken telefonum asfaltta sürüklenmek suretiyle çamurlu suyun içine düşüverdi :53::52:
Aklım gitti varyaa. Eve çıktım hemen denedim çalışıyo telefon ama arama yapınca ses derinden geliyodu felan işte. Sonra gece pirinç kavanozuna koydum telefonu. Az önce çıkardım canavar gibi çalışıyo :23::23::21::21:

pirinç kavanozu ne alaka kız:53:hiç duymamıştım böyle bişi
ama suya tel düşünce falan hemen bütün parçaları ayırırp fön makinasıyla kurutmak gerekiyormuş sanırım

pirinç kavanozu ne alaka kız:53:hiç duymamıştım böyle bişi
ama suya tel düşünce falan hemen bütün parçaları ayırırp fön makinasıyla kurutmak gerekiyormuş sanırım

İnternetten baktım canım sakın fön makinası kullanmayın pirince koyun 2 3 gun kalsın deniyodu. Ben 2 3 gun bekleyemem telefon olmadan haberleşemem sevgilimle. 12 saat felan beklettim sonra çıkardım açtım sapasağlamdı. Hani tuzluklarada nemlenmesin diye pirinç koyarız ya o mantık :52: beyin bedava :52:

İnternetten baktım canım sakın fön makinası kullanmayın pirince koyun 2 3 gun kalsın deniyodu. Ben 2 3 gun bekleyemem telefon olmadan haberleşemem sevgilimle. 12 saat felan beklettim sonra çıkardım açtım sapasağlamdı. Hani tuzluklarada nemlenmesin diye pirinç koyarız ya o mantık :52: beyin bedava :52:

hadi ya bak bunu bildiğim iyi oldu bende fön makinası sanıyordum:53:
benim böyle durumlar için yedek telim var daha doğrusu daha önceki telim duruyor işte bir köşede ki gerçi benim haberleşecek bir sevgilim olmadığından ben telsiz dururum bir kaç gün yani:27:

hadi ya bak bunu bildiğim iyi oldu bende fön makinası sanıyordum:53:
benim böyle durumlar için yedek telim var daha doğrusu daha önceki telim duruyor işte bir köşede ki gerçi benim haberleşecek bir sevgilim olmadığından ben telsiz dururum bir kaç gün yani:27:

Sizde hala aynı mı durumlar canım

Kızlaaaaarr toplanınnnnn :52:

Bi dertliyim bu akşam öyle arada bir esiyorlar bana :ssz:
Sen nasılsın kanka gerçi konunu gördüm yeni

Ne oldu kankam sana :26:Bende moral sıfır gene, zaten ne zaman çok mutlu oldum ki :43:

Ne oldu kankam sana :26:Bende moral sıfır gene, zaten ne zaman çok mutlu oldum ki :43:

Öyle keyifsiz hallerimden birideyim
Kendimle bi çekişme yaşıyorum bu günlerde
Bünye alışık bu durumuma :ssz:

Öyle keyifsiz hallerimden birideyim
Kendimle bi çekişme yaşıyorum bu günlerde
Bünye alışık bu durumuma :ssz:

Bugünlerde bende bi tuhafım gerçi bu sevgiliyle böyle olmam normal sanırım :43:

Bugünlerde bende bi tuhafım gerçi bu sevgiliyle böyle olmam normal sanırım :43:

Bu yaşıma kadar şunu öğrendim: kendinden başka herşeyi salla
Ben hep bunu yapmaya çalıştım
Ah ulen bi rakı içeydim iyiydi :ssz:

Back