• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Nasıl bi his merak ediyorum açıkçası bi gün çok fena içicem ama arkadaş lazım işte :1: Buyrun gelin bekleriz Yeşil Bursamıza kanka :10:

Kafa dengi yakın bi arkadaşınla iç içeceksen kanka ya da sevgilinle işte
Bursa güzel ya seviyorum daha öncede çok kez geldik gezdik
Bi de ben kestane şekeri hastasıyım her gelişimizde bol bol alırım :1:

Kafa dengi yakın bi arkadaşınla iç içeceksen kanka ya da sevgilinle işte
Bursa güzel ya seviyorum daha öncede çok kez geldik gezdik
Bi de ben kestane şekeri hastasıyım her gelişimizde bol bol alırım :1:

Bende çok seviyorum kestane pastası var onu tavsiye ederim bak mutlaka dene her gün yiyorum ben sivilcelendim gene :1:

Bende çok seviyorum kestane pastası var onu tavsiye ederim bak mutlaka dene her gün yiyorum ben sivilcelendim gene :1:

Kestane pastası yemem mi hiç kanka :27:
Çok seviyorum ben küçüklüğümden beri
Hatta küçükken kestaneleri haşlardım bunlara şerbet yapalım anne kestane şekeri olsun derdim :27:

Benim gözlerim gene gözlüklede olsa görüyor ya ona şükür kör olmayacağımız ne malum isyan hiç etmedim etmemde ben mutluyum bu halimlede :) Takmamak elde değil ki kuzum :50:

aynen gözümüz görüyor ya çok şükür ALLAHIMIZA:16:
en doğrusunu yapıyorsun isyan etmemekle ne var ki hem senin gözlüklü halinde sanki sevgilin mükemmel mi görünüş olarak yani onun da eksileri var ama sen onu o haliyle seviyorsun değil mi
hiç kimse mükemmel değildir ve hiç kimsenin yarın en olacağı belli değil hatta yarınımızın garantisi yok ki
yaşamamızın ve sağlığımızın garantisi yok ki şu hayatta
her zaman şükretmeyi bilmek lazım beterin beteri var diye boşuna dememişler yani
bu günümüze şükürler olsun RABBİM beterinden saklasın,sağlık versin herkese AMİN

Nasıl bi his merak ediyorum açıkçası bi gün çok fena içicem ama arkadaş lazım işte :1: Buyrun gelin bekleriz Yeşil Bursamıza kanka :10:

ben içki içemiyorum çok berbat bütün içkileer nasıl içiyorlar zevkle hayret ediyorum yani
sen hiç mi içmedin alkollü bişi
içmediysen sakın deneme
ben bir kere arkadaşlarla sohbet muhabbet kırmızı şarap içicez işte
herkes şakır şakır götürüyor fondip şeklinde
ben bir bardağı içemiyorum o nasıl berbat tatdır yaa yudum alıyorum yok gitmiyor:120:
birayı da içemedim,votkayı,beyaz şarabı da hiç birini içemedim:120::120:

Kestane pastası yemem mi hiç kanka :27:
Çok seviyorum ben küçüklüğümden beri
Hatta küçükken kestaneleri haşlardım bunlara şerbet yapalım anne kestane şekeri olsun derdim :27:

Ay kıyamam yaaaaa :1: Ben şerbetli olanını pek sevmiyorum çikolata kaplamalı olanlarını seviyorum :56: Aklıma neyi getirdin bak kank küçükken annemler hamur işi yaparken bende minik parça hamur alır kendimce şekillendirir sobanın üstünde pişirir yerdim :1:

aynen gözümüz görüyor ya çok şükür ALLAHIMIZA:16:
en doğrusunu yapıyorsun isyan etmemekle ne var ki hem senin gözlüklü halinde sanki sevgilin mükemmel mi görünüş olarak yani onun da eksileri var ama sen onu o haliyle seviyorsun değil mi
hiç kimse mükemmel değildir ve hiç kimsenin yarın en olacağı belli değil hatta yarınımızın garantisi yok ki
yaşamamızın ve sağlığımızın garantisi yok ki şu hayatta
her zaman şükretmeyi bilmek lazım beterin beteri var diye boşuna dememişler yani
bu günümüze şükürler olsun RABBİM beterinden saklasın,sağlık versin herkese AMİN

ben içki içemiyorum çok berbat bütün içkileer nasıl içiyorlar zevkle hayret ediyorum yani
sen hiç mi içmedin alkollü bişi
içmediysen sakın deneme
ben bir kere arkadaşlarla sohbet muhabbet kırmızı şarap içicez işte
herkes şakır şakır götürüyor fondip şeklinde
ben bir bardağı içemiyorum o nasıl berbat tatdır yaa yudum alıyorum yok gitmiyor:120:
birayı da içemedim,votkayı,beyaz şarabı da hiç birini içemedim:120::120:

Ben ona asla kırıcı konuşmamışımdır bunca zaman ama biz kadınlar böyleyiz işte gerçi benim kadar saf olanıda yoktur :31:Hiç içmedim alkollü bişey :1: Denemeyi çok istiyorum ama bakalım kesin iğrenirim bende :D En çokta kırmızı şarap içmek istiyorum :7:

Ay kıyamam yaaaaa :1: Ben şerbetli olanını pek sevmiyorum çikolata kaplamalı olanlarını seviyorum :56: Aklıma neyi getirdin bak kank küçükken annemler hamur işi yaparken bende minik parça hamur alır kendimce şekillendirir sobanın üstünde pişirir yerdim :1:

Ben her türlü yerim kestaneyi :1:
Seninki de iyimiş hazır ocak var koy gitsin :1::1:

Ben her türlü yerim kestaneyi :1:
Seninki de iyimiş hazır ocak var koy gitsin :1::1:

Çocukluk güzeldi be çok özlüyorum o günlerimi.Tek derdimin oyuncaklarımın olduğu dönemler :) Çokta tatlı oluyodu yaptığım hamurlar ay karnım acıktı :56:

Selam kızlar ben geldim:3:
Öyle bir geçer zaman ki yi izledim ağla ağla içim çıktı be :43:
Ne kadar sulu gözüm kızıyorum kendimeeee:47:

Kuzum hoş geldinnn nsılsın :) Ben izlemiyorum o diziyi bayadır ağlamadım ama ağlarsam fena patlama olacak :25:

Kuzum hoş geldinnn nsılsın :) Ben izlemiyorum o diziyi bayadır ağlamadım ama ağlarsam fena patlama olacak :25:

Hoşbuldum canım :)
Valla kuzum ben her duygusal filmde dizide olayda hoopp gözlerim sulanıyor hemen ağlama moduna sokuyor beni :(

Ben ona asla kırıcı konuşmamışımdır bunca zaman ama biz kadınlar böyleyiz işte gerçi benim kadar saf olanıda yoktur :31:Hiç içmedim alkollü bişey :1: Denemeyi çok istiyorum ama bakalım kesin iğrenirim bende :D En çokta kırmızı şarap içmek istiyorum :7:

kadın hassas olur canım aşık olduğunda dünyayı unutur herşeyden önce seevgilisini koyar ama erkek;futbolu bile bizlerden bir adım öndedir ama asla kabullenmezler :53:
bende kırmızı şarabı merak ediyordum ama içmez olaydım dedim yani çok acı ya kolonya gibi tadı var işkence gibi nasıl zevk alınır ki onu içerken ayy amann ALLAH şeytana uymama izin vermesin bir daha içmeyeyim şarap marap

Valla kuzum ben her duygusal filmde dizide olayda hoopp gözlerim sulanıyor hemen ağlama moduna sokuyor beni :(

bizde teyzemlere gitmiştik orda izledik onlarla ama bende dayanamadım burnumun direği sızladı gibi oldu ağlıcaktım neredeyse gözlerim doldu:5:

Bende bazen şarkı dinlerkende ağlıyorum duygusal filmlerden, dizilerden kaçıyorum hep çok etkileniyorum çünkü :(

bizde teyzemlere gitmiştik orda izledik onlarla ama bende dayanamadım burnumun direği sızladı gibi oldu ağlıcaktım neredeyse gözlerim doldu:5:

Bende bazen şarkı dinlerkende ağlıyorum duygusal filmlerden, dizilerden kaçıyorum hep çok etkileniyorum çünkü :(

Bizim gibi duygusal insanların kalabalık ortamlarda böyle filmlerden dizilerden kaçması lazım :)
Yoksa salya sümük gidicez:1:

Ben çok fena acıktım akşam yemeği yememiştim ondan sanırım bişeyler yiyeyim buralarda olursanız muhabbete devam ederiz :)

Back
X