Aaaa o seriyi bende izleyeyimtamam Kankam sen izle serini gene konuşuruz
Oooo kanka izlemediysen çok şey kaçırmışsın demektir.
Benim en sevdiğim serilerin başında gelir. Kimine göre çocukça geliyor ama bence fantastik ve dostluk ilişkileri süper bi film
Mutlaka izle en kısa zamanda
Ah kovam ah yaktın beniO da öyle aşkım,bebeğim falan der ama öyle çok ilgili değil ve lafı söylerken kırılır mısın üzülür müsün düşünmez
Kızlar bu arada söylemeyi unuttum sizlerede danışayım yaza saç rengimi açmak istiyorum sarı bakır tonları düşünüorum gerçi saçlarımı çok yıpratacak ama uzunlar baya kestiricem biraz tabi kaş rengimide açıcam hangi tonlar bana gider sizce :26:
Çok merak ettim bu gece ilk bölümden başlayayım barii kank
Çok merak ettim bu gece ilk bölümden başlayayım barii kank
burçları boşversekte ahh erkekler ahh ,ahh öküz erkekler ahh desek daha doğru olur bence ,hepsinin ayrı ayrı türlü türlü huyu var hıhh
bende 2 hafta önce falan boş zamanlarımda film izliyordum geceleri ama şimdi hem yorgun oluyorum boş vaktim kalmıyor hemde annem kızıyor gece geç yattığımdan sabah yüzüm gözüm şiş uyanıyorum annem de kızıyor izin vermiyor
dün kendime ufacık bir alışveriş yaptım kızlar azıcık iyi geldi ya
micky'li alt pijama aldım ekndime
bir de şirine li tshirt aldım çokkk tatlıı
bir de pembekolik olduğumdan dolayı 2 tane aynı renk fuşya pembe tshirt aldım
ayy birde aylardır aradığım şu 1 erkek 1 kadında ki zeynebin tokasından aldım iki adet,hani şu telli gibi kıvrılıyor üstte doğru kurdela gibi çok tatlııııııı
ha birde anne ve babamla da yeni mutfağımıza çay bardağı takımı,bakır çezve,ve mutfak masa seti aldık
tey teyy alışverişi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Siyah saç çok hoş ama birden açmak epey yıpratacak
Sarı bence yaşından büyük gösterir kanka seni
Bakır tonları kızıl tonlar yakışır sana
Ya da tam sarı değil de sık balyaj yaptırabilirsin sarı tonlarında onda en azından arada koyu tonlar falan oluyor bi parlaklık veriyor saça
Başla kanka her gece serinin bi filmini izlesen 8 günde bitirirsin
İyi bi alışveriş olmuş canım :) Zeynebe falan çok yakışıyo ben kendime yakıştıramam ya o tokalardan belki yakışır ama denemek gerekSaç rengimle ilgili yorum yapınn :26:
aa sen harry i izlemedin mi hiç
ben bayılırım harry potter serisine
harry da çok tatlı çocuk
mutlaka izle başından başla süper bir seri
bir de yüzüklerin efendisi serisini tavsiye ederim
bir de karanlıklaar ülkesi ve taşıyıcının serisini izlemeni tavsiye ederim her biri süper filmler
yakışsın yakışmasın çok almak istiyordum ya heryerde arıyordum o zeynebin tokasından iyi oldu buldum hemde uygun du fiyatı iki tane tokaya 5 tl ödedim yani:)
çok iyi geldi hakikaten bu alışveriş zaten alışverişin her türlüsünü severim
zaten bu ara bir de takılara falan sardım isteiğim iki adet şey var bi tane bir saat var bayılıyorummm bu saate yaaa keşke benim olsa bak göstereyim
Eki Görüntüle 683549 markası guess bayan saat
harika değil mi
birde ALLAH yazılı altın kolyelere bitiyorum
Uygunmuş tokaların fiyatı çok :) Saatte çok hoş ama ben takı kulanamıyorum çok sıkıntılıyım.Bi kolye takıyodum hani akik taşından boğuluyor gibi oldum çıkardım rahatladım valla
shanna saçının neyine yorum yapıcaz anlamadım beybi modeline mi rengine mi baktım ama aynı tonda
bir kaç daha mı boyattın
değişiklik istiyorsan bence bu saç rengi sana yakışıyor değişme derim
ama illa değişim yapacaksan kumral olabilir
Güldürdün beniÖnceki sayfada yazdım ya kız saçlarımı sarı tonları yapmak istiyorum diye
ayy bebişkom görmedim ya kusura bakma
ama siyahtan sarıya açtırırsan saçın yanar önce kumral yaptır sonra ton ton gidersin sarıya doğru
Evet kankamda dedi ya mantıklı geldi o saçlarım mahvolur gerçekten :) Sağol kuzum.Ben çıkayım Harry Potter i izlicem öpüyorum iyi geceler
shanna kız sessiz sessiz dolanma spor topiğinde sende yaz sende katıl bize :)
Ve bendeee yangıın varrrr allahım çok pis yanıyorum :)
spor yaptım azcık tabi ondan önce selülit için jel sürdüm vücut ısınınca bende çok fena yanmaya başladım sanki çöldeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?