Ben tanıdım bileeeeee :) Napıyosun canımmm
Kuzum ya hiç kaçmıyo senden bi öncekindede tanımıştın
İyiyim ne olsun iş güç gidiyo canımm benim sen nasılsın ?
Bu arada bi şey sorucam bu ifadeler bende altta gözükmüyor ben ezberimde oldugu için yazarak kullanıyorum şimdi ama gözüksün ya nasıl olacak ki o ?
Selam kızlar hepinizee şu an kendimi anlatamıyorum kim oldugumu ama beni tanıyorsunuz önceden
Özel mesaj atabilir duruma gelince bilgilendiririrm sizi. Şimdi ifşa etmek istemiyorum kendimi
İyi geceler kızlar
Kankam hoş geldin napıyosun sevgilinle misinn
İyi geceler kızlar
Gerçekten süpersin bu konuda balım ne deyim şimdiBenden kaçmaz aslaİnsanların konuşma tarzlarını, yazı tarzlarını ifadelerini çok benimserim o yüzden anında anlıyorum İyi bende nolsun bildiğin gibiyim :) Kuzum biliyodum ama unuttum bende valla nerden yapılıyor :26:
Imm ifşa olmadan nasıl anlatayımki bilemedim ben şimdi :)ben tanıyamadım:26:
kızlar bir rahat durun sürekli nick değişikliği yapıyorsunuz kafam karışıyor iyicene
Kuzum hiç olmadı bende mantar maşallah diyeyimzor bi rahatsızlık.Ben avonu 2 yıldır kullanıyorum daha hiç zararını görmedim ama bitince eczaneden alayım bende :)
İyi geceleer seduluu sen tanıdın mı ki beni shanna ilk mesajımdan çaktı
Tanıdıysanda çaktırma
Gerçekten süpersin bu konuda balım ne deyim şimdiSeninkiyle nasıl gidiyor ?
Imm ifşa olmadan nasıl anlatayımki bilemedim ben şimdi :)
Yok kanka ya bu gece yanında değilim
Tanıdıysanda çaktırma
Tanıdıysanda çaktırma
Anladım kankım özleşin azıcık aradaBu 10 dk engelini beklemek sinir ediyo beni :26:
Aklıma geliyor bi isim ama dur bakalım
neden ifşa olmak istemiyorsun sevgilin falan mı yakaladı noldu gıı
buzlarülkesi,the beyin ,berceste
hangisisin
Kız özleşmez miyiz hiç
Geçen sene yazın o yazlığa gitti ben burda kaldım daha 3 gün olmadı ben gelicem seni alıcam demeye başladı.
Sabah oldu bu atlamış arabaya yoldayım hazırlan demez mi
Deli çocuk vesselam
Pro ol kanka on dakikaya takılma ya da msn aç
Yine mi sevgilinlesin len sen yine mi desem tanır mısın acabaaa ?
Ya benimki kaza yapmış iş dönüşü ulaşamıyordum az önce ablamdan aradı beni kulağımda bi şey var falan dedi bi garip konusuyordu beyin cerrahına göstericekler falan bi şeyler dedi bi şey yoktur umarım ya ne oluyor ki of..
AnaaYa benimki kaza yapmış iş dönüşü ulaşamıyordum az önce ablamdan aradı beni kulağımda bi şey var falan dedi bi garip konusuyordu beyin cerrahına göstericekler falan bi şeyler dedi bi şey yoktur umarım ya ne oluyor ki of..
Şanslı hatunsun kanka değerini bil çocuğun gayet değer veriyo, açıkça belli ediyo duygularını sensiz yapamıyor 3 gün bile maşallahPro olucam zaten 1-2 aya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?