Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Eheheh bulursan banada söyle canım :)
Benim popoya göğüse takıntım vardır :))
Önceden spor yaparken kalkık ve sertti şimdi tam tersi olunca sinir oluyorum e takıyorum kafama :)
göğüslerimde liseden sonra çıktı e takıntı haline geldi 75-80 takıyorum ama ıı ıhh biraz daha büyüsün :)

Son düzenleme:

Ben 85 takıyorum ama destekli Bi de benim göğüslerim ayrık ve aşırı dik.Hani bazılarında göğüs çizgisi çıkıyo ya tişört falan giyince bende çıkmıyor hiç öyle olsun istiyorum

Ben 85 takıyorum ama destekli Bi de benim göğüslerim ayrık ve aşırı dik.Hani bazılarında göğüs çizgisi çıkıyo ya tişört falan giyince bende çıkmıyor hiç öyle olsun istiyorum

Valla benimkiler ne ayrık nede birleşik arası yaklaşık 3 parmak :)
Ama benimkilerde çok dik ve sert :26:
Ben çok dik ve sert göğüs sevmiyorum :)
Biraz yumuşak olsa keşke :)
Benim göğüs çizgisi çıkıyor sütyen takınca yukardan pörtlüyor da ama benimki çok rahatsız oluyor o görüntüden çok dikkat çekiyormuşumyaz geldi ya kıyafet kavgalarımız başlar

çok kıskandım bende yok(((((((((((((((

kızlaaaaar, merhabaa!
Az önce topiği gördüm ve çok heyecanlamdımm :) Ben de 21 yaşındayım ve 6 yıldır devam eden bi ilişkim var. birkaç sayfayı okuyup, kolaya kaçıp hoop buraya atladım.

kızlaaaaar, merhabaa!
Az önce topiği gördüm ve çok heyecanlamdımm :) Ben de 21 yaşındayım ve 6 yıldır devam eden bi ilişkim var. birkaç sayfayı okuyup, kolaya kaçıp hoop buraya atladım.

Ben geldim kızlaar günaydın hepinize :)

Hoşgeldinizzz ikinizde :))
Lenobiaa kız ben seni tanıyamadım :)

Aslında daha önceden görmüşlüğün vardır ama biz hiç öyle tanışmamıştık tam olarak :) Özel mesaja ne zaman geçilebiliyordu geçince anlatırım ben olmaz mı

tamam canım :)
özel msj ne zaman yazılıyor bilmiyorum ama :)

bugün evdeyim ve boş vaktim de oounca yemek yapmaya yeltendim annem ve babamında işi var dışarıdalar
çok hamaratlığım tuttu çok bakla yemeği ve nohutlu pilav yapıyorum şuan annişkom ve babişe
çamaşırlarımıda makinadan çıkarıp astım ohooo bugün kakılmış modundayım bayanlar
tatlı da mı yapsam ki acaba bizimkilere bilemedim ama yoruldum ya

Son düzenleme:
çok kıskandım bende yok(((((((((((((((

üzülme canım artık herşeyin bir çaresi var protez göğüs taktırırsın,moral ver kendine ALLAHIN ŞAFİ adının hürmetine şifa verir sana İNŞALLAH RABBİM AMİN

bu arada kızlar özel msj 100 msj sayısına ulaşınca atılıyor sanırım

Selam kızlar nasılsınız.
Ne zamandır giremiyorum ders çalışıyorum iki gündürde doktora gidiyorum pko için kontrole. 3 ay daha ilaç kullanıp bırak dedi doktor. Düzene girdiyse adetlerin devam etmezsin dedi. Öyle işte.
Sevgilim gideli de üç ay oldu üç ay kaldı kısmetse.
Sizlerde ne var ne yok.

selam kızlar...
türkiye müzik ödüllerini ziliyorum akşamdan beri ayy ne iyi olmuş bu kral müzik ödüllerinin ismi değişmesi
türkiye adı altında daha güzel ve gurur verici gerçekten hem bütün organizasyon çok şaşalıydı aynı oscar ödülleri gibi herşey
yalnız demet akalına sinir oldum ösül almasın diye baktım ama aldı sonunda ukala şey illa konuşmasında ukalalık yapacak kadın ya
itici şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…