kız bende selülit yok veya fazla duran bi yerim yok olsada yapamazdım heralde sıkıntılıyımBi ara ölçmüştüm vücut ölçülerimi 87-64-90 dı boy 175 kilo 55 Benim göğüsleri büyütmem lazım onun için egzersiz vs var mıdır ki
Eheheh bulursan banada söyle canım :)
Benim popoya göğüse takıntım vardır :))
Önceden spor yaparken kalkık ve sertti şimdi tam tersi olunca sinir oluyorum e takıyorum kafama :)
göğüslerimde liseden sonra çıktı e takıntı haline geldi 75-80 takıyorum ama ıı ıhh biraz daha büyüsün :)
Ben 85 takıyorum ama destekliBi de benim göğüslerim ayrık ve aşırı dik.Hani bazılarında göğüs çizgisi çıkıyo ya tişört falan giyince bende çıkmıyor hiç öyle olsun istiyorum
Valla benimkiler ne ayrık nede birleşik arası yaklaşık 3 parmak :)
Ama benimkilerde çok dik ve sert :26:
Ben çok dik ve sert göğüs sevmiyorum :)
Biraz yumuşak olsa keşke :)
Benim göğüs çizgisi çıkıyor sütyen takınca yukardan pörtlüyor da ama benimki çok rahatsız oluyor o görüntüden çok dikkat çekiyormuşumyaz geldi ya kıyafet kavgalarımız başlar
çok kıskandım bende yok(((((((((((((((
kızlaaaaar, merhabaa!
Az önce topiği gördüm ve çok heyecanlamdımm :) Ben de 21 yaşındayım ve 6 yıldır devam eden bi ilişkim var. birkaç sayfayı okuyup, kolaya kaçıp hoop buraya atladım.
Ben geldim kızlaar günaydın hepinize :)
Hoşgeldinizzz ikinizde :))
Lenobiaa kız ben seni tanıyamadım :)
Aslında daha önceden görmüşlüğün vardır ama biz hiç öyle tanışmamıştık tam olarak :) Özel mesaja ne zaman geçilebiliyordu geçince anlatırım ben olmaz mı
tamam canım :)
özel msj ne zaman yazılıyor bilmiyorum ama :)
Hoşgeldinizzz ikinizde :))
Lenobiaa kız ben seni tanıyamadım :)
çok kıskandım bende yok(((((((((((((((
Selam kızlarrr
Selam canım ne oldu ?
Selam canım ne oldu ?
Selam kızlarrrrrr napıyosunuzzFenoriacım neyin var :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?