Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Ben bugün erkek arkadaşıma gitmiştim evlerine. Anneside vardı. Neyse akşam oldu ben kalktım erkek arkadaşım geçirdi beni çıktım evden. eve gidincede ders için grup olarak rapor hazırlamamız gerekiyordu. Grup arkadaşlarımdan birini aradım (kız) apartmandan çıkınca. biz konuşmaya başladık bir dakika geçmeden sevgilim aramaya başladı arkadaşımı bekletmeye alıp onunla konuştum. Kimle konuşuyorsun sen falan dedi. Anlattım kimle konuştuğumu niye aradığımı keyifli keyifli. güzel bir gün geçirmişiz ben mutluyum ya. Neyse işte sevgilim hemen evden çıkar çıkmaz mı aradın annem söylemese haberim olmıcaktı dedi. şaşırdım ne dediki annen dedim. annem sen çıkınca camdan seni görmüş. hemen çıkar çıkmaz biriyle konuşmaya başladı dedi bana dedi. Ben çok sinirlendim. çok kırıcı bu ben kiminle konuşabilirim ki. Senin yanında da konuşabilirdim ama zamanımızdan gitmesin diye çıkınca aradım dedim. Birinin evinden çıkar çıkmaz başkasını aramak ayıptır dedi. Kusura bakma düşünemedm fesat olmadığım için dedim
Böyle işte. acaba ben mi abartıyorum. annesinin hemen şikayet eder gibi söylemesi yanlış değil mi sizcede ?

tam bir kaynana modeli
böyle oğlunu zarta zurta doldurmaya çalışan kadınlara sinir oluyorum ALLAHIM ne böyle insanlarla karşılaştırsın bizleri ne de bizler ileride böyle olmayalım AMİN
canım gerçekten çok sinir bozucu ne olabilir ki sanki belki ailenden biri aradı onunla konuşuyorsun,belki acil bişi vaar onların yanında konuşamadın çıkınca aradın olamaz mı,sanki evden çıkar çıkmaz onların dedikodusu mu yapacaksın arkadaşlarınla

hep derdim gelinlerle kaynanalar neden anlaşamaz. gül gibi yaşayıp gitsinler işte. Birbirlerine ne zararları var ki diye.
Ama öyle olmuyormuş demekki yaşamadan bilemiyor insan. Dediğin gibi belki babam aradı. Belki acil birşey oldu. Ki ben ayıp olmasın telefonla konuştu ilgilenmedi denmesin diye çıkınca aramayı daha uygun buldum. eve gidincede direk ödevime başlayacaktım. zaman kaybı olmasın yolda konuşalım neler yapacağımıza karar verelim ona göre evde yaparım diye düşündüm. ilk defa başıma geldiği için acaba ben mi abarttım belki kötü bir niyeti yoktur birde size danışayım istedim

Sanki ben hemen çıkar çıkmaz başka biriyle konuşup oğlunu aldattım

Vuvv şuna bak sen. Daha bismillah, erkenden başlamış kaynanalığa. Benim kaynana da öyle. Benim manitayla kavga etmiştik, beni aradı dedi ki, Emre çok sinirli burnumdan getirdi nolur barış şunla. Ben gideyim de sonra yine bildiğini yaparsın, ayrılır mısın barışır mısın ne yaparsan yap dedi. Bir insan böyle der mi yaa? Aralarını yapmaya çalışır, ne demek ayrıl ya da barış. Ne haliniz varsa görün zihniyetinde kadın. Ben o gün notunu verdim onun. Sevmiyorum ama saygı duyarım. Emre'ye de söyledim anneni hiç sevmiyorum ama senin hatrına hiç bir zaman saygıda kusur etmeyeceğim dedim. 2 yıl 1 buçuk aydır çıkıyoruz bu arada biz. Benim aile daha bilmiyor, seneye söylemeyi düşünüyorum. 1 yıl nişan süresi desen dördüncü senemizde evlenmiş oluruz bana çok geç diyor ama erkende istemiyorum, hem okulum bitmiş olur meseleğe başlarım, daha 22 yaşımdayım arkamdan hemen kocaya kaçtı dedirtmem

Kadın seni gözetliyormuş baksana.
Tam bir dedikoducu tipin yapacağı davranış...
Oğlunu hemen gaza getirmiş ama seninkindede suç var niye öyle hemen bi tepki veriyor ki...

kızım bu erkek annelerinde oğullarını başka bir kaadınla paylaşamama şeyi var hiç yok deseler bile illa ki oluyor
adı üstünde kaynana işte illa moralini bozacak birşey buluyor
iyi kaynana yoktur kızı gibi seven kaynana yoktur ki ya da ben inanmıyorum olduğuna
kimi zaman çevremde duyuyorum yok kızım gibi seviyorum vıdıvıdıvıdı yok arkadaş kimse bir başkasının kızını kızı gibi sevemez hele hele bu kız oğlucuğunun aşık olduğu kız ise asla sevemezzz
boşver canım kafana takma

Bi kaç gün önce katıldım canım :)
Kendi çapımda bir şeyler yapıyorum :)
Ama kesinlikle yememden kısmıyorum :)
Tatlılar tuzlular aklına ne gelirse yiyorum :)
sende bi gelişme var mı canım :)
yawrum bende yemekten kısmıyorum hiç valla egzersız yapıyorum işte bı ınsallah gelişme olacak:)
bu kısım anlayana cuk oturmus canım guzel demişsin senın kaynana fena desene

çok tatlısınız
ne yaparsan yap he

Kadın seni gözetliyormuş baksana.
Tam bir dedikoducu tipin yapacağı davranış...
Oğlunu hemen gaza getirmiş ama seninkindede suç var niye öyle hemen bi tepki veriyor ki...
Değil mi ama ya ?
Sen bilmiyor musun kimle konuştuğumu ya evden biridir ya da arkadaşımdır dedim. kıskanıyorum napıyım falan dedi. Kıskanmak falan değil bu yani artık bildiğin fişeklemek.Annesi söylemiş o da direk beni arıyor kimle konuşuyorsun diye

o da ayrı bir alemmiş ne demek ben gideyimde istersen ayrıl demek

Ne bliyim ya onun ailesi benim ailem olsun. fıstık gibi yaşayalım falan isterdim ben hep. öyle değilmiş bu işler anlamış oldum
yawrum bende yemekten kısmıyorum hiç valla egzersız yapıyorum işte bı ınsallah gelişme olacak:)

bu kısım anlayana cuk oturmus canım guzel demişsin senın kaynana fena desene
aynen
ima ettim orda anlamıştırr kesin ama birşey demedi. sanırım sonradan o da bana hak verdi

benim eski kaynanamda aileniz uygun olur mu dedi eski halada aynısını demişti ve ardından hemen babamın işini sordular sanki kendileri çok iyi işlerdeymiş gibi üstelik oğlu bile işsizdi.bende bugün o eski kaynanamı gördüm işte sağolsunlar bir girdiler hayatıma mahvedip gittiler

bin bir türlü insan var hayattta canım
mutlaka içlerinden bazıları buluyor bizi

canım nasılsın napıyorsun???

iyiyim canım,sen napıyorsun

iyiyim bebeım kaftan modellerıne yoğunlaştım buaralar can sıkıntısı işte
sen napıosun kuzum

kına için mi kaftan bakıyorsun
bindallı yerine kaftan mi giyeceksin
benimde kadife bindallılar çok hoşuma gidiyor
bende napayım işte canım iyi diyelim iyi olalım gülüm

bin bir türlü insan var hayattta canım
mutlaka içlerinden bazıları buluyor bizi

öylede yani boşu boşuna huzurumuz kaçmıştı sonradan özür diledi ama işte ne fayda
sende üzülme boşver tanımadığı için öyle saçmalamış diycem ayıp olacak başkada kelime bulamadım
inş. bu ilk ve son olur diyeyim ne diyeyim canım devam ederse böyle valla zor onlar bize bir iyi olsa biz bin oluruz ama anlayabilseler

ben hiç iyi değilim vize haftasııııı yarında felsefe sınavı kafayı sıyırmak üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…