Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

iyiyim canım,sen napıyorsun

kına için mi kaftan bakıyorsun
bindallı yerine kaftan mi giyeceksin
benimde kadife bindallılar çok hoşuma gidiyor
bende napayım işte canım iyi diyelim iyi olalım gülüm
evet kına ıcın bebeım
şunu çok begendım

hürremınkılerde cok guzel oluo

çok tatlısınız
ne yaparsan yap he
Siz de öyle
Aynen öyle dedi cadoloz. Bir de oğluna kızmıştı bir konuda beni savundu diye, oğlu hakkında nasıl konuşuyor yok efendim o bencil, kendisinden başkasını düşünmez, kavgacı, Allah sana sabır versin bilmem ne. İnsan kendi oğlunu kötüler mi ya? Manyak dedim geçtim içimden, menepoza mı girdi ne bize sardı karı

o da ayrı bir alemmiş ne demek ben gideyimde istersen ayrıl demek
İnsan kafadan çatlak olunca böyle oluyor demek ki

Selam canımmm

bi kaç gün evvel denk geldim bu topiğe. shannayla tanıştım. bi dahada karşılaşamadık, ben gene deplasmanda gibiyim

tanımak istersenz eğer adım Bahar 22 yaşındayım,İzmitliyim asker yareniyim:98:

ay canım ALLAH zihin açıklığı versin İNŞALLAH AMİN
böyle kafana takarsan ama stres yaparsın daha kötü geçer sınavın relax olmaya çalış

sağol balım son haftaya bıraktım çalışmadım pek umrumda olmadı ondan böyle oldu ya

neyse canlar ben kaçayım çalışayım biraz hepinizi öpüyorum görüşürzzzz

Son düzenleme:
bi kaç gün evvel denk geldim bu topiğe. shannayla tanıştım. bi dahada karşılaşamadık, ben gene deplasmanda gibiyim

tanımak istersenz eğer adım Bahar 22 yaşındayım,İzmitliyim asker yareniyim:98:

Bende bugün denk geldim Hayırlı tezkereler yarine. Allah kavuştursun canım Bende Nilay, yaşım 22 İzmirliyim. Memnun oldum

Kızçelerimmmmmm hadi gelin iki lafın belini kıralımm Son günlerde derin araştırmalar içerisindeydim burayı boş bıraktım kusuruma bakmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…