Selam canım hoş geldin napıyosun spora devam galiba topiğe yazdıklarını görüyorum
Selam kızlaar ben geldim bu arada shanna bende merak saldım bu aralar lense alıcam önümüzdeki ay tam olarak netleşeyeim bi
Selam canımm hoş geldin :) Al kuzum benim rengi nasıl sence doğal mı ? Sen ne marka ve renk düşünüyosun ? Ah bide batma ve kayma yapmasa elegance lens kullananlar topiğini okumuştum hiç kayma yaptığına dair bişey okumamıştım ama gözden göze değişiyor heralde :26:
Renk güzel ama senin alttan kahveler çıkmış o yüzden pek doğal durmuyor gibi balım ben solotica cor ice bunu çok beğendim ama bana gider mi bilemiyorum :26:
Kahvesi görünmeyen lens ben görmedim ama insanın kendi göz rengi mutlaka çıkıyor :26: Aslında sana mel daha çok yakışır gibi geldi esmersin ya ice mavi dmi :44:
Esmer değilimki kuzum benice mavi evet :) mel ne ?
Mel açık yeşil baya güzel renk ben en başta onu almayı düşündüm ama pahalı geldi gerçi yıllıklar ama :)
Yok ben yıllık düşünmüyorum ne kadardı ama merak ettim :)
Burda vetman diye bi kullanıcı 200 tl ye satıyor canım ben optikte sordum 250 tl dediler
Balım özel mesaj atamıyorum ya henüz ama evet o benim bide o fotolar gölge vs falan o kadar esmer değilim bi de yazın çekilien fotolar o yüzden biz burda 40-45 derece güneşle mecbur o hala geliyoruz
Pahalıymıs ya . .
Anladım canımm evet yanmışsındır tabi ben ne zaman olduğunu bilmediğim için aklımda öyle kalmış
Doğrudur canım bu arada yarın geliyo benim canıııımm :)
Ne geliyor kuzum :)
Sevgilim geliyoo :)
Aaa ne güzelll :) Kusura bakma canım bazı şeyleri unutmuşum sizde mi ayrı şehirdeydiniz ?
Selam canım hoş geldin :) Taktığımda görenler kahve gözlü olduğunu bilmesek anlamazdık dediler ama bak içime kurt düştü şimdi :26:Selam kızlar ben geldim :)
Shanna tatlım lenslerin hayırlı olsun ama lens olduğu çok belli :26:
Başka fotolardan hoşuna gitmiş olabilir ama ben foto haricinde doğal olmadığı kanatindeyim canım çevreden tepkiler nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?