Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Merhaba canım :) Biz 5 yıldır tanışıyoruz yaklaşık 2 buçuk yıldır birlikteyiz.Sizde mi uzaksınız buluşamıyorsunuz ? Konuşmayı denedin mi ? Sizin aranızda kaç saat var ? Ay çok soru sordum galiba

Kızlar gözlükten sonra lens nasıl rahat geldi anlatamam :) İlk gün çok kötüydü kayma yaptı ama sonraki gün kayma durdu.Sadece akşam gözüm kanlandı anladım ki lensi eve gelir gelmez çıkarıcam kuruluk yaptı sanırım :/ Ama dışarıda çok rahattım sanki gözümde bişey yok gibi :) Kimse lens olduğunu anlamıyor gözlerimi pörtletmedi ama sanırım o göz yapısındanda kaynaklıymış biraz.Şimdi başka bi rengine daha göz diktim bunun yanı sıra şeffafta alıcam.Özellikle kendi kendime takabiliyorum ya o yüzden mutluyum

Yuvarlanıp gidiyoruz kanka
2 gündür ders çalışmıyorum sonum hayır ola

Benimde hiç içimden gelmiyor ya içimde bi sıkıntı bi sıkıntı sorma gitsin abuk sabuk rüyalar görüyorum yengeç gördüm rüyamda üstüme gelmeye kalktı çok korktum

Ön muhasebe. Tüm gün booş boş oturuyorum

Tanışmadık biz ama.. İyiym teşekkür ederim, sen nasılsın.

Ne güzel kıymetini bil valla kendi paranı kazanıyosun ne çok isterdim düzgün bi işim olsun ama yok

memleket: izmiit
meslek: muhasebe

Imm..
en sevdiğim yemek diye başlarmışım

Anket demedik kız
O zaman bende diyeyim
Yaşım 24 meslek hala öğrenci okumaktan bıkmıyorum sanıyordum ama artık sıkılıyorum
Memleketim ortaya karışık benim her şehirde karşına çıkabilirim
3 seneyi 1 ay geçen bi ilişkim var işe girersek işte sonbahara bi nişan olacak
En sevdiğim yemek bezelye
En sevdiğim müzik 80ler rock pop
En sevdiğim film türü fantastik filmler
Tuttuğum takım Galatasaray gibi gibi ....

Benimde hiç içimden gelmiyor ya içimde bi sıkıntı bi sıkıntı sorma gitsin abuk sabuk rüyalar görüyorum yengeç gördüm rüyamda üstüme gelmeye kalktı çok korktum

Benimki rehavetten kanka
Saldım çayıra mevlam kayıra hesabı takılıyorum.
Neyse pazartesi günü tam takır çalışırım
Yengeç ne ola ki kötü mü oluyor

Böyle giderse cw ye dökcez işi
İzmitle alakan var mı?
Hakkınıızda hayırlı olsun inşAllah.. :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…