Nişan kıyafetini belirledim bugün adl ışıktan alacağım yüksek ihtimalle
OhhhTarih ne zaman seduuluuu Bi kahveyle çeldin di mi aklını
Ne mutlusundur şimdi Allah bozmasın :) Foto istiyorum zaten nişanından özelden falan buraya koymak istemezsenn :)Teşekkür ederim canım.
Elbisenin fotosunu bulamadım sitesinde artık almaya gittiğimde çekerim
Olsun şimdi veya sonra atacak mısın atacaksın kısmetse :) Eee nasılsın neler yapıyosun :)
Ne mutlusundur şimdi Allah bozmasın :) Foto istiyorum zaten nişanından özelden falan buraya koymak istemezsenn :)
Tarih tam belli değil canım ama havaların biraz ısınmasını bekliyoruz bahar ayında olur da mayısa da kalmaz iyice
Bi kahveyle olur mu hiç erkeğin kalbine giden yol mideden derler bol bol besledim
Ne desem bilemedim güldürükçü sedulu
iyim tatlım okuldan geldim dinleniyorumsen neler yapıyorsun? çok sevindim topiğimize kavuştuğumuza
Ah zaten bi gelsin o gün özel albüm yaparım ya eee anlaştık bi kere herkes koyacak yoksa
Evet herkes koyacakkkk :) Ama senin zevkini beğendimmm siyah en sevdiğim renklerdendir :)
Hayırlı olsun canım tekrardan yer falan tuttunuz mu
tuttuk canım havuzbaşı olicik
canım sızde bu yaz ıstıyosunuz demı,sahı nısan felan sen naptın canm yaaa
Ohhh ne güzel.
Canım bizim yaza yetişmez belki ama bu yıl istiyoruz sonbahar olsa da olur. Sorun etmem ben.
Nişanı baharda düşünüyoruz orası kesin
Siyah vazgeçilmeyen bi renk zaten bi kere her kadının dolabında düz klasik siyah bi elbise bulunmalı çok farklı şeylerle kombin edilebilir.
Bende çok severim siyahı.
Kırmızı da seksilik katar
Ohhh
geç olsun güç olmasın fıstıgım eylul ekım gıbı de hoş olur ben sonbahar dugunlerını de sevıyorum hem bunaltıcı sıcak olmuyor.
kızlar ben o ses turkey ızleyıp gerlcem gece bı yere ayrılmayın muhabbet ederz
onu bunu geçinde siz
babam anneme sevgililer gününde tek taş yüzük almış akşam bi geldi sürpriz yaptı off babam bile çok romantik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?