Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Ohhh Tarih ne zaman seduuluuu Bi kahveyle çeldin di mi aklını

Tarih tam belli değil canım ama havaların biraz ısınmasını bekliyoruz bahar ayında olur da mayısa da kalmaz iyice
Bi kahveyle olur mu hiç erkeğin kalbine giden yol mideden derler bol bol besledim

Teşekkür ederim canım.
Elbisenin fotosunu bulamadım sitesinde artık almaya gittiğimde çekerim
Ne mutlusundur şimdi Allah bozmasın :) Foto istiyorum zaten nişanından özelden falan buraya koymak istemezsenn :)

Ne mutlusundur şimdi Allah bozmasın :) Foto istiyorum zaten nişanından özelden falan buraya koymak istemezsenn :)

Ah zaten bi gelsin o gün özel albüm yaparım ya eee anlaştık bi kere herkes koyacak yoksa

Tarih tam belli değil canım ama havaların biraz ısınmasını bekliyoruz bahar ayında olur da mayısa da kalmaz iyice
Bi kahveyle olur mu hiç erkeğin kalbine giden yol mideden derler bol bol besledim

Ne desem bilemedim güldürükçü sedulu

Yakında evlenecek olanlara güzel bir bornoz aile seti göstereyim

Ben gül kurusu - yeşil modeli daha çok beğendim

İletişim tarzımı gözden geçirdim

Sevgilimle yüzük meselesini baştan sanki hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya başladık

iyim tatlım okuldan geldim dinleniyorum sen neler yapıyorsun? çok sevindim topiğimize kavuştuğumuza

Bende anca evdeyimmm yiyip içip yatıyorum Evet bende sevindimmm eskisi gibiyiz yinee

Ah zaten bi gelsin o gün özel albüm yaparım ya eee anlaştık bi kere herkes koyacak yoksa

Evet herkes koyacakkkk :) Ama senin zevkini beğendimmm siyah en sevdiğim renklerdendir :)

Evet herkes koyacakkkk :) Ama senin zevkini beğendimmm siyah en sevdiğim renklerdendir :)

Siyah vazgeçilmeyen bi renk zaten bi kere her kadının dolabında düz klasik siyah bi elbise bulunmalı çok farklı şeylerle kombin edilebilir.
Bende çok severim siyahı.
Kırmızı da seksilik katar
Ohhh

kızlar ilk sayfaya baktım da vampirlerden bahsetmişsiniz. okumadıysanız vampir akademisi serisini öneririm ben çok sevmiştim seriyi

tuttuk canım havuzbaşı olicik
canım sızde bu yaz ıstıyosunuz demı,sahı nısan felan sen naptın canm yaaa

Ohhh ne güzel.
Canım bizim yaza yetişmez belki ama bu yıl istiyoruz sonbahar olsa da olur. Sorun etmem ben.
Nişanı baharda düşünüyoruz orası kesin

Ohhh ne güzel.
Canım bizim yaza yetişmez belki ama bu yıl istiyoruz sonbahar olsa da olur. Sorun etmem ben.
Nişanı baharda düşünüyoruz orası kesin

geç olsun güç olmasın fıstıgım eylul ekım gıbı de hoş olur ben sonbahar dugunlerını de sevıyorum hem bunaltıcı sıcak olmuyor.
kızlar ben o ses turkey ızleyıp gerlcem gece bı yere ayrılmayın muhabbet ederz

Siyah vazgeçilmeyen bi renk zaten bi kere her kadının dolabında düz klasik siyah bi elbise bulunmalı çok farklı şeylerle kombin edilebilir.
Bende çok severim siyahı.
Kırmızı da seksilik katar
Ohhh

Ben siyah cok giyerim mutlaka siyah bişeyler olur kıyafetimde ya çantam, ya siyah tayt ya deri mont vazgecemıyorummm

Aynen canım acelemiz yok o yüzden yeter ki tadımız bozulmasın

onu bunu geçinde siz
babam anneme sevgililer gününde tek taş yüzük almış akşam bi geldi sürpriz yaptı off babam bile çok romantik ya

Valla ben benimkinden bekledim öyle bişi ama olmadı tabi

Benim babamda gül yolladı bize.

Ne varsa eskilerde var valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…