Ben siyah cok giyerim mutlaka siyah bişeyler olur kıyafetimde ya çantam, ya siyah tayt ya deri mont vazgecemıyorummm
Kızlaaaar
Az önce annemle sohbet ediyoduk. Nerden geldiyse konu sevgilime geldi. Bende planlarımızdan bahsettim. Annemde dedi dönsün işini gücünü kursun babanla tanışır dedi. Sonra aileler tanışır dedi. Şok oldumm
Gerçi hemen yarın gelsin demedi yani nerden baksanız 1 sene var ama olsun buda bi adım adımı sayılır yani dimi
Neyse madem hepinize iyi muhabbetler
Akşamınız güzel olsun
Benimde siyah pantolonlarım doludur.
Siyah oje severim ama kırmızı renk giyeceğim zaman sürerim genelde o zaman seksi duruyor
Siyah platform ayakkabı bayılırım
Deri montu yaşım küçükken daha çok giyiyordum şimdi kaşe montlara sardım
Dur nereye kız eee ne yaptınız seninkiyle anlaştınız mı :)
Kızlaaaar
Az önce annemle sohbet ediyoduk. Nerden geldiyse konu sevgilime geldi. Bende planlarımızdan bahsettim. Annemde dedi dönsün işini gücünü kursun babanla tanışır dedi. Sonra aileler tanışır dedi. Şok oldumm
Gerçi hemen yarın gelsin demedi yani nerden baksanız 1 sene var ama olsun buda bi adım adımı sayılır yani dimi
Tabi adım sayılır canım anneler işi halleder
Sanki hiç kavga etmemiş gibi konuyu baştan aldık
Şimdi sevgilim memlekette, sömestr bitip geldiğinde yüzük bakalım seninle dedi
oleyyyyyyyyyyyy
püff benim annemle babamın sevgilimden bile habeleri yok :2:
Ailelerin olumlu bakması cok önemli gerçekten sevındım senın adına canım :)
Annem şuan nişanı konuşmaya başladı benle
Kızlaaaar
Ne güzel sevindim senın adına :) İkna etmişsin seninkini işe yaramış taktik değiştirmen :)
en iyisi dert yok tasa yok
ailenin haberi olmayınca
Annem şuan nişanı konuşmaya başladı benle
Bu hemde GOCAMAN bi adım canım süper !!
evet canım işe yaradı yaaa
inş. bi daha maddiyat yuzunden kavga etmeyiz
anneme de söyledim tektaş alacağını
kadının hoşuna gitsin diye
İyi yapmıssın anneler önem verir böyle şeyleree :) Bende bugun inci seti gördümmm kuyumcuda bayıldım annem düğünümde 4 bilezik ve inci takımı alacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?