Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Bi iş bulamadım adam akıllı yaaaaa okul bitsede bulamam hiç inancım yok bu devirde arkası olan yerleşiyo bi yerlere hep Kitap okumayı nedense hiç sevmem cok sıkılırım

Hayrola canım nereye gidiyo , hoşgeldin ayrıca

Benimde var sinüzütüm kuzum mahvediyo beni

Canım sanada oluyo mu suya benzer bi şeyin aniden akması gibi :26:

Allah kahretmesin oğlum yine dolu posta girişin tubaa boşalt len onu zaten sana mesaj atıp çıkıcam yeaa boşalt hadi

Kısa bi süre sonra yıl dönümümüz kuzum hediye bakınıyorum sevdiceğe
sen nasılsın bakalım neler yapıyorsunn

Ne güzelll biz yıldönümü kutlamıyoruz nedense sevgililer günü ve doğum günleri okadar :) Sıkıntıdan patlıyorum anca koca gün evde

geçen sefer bu kadar zor olmamıştı bu kadar ağlamamıştım. çok kötü oldum şimdi. iki gün ağlamaktan yüzümün gözümün şekli değişti yaa

ne güzel 1 aydır beraberdik ben şimdi 6 ay daha onsuz ne yapıcam yaa.evet canım o da zor tuttu ağlamamk için kendini. bugünde ikimizde ağlarız diye gelmedi yanıma eminim.

Hayrola canım nereye gidiyo , hoşgeldin ayrıca

Benimde var sinüzütüm kuzum mahvediyo beni

hoşbuldum canımm.

yurtdışına çıkıyo canım. dil öğrenmek için. 6 ay kaldı orada 1 aydır burdaydı bu gece tekrar gidiyo 6 ay daha kalıcak

Canım sanada oluyo mu suya benzer bi şeyin aniden akması gibi :26:
Oluyo kuzum ya sümüklü bişey oluveriyorum birden
benim fena ağrılarımda oluyo
Allah kahretmesin oğlum yine dolu posta girişin tubaa boşalt len onu zaten sana mesaj atıp çıkıcam yeaa boşalt hadi

len delii telime göndersene
bınadın mıı

bınadın mıı

Ayy safa bağladım ben iyice kendime aşırı güldüm şu an o zaman ben kaçtım sana msj atarım

Ne güzelll biz yıldönümü kutlamıyoruz nedense sevgililer günü ve doğum günleri okadar :) Sıkıntıdan patlıyorum anca koca gün evde

Benim sevdiceğimden hiiş önem vermiyo sevgililer gününe falan
Ama normalde bişey beğensin hemen alır gelir
Bende aynı durumdayım canım annemin işyeri var orda duruyorum kimse olmuyo patlıyorum sıkıntıdan

bınadın mıı

İlk geldiğinde cok korkmuştm noluyo bana diye :)) Sonra araştırınca öğrendim sinüzitten oldugunu..Bende son günlerde arttı bi ara hiç ağrım olmuyodu özellikle kaş çevrem burun çevrem ağrıyo

Sevene her gün sevgililer günü :) Platese gideyim diyorum kendi kendime benimkide ihtiyacın yok al topunu evde yap kendi kendine diyo erkek kadın karışık oluyo ya spor salonlarında ondan heralde :)

İlk geldiğinde cok korkmuştm noluyo bana diye :)) Sonra araştırınca öğrendim sinüzitten oldugunu..Bende son günlerde arttı bi ara hiç ağrım olmuyodu özellikle kaş çevrem burun çevrem ağrıyo

Ben uzun süredir doktora gitmiyorum kuzum ama epey ilerlemiş olduğunu söylemişti doktor
Soğuktan falan korumak gerekiyo ben koruyamıyorum sıkıntı çekiyorum .

Sevene her gün sevgililer günü :) Platese gideyim diyorum kendi kendime benimkide ihtiyacın yok al topunu evde yap kendi kendine diyo erkek kadın karışık oluyo ya spor salonlarında ondan heralde :)

Plates sadece bayanlara oluyor ama canım :)

Aynen öyle canıım
Erkekler o konularda takıntılı aşırı kıskanç oluyo canım

Ben uzun süredir doktora gitmiyorum kuzum ama epey ilerlemiş olduğunu söylemişti doktor
Soğuktan falan korumak gerekiyo ben koruyamıyorum sıkıntı çekiyorum .

Bende mi bi görünsem acaba yıllar önce şiddetli baş ağrısı sebebiyle çıkmıştım o zaman film çekip söylemişti doktor sinüzit diye..5 yıl garantı olmuştur çıkalı bende doktor fobisi var çıkınca ne yapıyolar canım yine film falan mı :26: Bide bende esnemede cok oluyo devamlı esniyorum sinüzit ağrım olunca sendede oluyo mu :44:

Kuzum tedavi edilmezse göz kaybına kadar gidiyomuş ama tedavisi nedir nasıldır bilmiyorum
Bana yıllar önce konuldu bu teşhis ve üstüne çokta düşmedim.
Bende hastane kokusu ve doktoru hiç sevmiyorum.
Benim bazen birden bire uykum geliyo olduğum yerde kıvrılıp uyumak istiyorum .
Uyuşukluk oluyo bazen.
Aceba bundan mı hiç aklıma gelmemiştii :44:

ha birde doktor bana elmacık kemiklerimin falan etrafının tamamen iltihap olduğunu söylemişti :26:

Ayyyy Allahım korusunnnnnnn...Evet banada öyle oluyo işte canım aşırı esneme geliyo hani nazar falan değince fena olur için sıkılır esnersin ya onun gibi..Bence ondan yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…