benimde en sinir olduğum şey işte
benim ki nasıl dı biliyor musun bir kavga edelim ah anammm çenesi kapanmaz dırdırdır herşeyi konuşur
ama bir barışma öncesi mesela diyelim hatalı ve özür dileyecek bir ususyor iki üç kelime ediyor sinir oluyorum
mesela sen beni umursamıyorsun,şöyle böyle diyorum dediği tek şey "yok öyle değil işte,yanlış düşünüyorsun"
ya be adam içindekileri söylesede uzun uzun bana kendini anlatsana off kendimi anlatamıyorum ben istiyorum ki
örnek mesela"hayır hayatım seni umursamıyorum .... sebepten bu aralr ilgisiz olabilirim,haklısın seni briaz üzdüm vs........"uazar gider böyle konuşsun istiyorum gönlümü bu şekilde alsın istiyorum ama yok karşıda ki ahşap olunca yapsacak bişi yok
benimde en sinir olduğum şey işte
benim ki nasıl dı biliyor musun bir kavga edelim ah anammm çenesi kapanmaz dırdırdır herşeyi konuşur
ama bir barışma öncesi mesela diyelim hatalı ve özür dileyecek bir ususyor iki üç kelime ediyor sinir oluyorum
mesela sen beni umursamıyorsun,şöyle böyle diyorum dediği tek şey "yok öyle değil işte,yanlış düşünüyorsun"
ya be adam içindekileri söylesede uzun uzun bana kendini anlatsana off kendimi anlatamıyorum ben istiyorum ki
örnek mesela"hayır hayatım seni umursamıyorum .... sebepten bu aralr ilgisiz olabilirim,haklısın seni briaz üzdüm vs........"uazar gider böyle konuşsun istiyorum gönlümü bu şekilde alsın istiyorum ama yok karşıda ki ahşap olunca yapsacak bişi yok
Hayır canım ben ona kapat demedim.
Ben öyle bişey desem ikiletmezde.
Bak şimdi biz tartıştık ya bizim facelerde resimler ilşiki falan varya bu bana dedi bitti artık o faceni sil benimde yarın ilk işim o olcak. Hani resimleri sileceğim falan. Ben silmedim ama kapattım.
O ilk işim o olcak dedi ama hiç bişeyi değişmedi ilişkisi var profili gene bizim resmimiz.
Dün 5 tane güllü şarkısı paylaşmış bana dediği sözlerle beraber mesela.
Beni arayamıyor bana dedi ki ben yanılır özürdilerim konuşurum sen dönme.
İstiyorki ben arayayım değil mi ?
Gülerek okudum özür diliyorum ama bu erkeklerin hepsi aynıı
İnce düşünemiyorlar asla
Acıdım kız çok içine oturmuş olacakki güllü dinliyor
O bitti dedi ya hani gurur yapıyordur aklı sıra , asıl gururu zedelenen sensin
Bi süre arama o paşa paşa arar seni
Aynılar yemin ederim aynılar.
Ben ona sen beni umursamıyorsun diyorum ne alaka bebem diyor.
Yahu desene benim için önemlisin.
Baksana arayıp içindekileri dökmek yerine şarkılarla acısını anlatıyor.
Hep böyle ama.
ben hakkaten son yıllarda luzümsuz savaşdayım,kendi kendime çabalıyorum resmen ama bitti artık savaşmayacağım[video=youtube_share;P-kIGaaTw5E]http://youtu.be/P-kIGaaTw5E[/video]
Atractive , Tuğçe ve bana gelsin o halde
bunlar bekarken böyleyse evlenince ne olur sence tam bir koca baş olurlar evde büyük baş beslemek istemiyorum yaaa istemiyorum umursanmak istiyorum
Kız zaten kendi esti gürledi bana bir ton laf dedi , bitti durumuna getirdi.
Ben biliyorum ama onu aklınca beni suçlu durumuna getircek.
Bak ben ilişkimi değişmedim.
Bana öyle bir laf etti ki sonucuna katlancak.
Bana diyor bana ben yanılır ararım sen dönme.
Bu lafı hatırlatıp hatırlatıp dönmeyeceğim ona
Ben umudumu kestim içinde koca bir öküz olan adamı seviyorum ne acııişte öyle kız ne yapayım
öküzler ne olacak
ince düşünmek ne kelime kalın düşünceli şeyler beni umursamıyor ya şimdi bende onu umursamıyorum artık madem öyle bensizlik hoşuna gidiyor EYVALLAH
Ya şimdi ne desem bilemedim bizde küsüz hırslandım seni etkilerim konuşma derimKız zaten kendi esti gürledi bana bir ton laf dedi , bitti durumuna getirdi.
Ben biliyorum ama onu aklınca beni suçlu durumuna getircek.
Bak ben ilişkimi değişmedim.
Bana öyle bir laf etti ki sonucuna katlancak.
Bana diyor bana ben yanılır ararım sen dönme.
Bu lafı hatırlatıp hatırlatıp dönmeyeceğim ona
benimkide bana bir kaç yıl önce bir kavga esnasında dedi ki "peki güzelim sonunda paşa paşa döneceksin" dedi
ahh anammm öyle bir sinirlendim ki bu lafa var yaaaaa açtım ağzımı yumdum gözümü dönecek olsam bile bu laftan sonra dönmem yani bu en ukalalık dedim
sonra keendi döndü anladı hatasını tabi
Ya benim ki beyin hücrelerini aldırmış düşünemiyor.
Bende aynı şeyleri istedim.
Ama artık haketmediğimi düşünüyorum.
Sorunu kendimde arıyorum.
Çok kırgınım hayata .
Evet evet tarif isterim
Bende mutfakta zaman geçirmeyi çok seviyorum ama kalkamıyorum şu meretin başından
Ben umudumu kestim içinde koca bir öküz olan adamı seviyorum ne acıı
Ya şimdi ne desem bilemedim bizde küsüz hırslandım seni etkilerim konuşma derim
Ben yanılır ben dönerim ha
E şuan bu lafından arayamıyor ya beni.
Daha çoook güllü dinler benim gülüüm
benimkide bana bir kaç yıl önce bir kavga esnasında dedi ki "peki güzelim sonunda paşa paşa döneceksin" dedi
ahh anammm öyle bir sinirlendim ki bu lafa var yaaaaa açtım ağzımı yumdum gözümü dönecek olsam bile bu laftan sonra dönmem yani bu en ukalalık dedim
sonra keendi döndü anladı hatasını tabi
Bunlar ne istiyo aceba ben çok merak ediyorumm , benimkide bi hallerde ses etmiyorum sıkıntıları var biraz ama benim onu düşündüğüm kadar oda beni düşünsün istiyorum.
Olmuyorsa çokta zorlamanın anlamı yok canım , onunla mutsuz olup daha çok üzülmektense .
Yoluna tek başına devam etmen daha mantıklı değil mi ?
Kararlıyım aramayacağım.
Çalışıyor tamam mesaj atamıyor bişey demiyorum bari hak ver arkadaş
BeN ARAYAYIM İSTİYOR DA ÇOK BEKLER.
Daha bana ettiği lafları yutacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?