Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Burda en doğru kararı sen verirsin balım .
Güzelce düşün konuş bu konuyu onunla.
Nasıl yapmak istiyo düşüncesi ne öğren.
Sonradan pişman olmayın .

Kuzum ya bitiricem ya da arayıp sormucam zamana bırakıcam faceye falanda ses etmicem.
Çünkü şuanda konuşursam anlamaz

Tuğçe önüne bakacaksın artık :/

Al benden de o kadar

Hoşgeldin canım. Aallah yardımcınız olsun inşallah .

Hoşgeldin canım.
Allah acil şifalar versin dualarımız sevgilisinin babasıyla
Ne yapalım sıkıntılarımızı dinliyoruz öyle sen ne yapıyosun ?
Hepiniz çok sağolun kızlar amin Allahım yardımcısı olsun..Bende annesiyle babasıyla konuştum geçmiş olsun dileklerimi ilettim annesi baban toparlansın biraz size gelicez seni istemeye dedi :) bende olur tabi dedim.Dün aksam tek taş baktık benimkiyle alacakmış o yüzden beğendiğim modelleri gösterdim :)

Evet birde bu var şuan anlamayacak hiç bişey.
Sen bitti dersen daha çok üzüleceksin.

O zaman arayıp sormucam zamana bırakıcam ama sabrım kalmadı artık canım çıkcak gibi hissediyorum yaptıkları şeyler sözleri canımı fazlasıyla acıttı.

Ah canım çok sevindim yoluna girdi iyice herşey. Allah mutluluğunuzu daim etsin

Ay ne güzel canım senin adına çok mutlu oldum

Çok sağolun kızlarrr :)) Tuğçecimm cok sayfa konusulmuş geriye dönüp okumak zor geliyor neyin var kısaca anlatır mısın :26:

Canım biz ayrıldık gibi hani en son düzeliyorduk ya küçük bi tartışmadan yine eski haline döndü olmuyor bilmem ne demeye başladı bitirmiyorda.
Dünden beride aramıyordu zaten bende aramayı bırakmıştım baktım biraz önce facesini açmış şok oldum aradım neden açtın diye. Abimle konuşmak için dedi neden haber vermedin verirdin dedim mesaj hakkım yok biliyorsun bunaltma beni dedi kapattım bende.
Bu arada abisi yurt dışında okuyor ama bana bahane gibi geldi çok mutsuzum şuanda

Özet bu yavrucum

Canım haklısın yani aramaması falan yanlış ama ayrılmıyorda yani bırakmıyoda seni.Ben derimki sende biraz kaç bakalım o aramıyosa arama, msj atmıyosa atma facede acıkta görsen hiç hesap sorma umursamaz davran.Sen üzerine gittikçe kaçacaktır.Bide tartışma hiç bi şekilde kızsanda buraya gel bize anlat rahatla hiç kızma yani ona ne oluyor Tuğçeye diye düşünmeye başlayacaktır

Canım amacını anlamadım ki olmuyor vs diyor bunu 2 haftadır diyordu gerçi ama bitirmek istesede bi mesaj atardı bitti diye o kadar.
Hiç aramayım mı sence ? Ya da günde bir kez falan arasam mı her şeyin kopmasından da korkuyorum ama artık yeter kopsunda diyorum duygularımla mantığım arasında kaldım beni iyi anlarsın sen

Son düzenleme:
Özet bu yavrucum

Aaa ben seninde sorunun oldugunu anlamadım kuzumm son sayfalarda tuğçeninki varya geri sayfaları okumadım ondan :) Tipik erkek modeli :) Herşey durduğuna göre ne kalbinde ne beyninde bu ilişkiyi bitirmemiş ve mutlaka senın bakacağını biliyo.İstiyo ki sen üstüne düş.Canım senınde yapman gereken belli bu yolda devam et üstüne asla düşme senden haber alamasın bi kac güne barışırsınız bence :)

sayılı gün çabuk geçer canım ALLAH sağ salim gelmesini nasip etsin İNŞALLAH
peki gelince evlilik mi düşünüyorsunuz,sen kaç yaşındasın o kaç yaşında

İnşallah canımm.

Yok canım dönünce evlilik düşünemiyoruz. İş , güç , ev olmadan düşünmüyorum ben. Tahmini 2016 da felan evleniriz heralde.

Ben 20 o 22 yaşındayız canım. Daha genciz

Bu şekilde yapması seni kaybetmeye korktuğunun bi göstergesi bence.Sevmediğini falan sanmıyorum ama kendi çapında seni bu şekilde cezalandırıyor olabilir.Eğer korkuyosan bitmesinden ara canım ama dediğim gibi hesap falan sorma bu erkekleri dahada cok uzaklaştırır.Anlıyorum tabiki sen elinden geleni yap bu ilişki için vicdanın kalbin sana ne diyosa onu yap ki bi gün biterse bu işin sonunda ayrılırsa senden vicdanen rahat ol benım sucum yoktu ben düzelmeye çalıştım dersin..

Kaybetme korkusunun olduğunu sanmıyorumda ben canım.
Hiç aramasam her şeyin tamamen kopmasından korkuyorum çok yanlış yapıyorum belki ama böyle maalesef. Günde bi kez arar öyle napıyosun vs derim ne faceyi sorarım ne başka bir şey...
Zaten oda gerçekten bitmesini istemiyorsa çabalamaya beni kazanmaya başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…