Bitiriyim mi
Bitiriyim mi
Burda en doğru kararı sen verirsin balım .
Güzelce düşün konuş bu konuyu onunla.
Nasıl yapmak istiyo düşüncesi ne öğren.
Sonradan pişman olmayın .
Kuzum ya bitiricem ya da arayıp sormucam zamana bırakıcam faceye falanda ses etmicem.
Çünkü şuanda konuşursam anlamaz
Tuğçe önüne bakacaksın artık :/
Al benden de o kadar
Hoşgeldin canım. Aallah yardımcınız olsun inşallah .
Rabbim Şafi ismi hürmetine şifasını versin , zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallah.
Şimdiden çok çok geçmiş olsun canım benim
Burda içine öküz ve odun kaçmış sevdiceklerimizden bahsediyoruz
Sen neler yaptın bakalım
Hepiniz çok sağolun kızlar amin Allahım yardımcısı olsun..Bende annesiyle babasıyla konuştum geçmiş olsun dileklerimi ilettim annesi baban toparlansın biraz size gelicez seni istemeye dedi :) bende olur tabi dedim.Dün aksam tek taş baktık benimkiyle alacakmış o yüzden beğendiğim modelleri gösterdim :)Hoşgeldin canım.
Allah acil şifalar versin dualarımız sevgilisinin babasıyla
Ne yapalım sıkıntılarımızı dinliyoruz öyle sen ne yapıyosun ?
Evet birde bu var şuan anlamayacak hiç bişey.
Sen bitti dersen daha çok üzüleceksin.
Hepiniz çok sağolun kızlar amin Allahım yardımcısı olsun..Bende annesiyle babasıyla konuştum geçmiş olsun dileklerimi ilettim annesi baban toparlansın biraz size gelicez seni istemeye dedi :) bende olur tabi dedim.Dün aksam tek taş baktık benimkiyle alacakmış o yüzden beğendiğim modelleri gösterdim :)
Hepiniz çok sağolun kızlar amin Allahım yardımcısı olsun..Bende annesiyle babasıyla konuştum geçmiş olsun dileklerimi ilettim annesi baban toparlansın biraz size gelicez seni istemeye dedi :) bende olur tabi dedim.Dün aksam tek taş baktık benimkiyle alacakmış o yüzden beğendiğim modelleri gösterdim :)
Ah canım çok sevindim yoluna girdi iyice herşey. Allah mutluluğunuzu daim etsin
Ay ne güzel canım senin adına çok mutlu oldum
Çok sağolun kızlarrr :)) Tuğçecimm cok sayfa konusulmuş geriye dönüp okumak zor geliyor neyin var kısaca anlatır mısın :26:
Shanna benle ilgilenmiyorsun
Çalışıyor yoğun beni eskisi gibi arayıp sormuyor ben artık sinirleniyorum sürekli bu konudan kavga ediyoruz. Zzaten tek kavga sebebimiz. Cumartesi patladım artık o kavga etmemek için direndi ama ne çare. Bana gelip demez mi aşkım angry bird varya aynı onlar gibisin. Kızgın cücükGülermisin ağlar mısın Dedim sen benle neden dalga geçiyorsun. Verdim veriştirdim en sonunda ben seherle dışarı çıkıyorum sevgiliside gelcek dedim. Yemek yicektim. Demez mi her fırsatı değerlendir arkadaşıda gelir şimdi :O
Kimse yok halbu ki. İnanmadı bana bende neye inanırsan inan dedim.Neler neler dedi bana aklın hayalin şaşar.. Bana dedi ki ben yanılır özürdilerim , konuşurum sen sakın dönme.
Pazar günü bana o faceyi kapat sil benim ilk işim o olcak dedi . Ben kapattım . Kendi giriyor silmedi hiç bişeyi hala ilişkisi var profil resmi aynı. Güllüden şarkılar paylaşıyorinanamıyorum neyapmaya çalışıyor anlamadım
Bizim resimlerimiz falan vardı o bana dedi ki bitti artık sil o faceyide yarın benim de ilk işim o olacak dedi . Bende onun üstüne kapattım.
Bunu pazar günü dedi.
O ne kapatt ne bişeyleri sildi.
Hatta bana şarkı paylaşıyor.
Güllü hemde tarzı değil
Güllü-Herşeyim oldun başınada yazmış tam beni anlatıyor.
Güllü- Cananım yar gülüm yar . Gülüşüm yar yazmış bana gülüşüm der .
Derdi beni aratmak anlıyorum ben.
Hem bana onca söz ediyor hemde böyle davranıyor.
Hayır canım ben ona kapat demedim.
Ben öyle bişey desem ikiletmezde.
Bak şimdi biz tartıştık ya bizim facelerde resimler ilşiki falan varya bu bana dedi bitti artık o faceni sil benimde yarın ilk işim o olcak. Hani resimleri sileceğim falan. Ben silmedim ama kapattım.
O ilk işim o olcak dedi ama hiç bişeyi değişmedi ilişkisi var profili gene bizim resmimiz.
Dün 5 tane güllü şarkısı paylaşmış bana dediği sözlerle beraber mesela.
Beni arayamıyor bana dedi ki ben yanılır özürdilerim konuşurum sen bana dönme.
İstiyorki ben arayayım değil mi ?
Canım biz ayrıldık gibi hani en son düzeliyorduk ya küçük bi tartışmadan yine eski haline döndü olmuyor bilmem ne demeye başladı bitirmiyorda.
Dünden beride aramıyordu zaten bende aramayı bırakmıştım baktım biraz önce facesini açmış şok oldum aradım neden açtın diye. Abimle konuşmak için dedi neden haber vermedin verirdin dedim mesaj hakkım yok biliyorsun bunaltma beni dedi kapattım bende.
Bu arada abisi yurt dışında okuyor ama bana bahane gibi geldi çok mutsuzum şuanda
Canım haklısın yani aramaması falan yanlış ama ayrılmıyorda yani bırakmıyoda seni.Ben derimki sende biraz kaç bakalım o aramıyosa arama, msj atmıyosa atma facede acıkta görsen hiç hesap sorma umursamaz davran.Sen üzerine gittikçe kaçacaktır.Bide tartışma hiç bi şekilde kızsanda buraya gel bize anlat rahatla hiç kızma yani ona ne oluyor Tuğçeye diye düşünmeye başlayacaktır
Özet bu yavrucum
sayılı gün çabuk geçer canım ALLAH sağ salim gelmesini nasip etsin İNŞALLAH
peki gelince evlilik mi düşünüyorsunuz,sen kaç yaşındasın o kaç yaşında
Canım amacını anlamadım ki olmuyor vs diyor bunu 2 haftadır diyordu gerçi ama bitirmek istesede bi mesaj atardı bitti diye o kadar.
Hiç aramayım mı sence ? Ya da günde bir kez falan arasam mı her şeyin kopmasından da korkuyorum ama artık yeter kopsunda diyorum duygularımla mantığım arasında kaldım beni iyi anlarsın sen
Bu şekilde yapması seni kaybetmeye korktuğunun bi göstergesi bence.Sevmediğini falan sanmıyorum ama kendi çapında seni bu şekilde cezalandırıyor olabilir.Eğer korkuyosan bitmesinden ara canım ama dediğim gibi hesap falan sorma bu erkekleri dahada cok uzaklaştırır.Anlıyorum tabiki sen elinden geleni yap bu ilişki için vicdanın kalbin sana ne diyosa onu yap ki bi gün biterse bu işin sonunda ayrılırsa senden vicdanen rahat ol benım sucum yoktu ben düzelmeye çalıştım dersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?