Kaybetme korkusunun olduğunu sanmıyorumda ben canım.
Hiç aramasam her şeyin tamamen kopmasından korkuyorum çok yanlış yapıyorum belki ama böyle maalesef. Günde bi kez arar öyle napıyosun vs derim ne faceyi sorarım ne başka bir şey...
Zaten oda gerçekten bitmesini istemiyorsa çabalamaya beni kazanmaya başlar
Meraba hatunlar
Sen ona değiştiğini göster canım.Sana ne diyeceğimide bilemıyorum çünkü amacını tam çözemedim sevgilinin ne desem yanlış oluyo gibi geliyo bana
Hosbuldum canım naber
İyi değilim canım ya okumuşundur belki.
Sen nasılsın ?
iyiyim tatlım sen ?
okumadım canım 20-20 sayfa geçmiş
noldu ki
Valla bende çözemedim canım ama amacı artık bana ceza vermek değil şımarıklık gibi geliyor sen böyle böyle yaptın mahvettin ilişkiyi al bende bunları yapıyorum der gibi bilemiyorum :26:
Seninkinin burcu ne canım ? Az cok fikrim olur genelde burclarla ilgilide belki amacını anlarım diye soruyorum :)
Aslan canım :)
Karışığım canım ya yarın kayınpederimin ameliyatı var sabah biraz endişe, biraz hüzün onun dışında kaynanamla konustuk baban toparlansın seni istemeye gelicez dedi onun mutluluğu var :)
Erkek arkadaşımla sorunlarımız vardı uzun zamandır şimdide bitti gibi bir şey arayıp sormuyor zaten bittiğinide söylemiyor...
Canım bu yazıyı buldum uzun biraz ama :)
Aslan erkeğini seviyorsanız
Yaptıklarını övmeyi ne kadar güçlü biri olduğunu söylemeyi unutmayın.
Farklılığınız olmalı. Yani ne kadar özel bir kadın olduğunuzu ona hissettirin. Onun böylesi güçlü bir kadına layık olduğunu belirtin. Böylece yeri geldiğinde egemen tavırlarınıza göz yumabilir.
Bakımlı olun ve dişi yanlarınızı erkeğinize muhakkak hissettirin. Toplumda beğenilen bir kadın olmanız onun gururunu okşayacaktır.
Onu destekleyin. Size uymayan hareketleri varsa sinirli olduğunda değil sakin olduğu bir gün konuşarak izah etmeye çalışın.
İlişkinize verdiğiniz önemi belirtin. Fakat üzerinde baskı kurmaya kalkmayın. Unutmayın o bir kendi ormanın kralıdır.
Onun kraliçesi de sizsiniz.
Adım attığı projelerde onun yanında olun. Başarılı olacağını ona çok inandığınızı belirtin.
Başkalarının sizin için söyledikleri güzel sözler kendini şanslı bir erkek olarak görmesini sağlayabilir.
Ben özel bir kadınla beraberim diye düşünmesini sağlayın.
Sizin için yaptıklarını özellikle başkalarının yanında övünerek anlatın. Onun ne kadar güçlü bir erkek olduğunu belirtin.
Onun hobilerine ilgi gösterin. Hatta yakından ilgilenin. Tuttuğu takım kullandığı arabayla ilgili bilgiler edinin.
Onu sıkboğaz etmeyin. Kaba davranmayın. Sadık olun ve asla yalan söylemeyin.
Dürüst davranın. Sorunları kavgayla değil anlaşarak çözmeye çalışın.
Size yanlış davrandığında geriye çekilin ve bekleyin. Size doğru yaklaştığından hemen pes etmeyin. Ne kadar gururlu bir kadın olduğunuzu gösterin. Ama fazla da uzatmayın. Ona bu hareketleri yakıştırmadığınızı söyleyin.
Esprili olun şirin davranın ona isteklerinizden bahsedin. Fakat üstelemeyin. Bunları sırasıyla size sunmaktan zevk alacaktır.
Cinselliği önemseyin. Yatakta sıcak ve sevgi dolu davranın.
O ortamı neşelendiren bir erkektir.
Yaptığı esprileri hafife almayın. Onu gülümsetmeye çalışın. Minik şakalar yapın. Çocuksu yanlarınızı gösterin. Ama yeri geldiğinde ne kadar güçlü bir kadın olduğunuzu anlamasını sağlayın.
Egosu onun her şeyidir. Asla gururunu incitecek sözler etmeyin. Kendinize etmemesi için belli bir saygıyı aranızda muhafaza edin.
kolay kolay bitmiyor canım ya sancılı bir dönemden geçiyor olabilirsiniz
bir kıvılcım bile ilişkinizi yeniden canlandırabilir
2-3 aydır aramız baya kötü zaten canım bi düzelemedik bilmiyorum dediğin gibide olabilir...
Aaa ben seninde sorunun oldugunu anlamadım kuzumm son sayfalarda tuğçeninki varya geri sayfaları okumadım ondan :) Tipik erkek modeli :) Herşey durduğuna göre ne kalbinde ne beyninde bu ilişkiyi bitirmemiş ve mutlaka senın bakacağını biliyo.İstiyo ki sen üstüne düş.Canım senınde yapman gereken belli bu yolda devam et üstüne asla düşme senden haber alamasın bi kac güne barışırsınız bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?