içine girdi bilemiyorum
ilk çıkmayabaşladığımızda ne kadar kibardı tabii o zamanlar peşimde koşuyordu beni kandırmaya çalışıyordu tam istediğim adam kalıbına girtmişti
bir de benim ki web tasarımcı-dizaynır ALLAHIM adam pc nin önünden kalkmıyor ilk sevgilisi bilgisayarı düşün benden çok onunla ilgileniyor
laptobun yerine ben oturmak istiyorum bazen kucağına
Bende çok yoruldum tuğçem bi insan ufacık bişeyden nasıl tartışma çıkarır .
Yüzümü güldürürken aynı anda suratımın düşmesini nasıl başarıyo bilmiyorum.
Allah hep hayırlı insanlarla karşılaştırsın olmazın peşine sürüklemesin kimseyi.
Ben öyle çok mücadele verdimki ilşkimiz için biliyosun şu yüzükleri takabilmek için anam ağladı
Ama bu da mutlu etmiyormuş insanı
Ahahaha bende senin gibi düşünüyorum.
Çünkü benim ki de bir bilgisayar markasının yetkili servisinde tekniker
Hergün bir sürü laptop .
Deliriyorum artık
Hımm öyle yapıyorum bende ama bunlardan istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaEki Görüntüle 638125 Eki Görüntüle 638127 Eki Görüntüle 638128 Eki Görüntüle 638129
Cicim aylarıı güzelim hemen öküzlüğünü belli ederse olur mu hiç yürürmüü
Romantiklikte anlayışta sınır tanımayan adamlar zaman geçtikçe 365 derece dönebiliyor işte
Laptobun oluyum sev benii
İyiydi bitanem düzeliyorduk yavaş yavaş geçen gece küçücük bir şeyden tartıştık olmuyor bilmem ne demeye başladı bitirmedide ama dünden beri arayıp sormuyor artık ne yapabilirim ki bende aramayım diyorum
seninki gene bir markada çalışıyormuş çalıştığı saatler bellidir
benim ki freelance çalışıyor ne zaman çalıştığı belli değil bazen sabahlara kadar keyfi ne zaman isterse yani benimle de ilgilenebilir istediği zaman ama işte ben hep ikinci plandayım
Cicim aylarıı güzelim hemen öküzlüğünü belli ederse olur mu hiç yürürmüü
Romantiklikte anlayışta sınır tanımayan adamlar zaman geçtikçe 365 derece dönebiliyor işte
Laptobun oluyum sev benii
Facesini açmış bitirdi mi yani bana söylemeden bitirmez ama derdi ne
Hımmmm =( Ne desem ki bilemedim, takma desem saçma gelicek çünkü takmayan insan yok üstelik yapını biliyorum çok hassassın, bende öyleyim, kendimden bildiğim için üzülme desem de boşHayırlısı Canım ya tek dileğim bi an önce eskisi gibi olmanız, kaç gündür yıpratıyosun kendini:26:
Aaa biz bunu konuştuk ozaman seni nasıl tavlıycaktım diyor
Sorsana düzgünce ?
Atılayda varya nasıl sinir oldum şimdi.
Evet yoğun da çalışıyorlar aslında ama ben ilgilenmeyince kızan biri bide.
Şimdi iyidir heralde aramıyorlar falan ya.
Ayyy nasıl iştah kabartıcı görüntüler bunlaar
Canım şanti torbasına doldur sık olur böyle olmuyomu
Ben şanti çk sevmiyorum
aynen öyle aynen ilk günleri aramıyor değilim
laptobun olayım sev beni desem seveyim yavrum der iki dk sonra gene laptobunu kucaklar
Maalesef çok duygusalım çok hassasım ama ben bunların hiç birini haketmedim belki hatalar yaptım ama bedelini ödedim fazlasıyla artık beni üzmekten vazgeçmicek mi
Yok Canım ya olmaz bence bunlar gibiBende tam tersi bayılıyorum şantiye Gıda boyasını bulur muyum ki burda, bide şu yıldızlı kalpli minik süsler Bulur bulmaz yapıcam, resmini de eklerim =)
Canım benim üzülme ya.. O aramazsa sen ara sor o zaman, sakince konuş ama, için rahat edicekse ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?