Biri Damon mu dedi?Shanna Canım ben bugün 4. sezon 1. bölümü izledim ama film ilerlemedi ya kaldım öyle, yeni gelişmeler filan oluyo =) Kızlar, gülmek istiyosanız How i met your mother'ı bide Two and a half men i tavsiye ederim=) The secret circle'ü beğenmedim hiç
Hahahaa güzel söyledinnn :)) Hoşgeldin canımmm :) Ne kadarlık ilişkiniz var :)
ben sana çok beğendiğim adamı göstereyim mi wuu kaslı bebek
Eki Görüntüle 635345
hem kaslı hem tatlı gülüşlü hem karizmatik o bir hugh jackman
kuzum gwenle hürreme haber verdim sedefe msj atayım şimdi :) Buarada selam napıyosun bakalımmm :) Bugun teyzen yüzünden mi moralin bozulmus benımde aynı konudan canım sıkkın :/
Düşünceye bak enee korktum :18:voodoo bebeği yap sen eski sevgiliye daha uygun olur
Ama çok güzel di mi bu gönderdiğim böyle şeylere merak saldım evde durunca böyle mi oluyo ne
Bu arada biz tanısmadık sanırım:26:
Ben Dıbeyin Antalya'da yaşıyorum henüz ev sarmaşığıyım 2-5 ay sonra doğum günüm var(böyle saçma sayıları seviyorum)
Çalışmıyorum şu an işsizim
Ben bayılmıştım secret'a ama 2. sezon gelmedi çok üzüldüm :26:
Buda yakışıklıymış ama sen Damon'u bi gör fikrin hala aynı kalacakmı bakalım
Hoşbuldukk canıımm
1yıllık bi ilişkim var tanışıklığımızla birlikte toplam 6
Yeeaa ben mesaj atmıstımda sürem dolmadı sana ondan yazamıyom şu an benhoşgeldin bebeğim :)
vodoo bebeği ne olaki
aman bu düşüncem ona az bile bence o beni laflarıyla iğneledi bende onu telepati gücüyle ne var kii
ben de çalışmıyorum canım
bursalıyım bende kaç yaşına giriyorsun bakalım ev sarmaşığı:)
ben 25 yaşıma girdim aralıkta
Ben house md izliyorum 5. sezondayim
House'da bayılırım ama izlemiyorum uzun süredir.
Sezon finali mi filmi mi bitirdiler? Takip etmediğim için
Leen seni çenebaz kimlerlen konuşuyon hıı
Sorun değil balım burdan yaz
Hım peki Canım bende Büşra'ya atarım. Sedefciğime sen at=) Napim Canım bugün çok ağladım, moralim çok bozuldu. Evet teyzemlere bozuldum baya, yüzümüze gülüp arkadan laf yapıyolar, kendilerini dev aynada görüyolar,sürekli dedikodu, lafÇok soğudum, halbuki çok severiz onları ama onlar! Kardeşimle de kavga ettik, sevdicekte gelicekti, planlar yaptım o kadar heyecanlıydım ama o da gelemedi-aksilik çıktı benim yüzümden- öyle stresli geçti Sana n'oldu, dayınlar yetmiyor bide teyzelerde mi canını sıktı =( Ah Canım dün dediğim gibi bide teyze anne yarısı derler! Rabbim hakkımızı bırakmasın.
Ben aksam 2. sezonun 2. bölümünü izledim aklım hala orda :))) 2 erkekte aynı kıza aşık ne buluyolar o kızda anlamıyorum
Hım peki Canım bende Büşra'ya atarım. Sedefciğime sen at=) Napim Canım bugün çok ağladım, moralim çok bozuldu. Evet teyzemlere bozuldum baya, yüzümüze gülüp arkadan laf yapıyolar, kendilerini dev aynada görüyolar,sürekli dedikodu, lafÇok soğudum, halbuki çok severiz onları ama onlar! Kardeşimle de kavga ettik, sevdicekte gelicekti, planlar yaptım o kadar heyecanlıydım ama o da gelemedi-aksilik çıktı benim yüzümden- öyle stresli geçti Sana n'oldu, dayınlar yetmiyor bide teyzelerde mi canını sıktı =( Ah Canım dün dediğim gibi bide teyze anne yarısı derler! Rabbim hakkımızı bırakmasın.
Hakettiyse az bile o zamanVoodoo bebeği hani bebek yapıp iğne batırıyolarda karşıdakinin canı acıyo falan o işte
19a giricem inş.Geçmiş doğum günün kutlu olsun o zamaaan :)
ben adama hayranim ya
hayranim baya baya hayranim
1. sezon bitti sonra izin mi ne vermemişler diziye 2. sezon olmadı hiç balım
Attım olum saa mesaj :)
Kızlaar ben bi sevdicekle görüşüp geliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?