Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Ben aksam 2. sezonun 2. bölümünü izledim aklım hala orda :))) 2 erkekte aynı kıza aşık ne buluyolar o kızda anlamıyorum

kuzum gwenle hürreme haber verdim sedefe msj atayım şimdi :) Buarada selam napıyosun bakalımmm :) Bugun teyzen yüzünden mi moralin bozulmus benımde aynı konudan canım sıkkın :/

Hım peki Canım bende Büşra'ya atarım. Sedefciğime sen at=) Napim Canım bugün çok ağladım, moralim çok bozuldu. Evet teyzemlere bozuldum baya, yüzümüze gülüp arkadan laf yapıyolar, kendilerini dev aynada görüyolar,sürekli dedikodu, laf Çok soğudum, halbuki çok severiz onları ama onlar! Kardeşimle de kavga ettik, sevdicekte gelicekti, planlar yaptım o kadar heyecanlıydım ama o da gelemedi-aksilik çıktı benim yüzümden- öyle stresli geçti Sana n'oldu, dayınlar yetmiyor bide teyzelerde mi canını sıktı =( Ah Canım dün dediğim gibi bide teyze anne yarısı derler! Rabbim hakkımızı bırakmasın.

vodoo bebeği ne olaki
aman bu düşüncem ona az bile bence o beni laflarıyla iğneledi bende onu telepati gücüyle ne var kii
ben de çalışmıyorum canım
bursalıyım bende kaç yaşına giriyorsun bakalım ev sarmaşığı:)
ben 25 yaşıma girdim aralıkta

Buda yakışıklıymış ama sen Damon'u bi gör fikrin hala aynı kalacakmı bakalım

kızz ben damon u hatyırladım mavi gözlü biri değil mi kardeşimde hastaydı ona kız kardeşim
amann ben hiç beğenmedim
ben kaslı ve karizmatik gülüşlü insanları beğeniyorum

Hoşbuldukk canıımm
1yıllık bi ilişkim var tanışıklığımızla birlikte toplam 6

Aaa henüz 1 hafta olmuş sözleneli :) Aile arasında mı oldu canım :)

Hakettiyse az bile o zaman Voodoo bebeği hani bebek yapıp iğne batırıyolarda karşıdakinin canı acıyo falan o işte
19a giricem inş. Geçmiş doğum günün kutlu olsun o zamaaan :)

aynı benim teyzem ,teyzemi bırak ana yarısı komşu yarısı bile değil o kadar kıskanır beni ,arkamdan laf eder sürekli hiç sevmez anlatamıyorum ya fesat şey

Son düzenleme:
Ben aksam 2. sezonun 2. bölümünü izledim aklım hala orda :))) 2 erkekte aynı kıza aşık ne buluyolar o kızda anlamıyorum

Damon'un aşık olmasının bi sebebi var, ama sonra o sebeb ortadan kalkıcak ciddi ciddi aşık olcak. Fazla açmadım tadı kaçmasın diye =) Bide ilk bölümlerde Damon çok uyush =)

Canım aynı anlattıgın gibi benım teyzem aşırı fesattır..Sadece bi örnek vereyım sevgilim sevgililer gününü kutlamıcaz deyip bana son derece mükemmel bi hediye gönderdi ya bana ben ona masraf yapmayayım diye kutlamıcaz demiş bunu falan anlattım teyzeme ne dedi biliyo musun :) kızından için kuzenım oluyo yani kızımın sevgilisi neler neler aldı son aldıgı mont 170 tl di ben şok benım anlattıgım şeyle 170 tl lik montun ne alakası var...Bugunde aldıgı hediyeyi gösterdim güzelmiş bile demedi...Ben ne giyersem hep gözüne batar mesela çok açıkmış vs aslında kendi kızı benden daha açık giyiniyo ama onun boyu kısaymış giyebilirmiş

Hakettiyse az bile o zaman Voodoo bebeği hani bebek yapıp iğne batırıyolarda karşıdakinin canı acıyo falan o işte
19a giricem inş. Geçmiş doğum günün kutlu olsun o zamaaan :)

19 mu sen benim kız kardeşim yaşlarında sın o vakit
anam topiğin en kardı ben miyim ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…