Atractive,
fincan takimini aldin mi canim
bana site adresi sormustun ya
Bence kolay kolay bitirmezler, bitmesin bitmesinn =)
yok be almadım ben onu ilersi için sormuştum hem çeyiz hevesim gitti benim yaaa sevgili olmayınca böyle oluyor demek ki
O dizide tek beğenmediğim başroldeki kız :) bence daha farklı değişik ilgi çekici bi güzellik olmalıydı
kız sen benden bahsettin ya ben oynamalıydım yani
off aşk acısından saçmaladım iyice kendi kendimi güldürmeye çalışıyorum
Herkes mi teyzeden şikayetçi kızlar , benimkide çok fesat paragöz bişeydir hiç istemez iyiliğimizi neler yaptı neler benim hiç teyzem olmadıki annemin arkdaşlarından gördüm öz teyzemden görmediklerimi şuan görüşmüyoruz varlığından bi haberim hasta oldu aramadım çok acı bunu söylerken içim acıyo.
aaaaaaa cidden mi
O dizide tek beğenmediğim başroldeki kız :) bence daha farklı değişik ilgi çekici bi güzellik olmalıydı
Görmedim seni ama emınım cok güzelsindir hislerimde yanılmammmmm
aa kedi sen misin gııı bende neden bu banlandı diyordum
atroş dedin yakaladım görüyon mu
Aynen öyle :)Kuzenım okuyo 8 saatlik bi yolda bugun onlara gittim buaksam gidecek çünkü okula kac saat onu bekledim msjda attım yani sizdeyim geç kalma görüşelim gitmeden diye saat 5 bucukta geldi arkadasıylaymış..Bana okadar değer veriyo işte :)
Evet Canım, iptal etmek zorunda kaldım o üyeliğimi. Bu arada beyaz takımına bayıldımmmgüzel günlerde kullan
Akraba akreptir diyorum başka bişey demiyorum..Kızlar ben Mardinliyim doğuluyum yani, burda akrabalar filan daha çok olur bilirsiniz o yüzden kimin ne halt olduğunu daha iyi biliyo insan. Çok zor günlerimiz oldu, maddi manevi kaybettik, babamı kaybettik 4 ay içinde stresten,üzüntüden.. İnsanların gerçek yüzlerini o zaman gördük, özellikle de yakınları, düşünce 4 köşe oluyolar, ama Rabbim aynı şeyleri önlerine getiriyo. Bizim arkamızdan konuşan o kadar insan oldu ki aynı şeyler önlerine geldi, geliyor ve gelicekte Rabbimin izniyle. Teyzemlerde çoooook konuşurlardı şimdi kendi dertleriyle uğraşıyolar ve daha nerdeler! Demek hepinizde var böyleCanım insanın içi açılmıyor ki, görüşmemen gayet normal, bende bu gidişle görüşmicem
cileklisi kalmamis ya ben bu domatesli modeli mi alsam ki
bi yardim edin kizlar
yesil rengi de cok severim
Eki Görüntüle 635376
Buda çok tatlı Canım
Bizimkiler iyi gün de de yanımızda olmadı kötü gündede annemin ailesi tuhaftır bizim şuan bulunduğumuz şehirde annemin ailesinden başka kimsemiz yok . bende 5 yıl önce babamı kaybettim ama anneme kimse destek olmadı ne annesi ne kardeşleri ama dediğin gibi şan hepsi kendi derdiyle uğraşıyo babam hasta olduğunda çok sık gelmezlerdi annem şimdi sürekli her ihtiyaçlarında yanlarında oluyo. Düşmez kalkmaz bir Allah kendi başlarına gelebileceğini hiç düşünmüyolar. Dost kara günde belli olur derler ya çok doğru işte.
Görüş ama mesafeli ol kim olursa olsun çok sıkı fıkı olmaya gelinmiyor. En iyi akrabanda olsa arkandan kuyunu kazıyor . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?