Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Damon'un aşık olmasının bi sebebi var, ama sonra o sebeb ortadan kalkıcak ciddi ciddi aşık olcak. Fazla açmadım tadı kaçmasın diye =) Bide ilk bölümlerde Damon çok uyush =)

Film hala devam ediyo dmi 5. sezon 1. bölüme kadar var ama inş bitmez yaaa :)

aynı benim teyzem ,teyzemi bırak ana yarısı komşu yarısı bile değil o kadar kıskanır beni ,arkamdan laf eder sürekli hiç sevmez anlatamıyorum ya böyle kötü insan olamaz fesat şey

Aynen Atroşum ya sana bi anlatsam dilin uçuklar. Benim en nefret ettiğim şey ikiyüzlülüktür bide, ben bi insanın yüzüne söylerim ne hatası varsa, hiç tahammülüm yok. Onlar ikiyüzlülük yapınca daha da nefret ediyorum, saygıda kusur etmiyoduk, seviyoduk ama soğuyo insan, yüzlerini bile görmek istemiyorum şuan.

kızz ben damon u hatyırladım mavi gözlü biri değil mi kardeşimde hastaydı ona kız kardeşim
amann ben hiç beğenmedim
ben kaslı ve karizmatik gülüşlü insanları beğeniyorum

Ben Damon'un ukala tavırlarını daha cok begendimm aşırı yakısıklı gelmedi banada ama böyle değişik bi havası var ulaşılmaz

asıl siz bir çelik yumruk filmini izleyinde o hugh jackman nın karizmasını,ye beniii bakışlarını,o gülüşünü,kaslarını,bembeyaz dişlerini,erkeksi ellerini göründe yakışıklı demeye utanırsınız sonradan diğer artistleri

Evet tatlım taze sözlüyüz yaza nişanlıyız inşallah
Ufukta sizinde böyle ciddi bi iş var gibi sankii

Evet canım var bakalım hayırlısı :) İnsanın sevdiği erkeğin yüzüğünü taşıması cok ayrı bi duygudur eminim yaaaaa sabırsızlanıyorummm

kızzz tanışıyormuyuz senle daha önceden falan sen le muhabbetimiz olmuş sanırım çünkü çok muhabbetim olan kişiler bana hep atroş der şüphelendim senden eski tanıdıklarımdan mısın
ben hele teyzemi anlatamıyorum bile ya yaptıklarını bir anlatsam var ya dudağın uçuklar şaşkınlıktan dudağın

Evet canım var bakalım hayırlısı :) İnsanın sevdiği erkeğin yüzüğünü taşıması cok ayrı bi duygudur eminim yaaaaa sabırsızlanıyorummm

İnan çok başka bi duygu balım sabah kalkınca bakıp bakıp sırıtıyorum
Allah tez zamanda hayırlısıyla takmayı nasip etsin kuzum
Yaşın kaçtı bu arada

Ne kadar ayıp ya!!! İşte şaşırıyo moralini nasıl bozarım diye konuştuğu şeylere bak ya! Sende çok taktın sanki onu, çatlasın Ya bu pahalı+ çok hediye alımlarını anlatmalarını anlayamıyorum ben, öyle olunca ne oluyo, sevgi bunlarla mı gösterilir? Yazık gerçekten böyle düşünenlere!

İnan çok başka bi duygu balım sabah kalkınca bakıp bakıp sırıtıyorum
Allah tez zamanda hayırlısıyla takmayı nasip etsin kuzum
Yaşın kaçtı bu arada

22 canım sevgiliminde 25 :)) Amin inşallah

Aaa evet bak geçen yine öyle yaptım, unuttum demeyi Atroşum ve diğer kızlar ben Kedimi7m'im.

Herkes mi teyzeden şikayetçi kızlar , benimkide çok fesat paragöz bişeydir hiç istemez iyiliğimizi neler yaptı neler benim hiç teyzem olmadıki annemin arkdaşlarından gördüm öz teyzemden görmediklerimi şuan görüşmüyoruz varlığından bi haberim hasta oldu aramadım çok acı bunu söylerken içim acıyo.

Aynen öyle :)Kuzenım okuyo 8 saatlik bi yolda bugun onlara gittim buaksam gidecek çünkü okula kac saat onu bekledim msjda attım yani sizdeyim geç kalma görüşelim gitmeden diye saat 5 bucukta geldi arkadasıylaymış..Bana okadar değer veriyo işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…