Damon'un aşık olmasının bi sebebi var, ama sonra o sebeb ortadan kalkıcak ciddi ciddi aşık olcak. Fazla açmadım tadı kaçmasın diye =) Bide ilk bölümlerde Damon çok uyush =)
Aaa henüz 1 hafta olmuş sözleneli :) Aile arasında mı oldu canım :)
aynı benim teyzem ,teyzemi bırak ana yarısı komşu yarısı bile değil o kadar kıskanır beni ,arkamdan laf eder sürekli hiç sevmez anlatamıyorum ya böyle kötü insan olamaz fesat şey
kızz ben damon u hatyırladım mavi gözlü biri değil mi kardeşimde hastaydı ona kız kardeşim
amann ben hiç beğenmedim
ben kaslı ve karizmatik gülüşlü insanları beğeniyorum
Evet tatlım taze sözlüyüz yaza nişanlıyız inşallah
Ufukta sizinde böyle ciddi bi iş var gibi sankii
Aynen Atroşum ya sana bi anlatsam dilin uçuklar. Benim en nefret ettiğim şey ikiyüzlülüktür bide, ben bi insanın yüzüne söylerim ne hatası varsa, hiç tahammülüm yok. Onlar ikiyüzlülük yapınca daha da nefret ediyorum, saygıda kusur etmiyoduk, seviyoduk ama soğuyo insan, yüzlerini bile görmek istemiyorum şuan.
Evet canım var bakalım hayırlısı :) İnsanın sevdiği erkeğin yüzüğünü taşıması cok ayrı bi duygudur eminim yaaaaa sabırsızlanıyorummm
Aynen, adam cool yaGrey's Anatomy'i de çok güzel =)
Canım aynı anlattıgın gibi benım teyzem aşırı fesattır..Sadece bi örnek vereyım sevgilim sevgililer gününü kutlamıcaz deyip bana son derece mükemmel bi hediye gönderdi ya bana ben ona masraf yapmayayım diye kutlamıcaz demiş bunu falan anlattım teyzeme ne dedi biliyo musun :) kızından için kuzenım oluyo yani kızımın sevgilisi neler neler aldı son aldıgı mont 170 tl di ben şokbenım anlattıgım şeyle 170 tl lik montun ne alakası var...Bugunde aldıgı hediyeyi gösterdim güzelmiş bile demedi...Ben ne giyersem hep gözüne batar mesela çok açıkmış vs aslında kendi kızı benden daha açık giyiniyo ama onun boyu kısaymış giyebilirmiş
İnan çok başka bi duygu balım sabah kalkınca bakıp bakıp sırıtıyorum
Allah tez zamanda hayırlısıyla takmayı nasip etsin kuzum
Yaşın kaçtı bu arada
kızzz tanışıyormuyuz senle daha önceden falan sen le muhabbetimiz olmuş sanırım çünkü çok muhabbetim olan kişiler bana hep atroş der şüphelendim senden eski tanıdıklarımdan mısın
ben hele teyzemi anlatamıyorum bile ya yaptıklarını bir anlatsam var ya dudağın uçuklar şaşkınlıktan dudağın
kızzz tanışıyormuyuz senle daha önceden falan sen le muhabbetimiz olmuş sanırım çünkü çok muhabbetim olan kişiler bana hep atroş der şüphelendim senden eski tanıdıklarımdan mısın
ben hele teyzemi anlatamıyorum bile ya yaptıklarını bir anlatsam var ya dudağın uçuklar şaşkınlıktan dudağın
Film hala devam ediyo dmi 5. sezon 1. bölüme kadar var ama inş bitmez yaaa :)
22 canım sevgiliminde 25 :)) Amin inşallah
Aaa evet bak geçen yine öyle yaptım, unuttum demeyiAtroşum ve diğer kızlar ben Kedimi7m'im.
Ne kadar ayıp ya!!! İşte şaşırıyo moralini nasıl bozarım diye konuştuğu şeylere bak ya! Sende çok taktın sanki onu, çatlasınYa bu pahalı+ çok hediye alımlarını anlatmalarını anlayamıyorum ben, öyle olunca ne oluyo, sevgi bunlarla mı gösterilir? Yazık gerçekten böyle düşünenlere!
Aaa evet bak geçen yine öyle yaptım, unuttum demeyiAtroşum ve diğer kızlar ben Kedimi7m'im.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?