Benim herif o konularda düşüncelidir ben her an bi sürpriz bekliyorum
Klasik şeylerden nefret eder artık ne yapar bilmiyorum
Aynen benımkide öyle merakla bekliyorum teklifini
He ya kovalar sürpriz yapmayı sever
Biz ikimizde sürpriz yumurta gibiyiz
Senınkiyle burclarınız aynı mı :)) Ben balığım ya o cok mantıklı ben cok duygusal öyle tamamlamaya çalışıyoruz birbirimizi ilişkinin ikisinede ihtiyacı var napalım
Yok canım aynı değil ben kova o koç ben mantık duygusal karışımım o da mantık + liderlik + duygusal karışımı
Sdece koçlarda mı bütün erkeklerde var liderlik isteği çocuk gibiler yaaa
Ya aslında bende çok var da ben dizginleyebiliyorum kendimi
Koç burcu deyince ilk söylenen şey liderlik oluyor.
Benim yakın arkadaşım var sözlendi o aslan burcu onda da liderlik var ve ilişkisini o yürütüyor diyebilirim sevgilisi de balık olması lazımdı erkek alttan alıyor yani
Ama bana dişli biri lazımdı sağolsun manitam öyle yerim onu
Banada pasif birisi olmazdı ben cok sakinim cok ezdiririm kendimiezik erkekte olur mu yaa erkek dediğin dişli olacak güçlü olacak masaya yumruğu vurduğu zaman kimse tek kelime edemeyecek hep böyle isterdim kendimi bildim bileli öylede oldu
He yani erkek öyle olur yumruğunu masaya vurmasın ama bende vururum
Ya bi de kararlı olacak işte şunu yapalım mı tamam yapalım ben tez canlıyım çünkü bişeye karar verildi mi dönülsün istemem
O bendede var ben bide cok takıntılıyım yaa kafama taktım mı bişeyi o an olmalı kendi kendimi yiyip bitiririm bu gidişle erken gidicem öbür tarafa :)) En basitinden mesela annem yarın aksama bi arkadasa gidelim diyo sonra vazgeçiyo yorgunum vs diyo varya sinirden çıldırıyorum bana bişey demeye gelmiyo yani
Takıntı boyutunda yok bende o çok sinir bozucu bişi ya
Evet bunu yaşayan içinde cok zor çevresi içinde öyle anlam veremıyolar benım takıntılarıma ama o o an benım için cok büyük bi sorun..
Benim kardeşim öyle takıntılı tam sinir krizi geçirtmelik durum
Hahahaaa :D Okadar mı çekilmezizBu durumu yenmeye çalışıyorum ama olmuyo ya
Ya karşı taraf için acayip sıkıntı oluyor takıntı durumu
İstediği olasıya kadar başının etini yeme deyimini gerçekleştiriyorlar
Şimdi istemek var takıntılı istemek var
2.si fena bişi
Aynen ben o 2. si yim işte :) Öyle anlarım olur ki diyelim sevgilime 'ben seni coooooooooooooooooook seviyorum' diye yazdım ondan cvp 'bende seni cok seviyorum' oooooooooo lar az yani onu dolarım kafaya günlerce düşünürüm paranoyağım ben ya baska acıklaması yok bunun
Ondan sonra çıksın kavga niye oooooo lar az diye
Kız böyle yapma adam der karı ne çok dırdır ediyorsun
Diyo zaten paranoyak sevgilim şarkısı varya onu yolluyo banaEskiden daha fenaydım bu tarz şeyler için kavga cıkarırdım şimdi kendimi dizginlemeye çalışıyorum en azından kendi kendimi yesemde sonra geçiyo unutuyorum bi kac güne
Ya kendi kendini de yeme ama acaba uzakta diye mi böyle oluyor ki :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?