hep aynı bıldıgın gb canım ama bi farkla artık parmagımda bı yuzuk var:) darısı basına canm sen neler yapıosun
saol canım. hayırlı olsun deanlaşamadık boşandık işte. 2.5 yıllık evliydim 3 e az kalmıştı. 27 yaşındayım çocuğumda yok. sor tabii tanıyacağız birbirimizi. ben sormadan sen başla istersen
Aha bi boşanmış daha
Hoşgeldin tatlım sen evlimiydin .
6 yıldır tanışıyoruz ama toplamda 1 yıldır berabedik.
Kalbimi çok kırdı.
Zaten ailesi beni benimseyemedi böylesi daha hayırlıdır belkide . .
Hala uykulu ve halsiz olsamda ben geldimmm :) Shanna babanın durumunu merak ediyorum :26:
Ben geldim kızlarrr :) Babam ameliyatı bu sabah olmuş hatta uyanmış bile yoğun bakımdan bi süre çıkamayabilirdi ve ameliyat riskliydi çok şükür sorunsuz geçti hepsi şuan cok mutluyuzTuğbacım hakkında hayırlısı olsun diyecek baska bişey bulamadım ilişkilerimizde hepimizin sorunları oldu önemli olan bu günleri atlatabilmek inşallah gönlüne göre olur herşey...
Hoşgeldin canımm neler yaptın neden uykulusun :) Bugun ameliyatı atlattık yoğun bakımdan hemen çıktı cok şükür şimdi iyi ilac tedavisi görecek iyileşecek inşallah dualarımız kabul oldu
Kızlar dün akşam itibariyle ayrılmış bulunmaktayız.
Dua edin benim için biran önce toparlanayım
Hoşgeldin canımm neler yaptın neden uykulusun :) Bugun ameliyatı atlattık yoğun bakımdan hemen çıktı cok şükür şimdi iyi ilac tedavisi görecek iyileşecek inşallah dualarımız kabul oldu
İnşallah canım. :) Hastayım biraz soğuk algınlığı var ondan :)
çok geçmiş olsun RABBİM bu gününüzü aratmasın İNŞALLAH daha da iyiye gider sağlık versin RABBİM AMİN
Merhaba kızlar nasılsınız
Ben çok iyiyim canımm maşallah diyeyim:) Sen nasılsın :)
Amiiiiiiiinn sağol yavrm sen nasılsın neler yapıyosun :)
Maşallah canım benim soramadım kaç gündür sevdiceğinin babası ne oldu çıktı mı ameliyattan ?
Bende iyiyim nasıl oluyum
Evet canım çıktı şuan gayet iyiSende var mı gelişme :)
napayım canım moralman bozuğum,annem çok üzülüyor benim için sürekli iç çekiyor muşum
iç çekişlerimin sebebini ise hiç affetmeyeceğim
bu evden başkasının kolunda çıkacağım iyice alıştırdım artık ben buna kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?