Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

hep aynı bıldıgın gb canım ama bi farkla artık parmagımda bı yuzuk var:) darısı basına canm sen neler yapıosun

Hayırlısı olsun canım darısı bizlerin başına artık amin:)
Bende de uzun zamandır değişen bir şey yok maşallah diyeyim bi sorun yok hayatımda
Onun haricinde bi iş vardı orasını istemiyorum atamaları beklicem o yüzden bi süre daha aylağım :)
Ve sevgilim işte olduğu zamanlarda da kendimi sardım bloglara :)))
Ve sürekli alışveriş yapasım var.Ama çok alışverişe izin yok artık sevgilim birikim yapıcaz diyor boşa para harcama diyor bana bende istediklerimi en aza indirgeyerek bir şeyler alıyorum sonrası da birikim için altın yapıyorum :))))
Az önce ısmarladığım bir şeyler geldi çok mutlu oldum :) Kargo gelince pek seviniyorum :)
Birde bu aralar bi kursa yazılmaya düşünüyorum takı kursu yada dikiş kursuna tabi benimki onada bi kusur buluyor yemek yapmayı bilmiyorsun yemek kursuna gitsene diyor mutfakta hep ben uğraşıyorum birazda sen öğrensen bişeyler deyip kızdırıyor beni :)

Aha bi boşanmış daha
Hoşgeldin tatlım sen evlimiydin .

işte o benim. evet canım evliydim. mahkememde bu haftaydı bitti çok şükür tek celsede boşandık. heyyo. bu arada mesai bitti bek kaçar. yarın evde yada ptesi işten devam ederim. sakın bensiz kaynatmayın. iyi akşamlar iyi haftasonları herkese

Hala uykulu ve halsiz olsamda ben geldimmm :) Shanna babanın durumunu merak ediyorum :26:

6 yıldır tanışıyoruz ama toplamda 1 yıldır berabedik.
Kalbimi çok kırdı.
Zaten ailesi beni benimseyemedi böylesi daha hayırlıdır belkide . .

Ben geldim kızlarrr :) Babam ameliyatı bu sabah olmuş hatta uyanmış bile yoğun bakımdan bi süre çıkamayabilirdi ve ameliyat riskliydi çok şükür sorunsuz geçti hepsi şuan cok mutluyuz Tuğbacım hakkında hayırlısı olsun diyecek baska bişey bulamadım ilişkilerimizde hepimizin sorunları oldu önemli olan bu günleri atlatabilmek inşallah gönlüne göre olur herşey...

Hala uykulu ve halsiz olsamda ben geldimmm :) Shanna babanın durumunu merak ediyorum :26:

Hoşgeldin canımm neler yaptın neden uykulusun :) Bugun ameliyatı atlattık yoğun bakımdan hemen çıktı cok şükür şimdi iyi ilac tedavisi görecek iyileşecek inşallah dualarımız kabul oldu

Sevindim canım hadi geçmiş olsun hepinize :)

Hoşgeldin canımm neler yaptın neden uykulusun :) Bugun ameliyatı atlattık yoğun bakımdan hemen çıktı cok şükür şimdi iyi ilac tedavisi görecek iyileşecek inşallah dualarımız kabul oldu

İnşallah canım. :) Hastayım biraz soğuk algınlığı var ondan :)

çok geçmiş olsun RABBİM bu gününüzü aratmasın İNŞALLAH daha da iyiye gider sağlık versin RABBİM AMİN

İnşallah canım. :) Hastayım biraz soğuk algınlığı var ondan :)

Çok geçmiş olsun bende sbahları her tarafım ağrıyarak uyanıyorum nedense sanki taş taşımışım bütün gece

çok geçmiş olsun RABBİM bu gününüzü aratmasın İNŞALLAH daha da iyiye gider sağlık versin RABBİM AMİN

Amiiiiiiiinn sağol yavrm sen nasılsın neler yapıyosun :)

[video=youtube;rr6fSl8rm_c]http://www.youtube.com/watch?v=rr6fSl8rm_c[/video]

küçük bir kız sakladım hep içimde
yaşadım her ne varsa alnımın yazısında,acılar biriktirdim hep yarına dünden hatıra
buynumu eğmen kimseye,emanet bu can ALLAH'A
-tam beni anlatıyor şarkı

Amiiiiiiiinn sağol yavrm sen nasılsın neler yapıyosun :)

napayım canım moralman bozuğum,annem çok üzülüyor benim için sürekli iç çekiyor muşum
iç çekişlerimin sebebini ise hiç affetmeyeceğim
bu evden başkasının kolunda çıkacağım iyice alıştırdım artık ben buna kendimi

Maşallah canım benim soramadım kaç gündür sevdiceğinin babası ne oldu çıktı mı ameliyattan ?
Bende iyiyim nasıl oluyum

Evet canım çıktı şuan gayet iyi Sende var mı gelişme :)

Kolay değil canım insanın sevdiğinden ayrılması hayırlısı olsun belki o başkasını seversin belli mi olur hayat bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…