Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Kolay değil canım insanın sevdiğinden ayrılması hayırlısı olsun belki o başkasını seversin belli mi olur hayat bu..

kimse bana çekici gelmiyorken,etrafımdaki kimseye çekici ve alıcı gözüyle bakamıyorken,kalbim hala ona aitken,herkeste ama herkese onu görüyor ve arıyorken nasıl sevicem

kimse bana çekici gelmiyorken,etrafımdaki kimseye çekici ve alıcı gözüyle bakamıyorken,kalbim hala ona aitken,herkeste ama herkese onu görüyor ve arıyorken nasıl sevicem

Bende aynı durumdayım belki çok yeni ama bilmiyorum hep böyle olucakmış gibi geliyor

Canım haklısın teselli sözleri bi işe yaramıyo Bende mesela fatihten başkasını sevemem asla...Üüzülme barışırsınız belli mi olur

Canım haklısın teselli sözleri bi işe yaramıyo Bende mesela fatihten başkasını sevemem asla...Üüzülme barışırsınız belli mi olur

barışmayacağım astık asla hemde,her seferinde aynı şey değişmiyor ne o ne ben hep kavga hep kavga bu sefer yaktım gemileri
yapmayacağı şeyleri üst üste biriktirdi canı sağolsun
sevdiğinin kokusunu duyarak uyumak ne demek hiç bir zaman bilemeyeceğim

Hayırlısı olsun sevindim iyi olmana hemen tamam mı dedi ayrılalım dediğinde ?

İyi olmak zorundayım işte canım
Smsi yoktu zaten bi kaç saat sonra mesaj attı senin mesajını görünce sms yaptım amacın ne faceyi açmışın herkesle arkadaş oluyorsun yeni resimler koymuşun bilmem ne dedi bende istediğimi yaparım sen yoksun artık benim için dedim oda bi kaç mesaj attı işte ilgilenemedim vs...
Sonra cevap vermedim bende.

Sen iyi bi kızsın Allahım gönlüne göre versın inşallah..

buralardaydım ama sohbetlere pek katılmıyordum canım. ama özledim hepinizii

iyi olmalısın bitanem
hiç konuştunuz mu aradı mı ?

Anladım kuzum eee sen napıyosun seninkiyle iyisiniz dmi :)

Yok dünden beri konuşmadık hiç canım.
Yarın Irmak diye arkadaşımla buluşucam Irmakla bi yerlere gidersen hakkımı helal etmem falan dedi ya etmesin bakalım.
sen gemileri yakmışsın
onun geri dönmesinide istemiyorsun hiç
aslında bu iyi birşey çok büyük bir kararı verebildin canım

İyi yapmıssın belki kafa dank eder bidaha üzmez seni..

Anladım kuzum eee sen napıyosun seninkiyle iyisiniz dmi :)
iyiyz canım çok şükür dünde görüştük bugünde
ama bundan sonrası çok sorunlu olacak gibi
çünkü pazartesi benim okulumda başlıyor.ders programlarımız çakışıyor falan.bakalım nasıl görüşeceğiz

sen gemileri yakmışsın
onun geri dönmesinide istemiyorsun hiç
aslında bu iyi birşey çok büyük bir kararı verebildin canım

Ay şu şekilde geri dönmesini istiyorum pişman olmuş ve adam olmuş bi şekilde.
Yoksa biz yine aynı oluruz eminim artık adam olur mu olmaz mı bilmiyorum seviyorsa kendisi düşünsün.
Ben çok düşündüm...

umarım dediğin gibi olur canım ama söylediklerinden ben şunu çıkardım
erkek arkadaşın çok değişmiş
seninle sürekli ilgilenen mesaj atan arayıp soran kişi gitmiş yerine çok başka birisi gelmiş gibi

Aynen dediğin gibi bitanem şu 2-3 aydır çok çok değişti bana karşı son olayda her şeyin kopma noktası oldu zaten.
Belkide bu ayrılık ikimiz içinde daha iyi olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…