Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Fırsat bulursunuz kzum ya bizim gibi uzak değilsiniz nasıl olsa 1 saatte olsa buluşursunuz :)

Aynen dediğin gibi bitanem şu 2-3 aydır çok çok değişti bana karşı son olayda her şeyin kopma noktası oldu zaten.
Belkide bu ayrılık ikimiz içinde daha iyi olucak.
inşallah öyle olur canım.
birşey sormak istiyorum
sizin tekrar aynı şehirde olma gibi bir imkanınız yok mu ?
Fırsat bulursunuz kzum ya bizim gibi uzak değilsiniz nasıl olsa 1 saatte olsa buluşursunuz :)
haklısın o konuda canım
siz nasılsınız bi ara yanına gitme gibi bir durum söz konusuydu ne oldu ?

inşallah öyle olur canım.
birşey sormak istiyorum
sizin tekrar aynı şehirde olma gibi bir imkanınız yok mu ?

Canım o bu sene yanıma gelmeyi düşünüyordu aynı üniversitede okuyalım diye.
Benim oraya gitme şansım yok yani.
Uzaklıktan mı oldu diyorsun sen ?

Hoşgeldin canımm neler yaptın neden uykulusun :) Bugun ameliyatı atlattık yoğun bakımdan hemen çıktı cok şükür şimdi iyi ilac tedavisi görecek iyileşecek inşallah dualarımız kabul oldu
Tatlım çok büyük geçmiş olsun Rabbim bir an önce sağlığına kavuştursun.
Ayrıca iyi dileklerin için teşekkür ederim tabiki hepimizin sorunları oluyo ama hergün sorun olursa olmuyo

ayy canım sende mii
hakkımızda hayırlısı olsun canım dualarım seninle ALLAH yar ve yardımcın olsun AMİN

Evet tatlıım bende yalnızlar kervanına katıldım
Amin kuzuummm çok teşekkür ederim
Zaten konuşmuştuk burda dünde ipler koptu çok kalbimi kırdı ve bitti dediğimde sanki o kelimeyi bekliyomuşcasına sakinleşti .
Bugün onca lafın sözün üzerine özür diledi ama kararımdan dönmek istemiyorum

Evet canım gidecektım şimdi ameliyat falan oldu ya biraz toparlanıp eve gidince giderim diye düşündüm daha iyi olur şimdi kendi telaşeleri var hem tanışırız hem geçmiş olsuna giderim öyle düşündüm :)

Canım o bu sene yanıma gelmeyi düşünüyordu aynı üniversitede okuyalım diye.
Benim oraya gitme şansım yok yani.
Uzaklıktan mı oldu diyorsun sen ?
ya kavga her ilişkide olur.
mesela bizde kavga ediyoruz tamamen düzelmesi için yüzyüze gelmemiz gerekiyor.onun gözlerinin içine baktığımda beni sevdiğini ve kavgalarla zamanımızı harcamamamız gerektiğini hissediyorum ben. aynı şekilde o da.böyle olunca konuşup hallediyoruz sorunları. ama eğer uzak şehirlerde olsaydık. sorunları tamamiyle halledemezdik bu da ilişkimizde yıpranmalara yol acardı gibi geliyor bana.
bilemiyorum belki yanlış düşünüyor olabilirim.

tatlım kursa gıt mutlaka ıyı gelır bı ara bende kursa gıtmeye hveslendım ama benmkı ıstemedı eve tıkıldım kaldım bende dun basladım daha her sabah evın karısısındakı yuruyus parkurunda yuruyorum 2 km.. ıyı gelıcek gıbı bana .. hem yaza kadar 2-3 kılo versem ıyı olur..tavsıye ederım canm

tatlım senınkının babası mı amelıyat oldu.geçmiş olsn canım Allah sıfa wersın.senınkı bılmıyo demı kız bu topıgı:)

geçmiş olsun umarım önemli birşeyi yoktur ?
çok iyi düşünmüşsün bencee

Amin canım sağol..Kavgalarınız ne konuda oluyodu genelde siz aynı yerde yaşıyodunuz dmi ?

Bizde aynı şehirdeyken öyleydik bitanem kavga ederdik 1-2 saat sonra beni almaya gelirdi zaten birbirimizi görünce dayanamayıp sarılırdık.
Hem uzaklık hemde 2-3 aydır çok yıprattık bu ilişkiyi hep kavga bağırma çağırmaydı...

geçmiş olsun umarım önemli birşeyi yoktur ?
çok iyi düşünmüşsün bencee

Akciğer kanseriydi kuzum...
Evet öyle daha iyi olurr eve göndersinler çıksın hastaneden kısmetse ilk fırsatta gidicem :)

ALLAH hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin canım
AMİN
yapacak bişi yok kader,kısmet herşey

Evet canım cok sağol atlattık inşaah iyi olacak bundan sonra :) Sen napıyosun nişanlın nasıl ::)

Amin canım sağol..Kavgalarınız ne konuda oluyodu genelde siz aynı yerde yaşıyodunuz dmi ?

evet tatlım aynı şehirdeyiz .
Herhangi bir konudan kavga çıkarabiliyodu.
çok üstüme gelmeye başladı son dönemlerde.
insan ruhu okşansın 2 güzel söz duyuyum istiyo ama duyamıyodum.
herşeyi sanki ben zorluyorumda yapıyo gibiydi.
dün annemle alışverişe çıktım şarjım azaldı aradı açamadım meşgule attım.
bana haketmediğim bi kaç kelime söyledi ve bitti dedim.
çok sakin bi şekilde karşıladı bu söylediğimi.
çok zor bi insan yapamıyorum ya boğuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…