Sağol canım evet yaaaaa japon japon bakan gözlerini öpücem onun
Ben kibar kibar izlerim sanırımOnu bunu bırak bizim evde maç izleyip bağırıp küfür eden erkek hiç olmadı dedem vardı rahmetli adam akıllı izlemezdi izlesede sessiz sessiz.benimki ana avrat kayıyo tabi ben dıyorum valla ben alışkın değilim gülerim senın o hallerine diye benim gözümün önünde gülme nerde gülersen gül diyo
Ben kibar kibar izlerim sanırımOnu bunu bırak bizim evde maç izleyip bağırıp küfür eden erkek hiç olmadı dedem vardı rahmetli adam akıllı izlemezdi izlesede sessiz sessiz.benimki ana avrat kayıyo tabi ben dıyorum valla ben alışkın değilim gülerim senın o hallerine diye benim gözümün önünde gülme nerde gülersen gül diyo
Allah kavuştursun CanımAaa eniştemizde japonmuş bende japonumm hafiften
Ama öyle maçlar var ki yani sakin sakin izlenmez ana avratta kayılmaz dasinirli olunur yani
Benimki de maçta coşuyomuş, yanımdayken abartırsa keserim valla onu
Amin kuzum evet çekik gözlü bayılıyorum onun gözlerineeeNe güzel benım gözlerim cok çekik değil yaaaa keske cok olsaydııı
Ne bilim tatlı Uyush olurum, ısırırım döverim onuBen alışana kadar gülerim hep yaa erkekler böyle kuzum
Tatlı oluyo çekik gözler =) Ama seninkinde de çekiklik var Canım =)
Kızlar müsaadenizle çıkayım ben, çok uykum var bide yarın erken uyanıcaz Sevdicekle, onu da uyandırıcam. Hadi ii geceler size
Evet biraz var cnm :) Çok heyecanlıyım yaa ama o gün hemencecik bitecek sonra yine özlem dolu günler evlenene kadar böyleyiz biz
İnan her gün görsen de özlüyosun. Haftada 2 3 görüşüyoruz ama doyamıyorum. Geçen akşam beraberdik kaç saat, ayrılalı 5 dk oldu sanki günlerdir görmüyorum gibi oldu, özlüyo insan. Bizde hayal kuruyoruz işteMesela yanyana uyuyoruz yumuşak yastık için kavga ediyoruz=) Rabbim o güzel günleri görmeyi nasip eder İnşallah hepimize
Bi an önce evlenmek gerek
Hele benim hele benım :) Şu çocuğun hasretinden ölücem gidicem bi gün
Siz ayrı hasretlik çekiyorsunuz biz ayrı
Sizde sık görüşmeme sorunu var bizde de akşam niye eve gidiyorsun
Püf aynı evde olmak vardı şimdi bak efkarlandım
Aynen canım evlenince bebekler gibi bakıcam ona ağzına beslicem valla :) Aynı yatakta sarılarak kokusunu duyarak uyumak falan mükemmeldir yaa
Bebekler gibi bi süre besleniyor emin ol
Olsun ara sırada olsa beslerimBenimki yemek konusunda benım gibi çok seçici soğan yemez mesela yemekte soğanı görmeye tahammülü yok benim peyniri görmeye tahammülüm yok ama cok sevmiyomuş zaten yemesemde olur dedi yersede kendi kesecek artık ben poşetine bile dokunmuyorum çünküm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?