Hahahah bende seçiciyimdir de bu kadar değil benimki de bamya çok seviyor ama ben ona dokunmuyorum bile o yüzden bamyayı lokantada yesin
Yani cok seviyosa ya yapmayı öğrenip kendı yapacak ya da dışarıda yiyecekBiz kurban etini ikimizde sevmıyoruz Allahtan kesince bağışlıcaz bi yerlere ben balıkta ayıklayamam iğrenırım ay ne sorunluyum
Kurban eti bizde öyle ya yiyemiyoruz.
Balık ben ayıklarım hatta balıktan iyi anlarım ama bazen çok zor geliyor ayıklaması benimki de çok sever balık ama ayıklarken bakamıyor
İyi gene sen az cok anlıyosun bişeylerden canım :) Aslında bende öğrenmeye başlasam iyi olur anca yanı yoksa bu gidişle cok zahmet çekerim evlenince :26:
Hahahaaaa lapa pilav iyiymişYa öğrenci evinde kalmak çok şey kattı hayatıma özellikle yemek konusunda
Yapa yapa el pratikleşiyor öğreniliyor herşey
Ben pilavı kaç kere lapa yaptım ama sonunda doğru yöntemi buldum çocuk benim elimden az lapa pilav yemedi yani
Sedulu farkında mısın bu saatlerde ikimizden baska kimse olmuyo eskiden sabaha kadar muhabbet ederdik nerdeyse şimdi herkes erkenden uyuyo sanırım
Evet ya genelde ikimiz varız yazın daha çok sohbet ediliyor geç saatlere kadar
Ya da işsiz güçsüzler kendini gösteriyor yani biz
Doğru canım yarın öğlene dogru anca kalkıyorum ama
Aaaa benim erken kalkmam gerek
Uyanınca cilt bakımı ve ayak bakımı yapmam gerek ki öğlen dışarı çıkabileyim
Aslında ben pediküre gitmeyi istiyorum ama utanıyorumda yaaa
Bende gidicem bi ara şimdiye kadar pedikürümü kendim yaptım hep ama bi kere dışarıda yaptırmak istiyorum belki saçlarımı kestirmeye gittiğimde onu da aradan çıkarırım.
Bende istiyorum bakalım canım giderim bi ara heralde :) Sivilce problemım vardı yanak bölgemde keratinli sabun kullandım masallah diyeyim bi kac güne kuruttu hepsini :)
Sivilce sorunum olmadı hiç keratinli sabun bilmiyordum demek iyi geliyormuş kardeşimde de bi krem var ertesi gün geçiriyor sivilceyi cilt doktoru yazmış ona ama adını bilmiyorum şimdi tek tük çıkarsa onu kullanıyorum bende.
Düzenli olarak kil maskesi yapıyorum ben bi de makyaj yapsam da yapmasam da illaki cildimi tonikle temizliyorum iyi geliyor
Bendede var kil maskesi ama zor geliyo yaaa tut yarım saat sonra yıka iki saat cıkarmaya uğraş
Canım ben çıkayım yavastan geç olmuş saat görüşmek üzere iyi geceler
Benim topiğimin güzellikleri hariççç :)) Ya şöyle bide makyajda cok yoğun yapıyolar ya o zaman kötü oluyo mesela sarı saclılara altın tonlarında makyaj nude ruj falan mükemmel olur bence mor, pembe tonlu makyajlardansa :)
Bende istiyorum bakalım canım giderim bi ara heralde :) Sivilce problemım vardı yanak bölgemde keratinli sabun kullandım masallah diyeyim bi kac güne kuruttu hepsini :)
Ben kibar kibar izlerim sanırımOnu bunu bırak bizim evde maç izleyip bağırıp küfür eden erkek hiç olmadı dedem vardı rahmetli adam akıllı izlemezdi izlesede sessiz sessiz.benimki ana avrat kayıyo tabi ben dıyorum valla ben alışkın değilim gülerim senın o hallerine diye benim gözümün önünde gülme nerde gülersen gül diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?