Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Hahahah bende seçiciyimdir de bu kadar değil benimki de bamya çok seviyor ama ben ona dokunmuyorum bile o yüzden bamyayı lokantada yesin

Yani cok seviyosa ya yapmayı öğrenip kendı yapacak ya da dışarıda yiyecek Biz kurban etini ikimizde sevmıyoruz Allahtan kesince bağışlıcaz bi yerlere ben balıkta ayıklayamam iğrenırım ay ne sorunluyum

Kurban eti bizde öyle ya yiyemiyoruz.
Balık ben ayıklarım hatta balıktan iyi anlarım ama bazen çok zor geliyor ayıklaması benimki de çok sever balık ama ayıklarken bakamıyor

Kurban eti bizde öyle ya yiyemiyoruz.
Balık ben ayıklarım hatta balıktan iyi anlarım ama bazen çok zor geliyor ayıklaması benimki de çok sever balık ama ayıklarken bakamıyor

İyi gene sen az cok anlıyosun bişeylerden canım :) Aslında bende öğrenmeye başlasam iyi olur anca yanı yoksa bu gidişle cok zahmet çekerim evlenince :26:

İyi gene sen az cok anlıyosun bişeylerden canım :) Aslında bende öğrenmeye başlasam iyi olur anca yanı yoksa bu gidişle cok zahmet çekerim evlenince :26:

Ya öğrenci evinde kalmak çok şey kattı hayatıma özellikle yemek konusunda
Yapa yapa el pratikleşiyor öğreniliyor herşey
Ben pilavı kaç kere lapa yaptım ama sonunda doğru yöntemi buldum çocuk benim elimden az lapa pilav yemedi yani

Hahahaaaa lapa pilav iyiymiş Ben hep annemın kanatları altında bu yaşa geldim o yüzden hiç bişe bilmiyorum bu benım acımdan kötü oldu ama olsun geç kalmış sayılmam annemle konustum pilav yapmayı biliyorum zaten ama bundan sonra annem karışmayacak fırında tavuğu benımki cok seviyo onu falan öğreneyım iyice sonra diğer yemeklerede geçicem

Sedulu farkında mısın bu saatlerde ikimizden baska kimse olmuyo eskiden sabaha kadar muhabbet ederdik nerdeyse şimdi herkes erkenden uyuyo sanırım

Sedulu farkında mısın bu saatlerde ikimizden baska kimse olmuyo eskiden sabaha kadar muhabbet ederdik nerdeyse şimdi herkes erkenden uyuyo sanırım

Evet ya genelde ikimiz varız yazın daha çok sohbet ediliyor geç saatlere kadar
Ya da işsiz güçsüzler kendini gösteriyor yani biz

Evet ya genelde ikimiz varız yazın daha çok sohbet ediliyor geç saatlere kadar
Ya da işsiz güçsüzler kendini gösteriyor yani biz

Doğru canım yarın öğlene dogru anca kalkıyorum ama

Aaaa benim erken kalkmam gerek
Uyanınca cilt bakımı ve ayak bakımı yapmam gerek ki öğlen dışarı çıkabileyim

Aslında ben pediküre gitmeyi istiyorum ama utanıyorumda yaaa

Aslında ben pediküre gitmeyi istiyorum ama utanıyorumda yaaa

Bende gidicem bi ara şimdiye kadar pedikürümü kendim yaptım hep ama bi kere dışarıda yaptırmak istiyorum belki saçlarımı kestirmeye gittiğimde onu da aradan çıkarırım.

Bende gidicem bi ara şimdiye kadar pedikürümü kendim yaptım hep ama bi kere dışarıda yaptırmak istiyorum belki saçlarımı kestirmeye gittiğimde onu da aradan çıkarırım.

Bende istiyorum bakalım canım giderim bi ara heralde :) Sivilce problemım vardı yanak bölgemde keratinli sabun kullandım masallah diyeyim bi kac güne kuruttu hepsini :)

Bende istiyorum bakalım canım giderim bi ara heralde :) Sivilce problemım vardı yanak bölgemde keratinli sabun kullandım masallah diyeyim bi kac güne kuruttu hepsini :)

Sivilce sorunum olmadı hiç keratinli sabun bilmiyordum demek iyi geliyormuş kardeşimde de bi krem var ertesi gün geçiriyor sivilceyi cilt doktoru yazmış ona ama adını bilmiyorum şimdi tek tük çıkarsa onu kullanıyorum bende.
Düzenli olarak kil maskesi yapıyorum ben bi de makyaj yapsam da yapmasam da illaki cildimi tonikle temizliyorum iyi geliyor

Bendede var kil maskesi ama zor geliyo yaaa tut yarım saat sonra yıka iki saat cıkarmaya uğraş
Canım ben çıkayım yavastan geç olmuş saat görüşmek üzere iyi geceler

Bendede var kil maskesi ama zor geliyo yaaa tut yarım saat sonra yıka iki saat cıkarmaya uğraş
Canım ben çıkayım yavastan geç olmuş saat görüşmek üzere iyi geceler

Tamam canım bende yatayım bari hadi sana da iyi geceler

aslında herşeyi abartan göz farı oluyor göz farını bülent ersoy gibi abartmadıktan sonra sorun yok yani
ben de sarı saça bronz allık çok yakıltırıyorum
aslında gelin olurken de dediğin gibi doğal tonlarda olucak ya da pembe de yaptırıcaksan hafif doğal tonları tercih ediceksin öyle neon renkler kötü durur tabi

Son düzenleme:

kızlar tırnaklarınız maniküre,pediküre alışkın değilse hiç bulaşmayın derim sonra hep istiyor tırnak manikürü bir kere yaptımı eevde de yapımı zor yani
benimde var sivilce problemim yıllar sonra çıkageldi hemde ben "dead sea spa magik siyah çamur sabunu"kullanıyorum harika bişi bebek gibi yapıyor cildi lut gölü çamurundan yapılmaymış doktorum önermişti eczaneden aldım 35 tl falan fiyatı

Son düzenleme:

ben maç falan izlemem kocamla kendi kendine izlesin banane
giderim başka şeylerle uğraşırım alırım laptopumu giderim diğer odaya bende kk de dolanırım dedikodusunu yaparım hihay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…