Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

kızlar bir film izledim az önce wanted diye bir harikaaaa yaa soluksuz izledim bitmesin diye baktım resmen film
bir de başrolde ki çocuk var yaaa offf o ne yaaaa var yaa bir tatlııı gülüyorr bayıldım çocuğaa kaslı bi de,kaslı erkekler çok çekici geliyor yaa
çocuğun adı james mcavoy

Angelina joile nin oynadgi wanted mi canim. Baska bi wanted mi yoksa.

Ben geldimmmmmm kimler buralardaaaa neler yapıyosunuzzz

Ben burdayım shannaa nasılsın :)
Selam sedulu :)

Oooo beyincik hoşgeldin
Hastalık ne alemde

Boğazım hala şiş hala aksi ve naletim Ama vücudun dinlenmiş biraz daha iyiyim çok kötü bi zamanda hasta oldum bir an evvel atlatmam lazım Sende nasıl durumlar

Üzerimde heyecan varr bildiğiniz gibiyimmm bugun arkadasa gittim saclarını yaptım benımkiler gibi :) Sizler napıyosunnuz :)

Aynı valla sıkıldım pc de takılayım dedim biraz sen ne zaman gidecektin tanışmaya :)

Aynı valla sıkıldım pc de takılayım dedim biraz sen ne zaman gidecektin tanışmaya :)

Aşkımın tatiline bağlı ama bu çarşamba ya da perşembe tatil p.tesi belli olacak kesin gideceğim gün :)

Aşkımın tatiline bağlı ama bu çarşamba ya da perşembe tatil p.tesi belli olacak kesin gideceğim gün :)

Ben unutkanım ya ondan hatırlayamadım Enee benim kuzen kahve içmeye çağırıyo ben her an çıkabilirm

Üzerimde heyecan varr bildiğiniz gibiyimmm bugun arkadasa gittim saclarını yaptım benımkiler gibi :) Sizler napıyosunnuz :)

Giyeceğin şeyleri belirledin dimi canım

Boğazım hala şiş hala aksi ve naletim Ama vücudun dinlenmiş biraz daha iyiyim çok kötü bi zamanda hasta oldum bir an evvel atlatmam lazım Sende nasıl durumlar

Huysuzsun da
Ben hala enerji doluyum birazdan dışarı çıkacağız manitayla

Giyeceğin şeyleri belirledin dimi canım

Huysuzsun da
Ben hala enerji doluyum birazdan dışarı çıkacağız manitayla

Gibi gibi bugun arkadaslarla konustuk kot pantolon hafif uzun tunik tarzı bişey giy dediler kot pantolonlarımda dar benım baya o yüzden hanı rahat ol kısa giyip çekip durma aşağıya dediler dogru

Ben unutkanım ya ondan hatırlayamadım Enee benim kuzen kahve içmeye çağırıyo ben her an çıkabilirm
Ne güzel kuzenınle muhabbet edinn :)) Bende unutkanım yaaa merak etme yadırgamam

Gibi gibi bugun arkadaslarla konustuk kot pantolon hafif uzun tunik tarzı bişey giy dediler kot pantolonlarımda dar benım baya o yüzden hanı rahat ol kısa giyip çekip durma aşağıya dediler dogru

Evet kısa olmasın kot pantolonların tayt gibi duruyorsa evet tunik tarzı bişi giyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…