ehh işte canım bıraz sıkıldım sabah yuruyus felan yaptımda canım sıkılıyor sımdı ewde :/ nettede dön dolaş aynı seyler
benı affete mı bakıyosun canım..:) annemde bakıyor ona..
bende dıyet bolumune gırıp bı bakayım hayatımda ılk defa 57 kıloya cıktım soktayım suan canım dun tartındım ve 57 gordum 54 falandım ama anlamıstım kılo aldıgımı:/ umarım tartı yanlıstr yıne de dıjıtaldı:)
bende yuruyuse basladım umarım aksamları bogazımı tutabılırım
Vampir günlüklerine bakıyorum canım yabancı dizi izlemeyi çok severim :)
Böyle evde yalnız kalıncada tüm gün dizi izlerim :)
Kilo aldıysan sana gün içinde en fazla 3 bardak yeşil çay içmeni öneririm:)
Yürüyüşünü yap sen ama yeşil çayda iç bence canım çok faydalı...Birde evde kaldığın zaman pilates yapabilirsin oda sıkılaştırıyor.
Bende 55 kiloya çıktım ilk defa ama sevdim bu kiloyu bana yakıştı tek sorunum hareket olmadığı için selülitlerimde çıktı birde bacaklarım popom yumuşak onları sıkılaştırmak istiyorum ama en büyük pilates yapmak istememin sebebi bel ve sırt ağrılarımı geçirmesi :)
aynen canım benımde sıkıntım sıkılasmak zaten selulıt olusuyor hareketsız olunca, pilateste yapıcam canm aksamları, doğadan var ya onun kıraz sapı form cayıını aldım bakalım:)
Bende yazın yediğim kirazların sapını toplamıştım kurutup dolaba koymuştum :)
Oda zayıflamak için dimi :)
Ne olur ne olmaz diye dolapta duruyor şöyle bi 60 a doğru yol alırsam lazım olur belki
Ben geldim napıyosunuz bakalımm :)
kızlar bişey sorucam.
doa kozmetik ürünlerini kullananınız var mı ?
ben hindistan cevizi yağı ve badem yağı siparişi verdim de perşembe günü gelicek.
birde 8 mart indiriminde şampuan saç kremi shea yağı ve katı parfüm almayı düşünüyorum. fikri olan veya kullanan var mı ?
Selam canım :)
Ben kullandım doanın ürünlerini :)
Badem yağı normal bildiğin badem yağı :) Hindistan cevizi yağınıda kullandım saçlarımın uçlarına sürdüm faydasını pek görmedim...Bi çok şeyini kullandım doanın merak ettiğin bir şey varsa cevap verebilirim :)
şampuan, saç kremi ve katı parfümünü merak ediyorum hayatımm. özellikle kiraz çiçeği parfümünü.
Merhaba kızlar.. Nasılsınız? Ya bişey sorcam size, aklımı çok kurcalıyor
Merhaba kızlar.. Nasılsınız? Ya bişey sorcam size, aklımı çok kurcalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?