canım yaa valla bi dünya para gidiyomuş o evraklara da. kuzenim başlıcak işe bi sürü rapordu , kan grubuydu, sabıka kaydıydı felan uğraşıyo kaç gündür.
ay canımm zaten güzellik salonuna güvenip gidemem kendimde cesaret edemem sanırım.
Kızlar manikürün tırnağa ne gibi bi faydası var bu arada :)
Öyle valla noterin bi kaşesine 30 lira para verdik bugün oh
Bu başlıkta benlik gibi
Merhabalaaar
Kızlar manikürün tırnağa ne gibi bi faydası var bu arada :)
hoşgeldin canımm
aman canım işin olsun da giden üç beş kuruş olsun ne yapalım.
bende aylardır bakıyorum ama kendime uygun bi iş bulamadım.
hayırlı olsun işin güzelim. ne zaman başlıyosun hayırlısıyla.
Hoş geldin =) Kapatılan topiğin devamı, o yüzden yabancı gelmedi heralde
Bu başlıkta benlik gibi
Merhabalaaar
Bence daha bakımlı göstermesi dışında bi faydası yok
tırnağın çevresinde ki ölü deriyi tırnak pensiyle almak demek canım ama ben sevmiyorum o görüntüyü
hem tınağını manikür yapmıyorsan hiç bulaşma derim çünkü bir kez manikür olan tırnak artık daha sonra hep istiyor o katı ölü derileri almak zorunda kalıyorsun ve bu acemilerce zor yapılıyor kanıyor vs en iyisi tırnak dibindeki etleri yumuşatıp itmek aslında ben öyle yapıyorum tırnağımda ki etleri itiyorum
Hımm:)
Anladım kızlar ben hiç yaptırmadım elleriminde ihtiyacı yok ama sanırım ayaklarımın var :26:
Hoş bulduk canım.
Nicklerin çoğu tanıdık geldi burada,bende hemen geldiim.
Nasılsınız??
Öyle canım bi başlayımda bunlar önemli değilEvrakları teslim edince başlayacaksın dediler bakalım bu hafta başlarım sanırım perşembe-cuma günü olur gibi Çok sıkıldım evde zaten başlayım :)
Hımm:)
Anladım kızlar ben hiç yaptırmadım elleriminde ihtiyacı yok ama sanırım ayaklarımın var :26:
çok şükür güzelim. aynı şekilde yuvarlanıp gidiyoruz. temmuzda sevgilim dönünce belki bizde bi adım atarız.
sizde durumlar nasıl.
canım sakıncası yoksa hani sektör ve hangi şehir acaba ?
Yok tabiki canım sağlık sektörü Antalya
çok şükür güzelim. aynı şekilde yuvarlanıp gidiyoruz. temmuzda sevgilim dönünce belki bizde bi adım atarız.
sizde durumlar nasıl.
İyiyim canım bende.
Benim daha çok yolum var bir adım atmak için
Hoşgeldinn :) .
manikür pedikür güzel de kızlar. pedikür yüzünden benim ayak baş tırnağım batık oldu.
tabi ben o zaman pedikürden olduğunu bilmiyorum. pedikürüm gelmiştir ondan batıyodur diye gittim kuaföre yine pediküretırnağım kanaya kanaya yaptırdım geçicek diye. sonra iltihap oldu mu parmağım. ayakkabı giyemez oldum. sonuçta doktora gittim manikürü pedikürü yasakladı. tırnaklarını dümdüz kesiceksin dedi yanlarını törpülemiyiceksin törpülersen yana doğru büyürler dedi ve ameliyatla alıcaz dedi ben kaçtım (çünkü ameliyatın vidyosunu izlemiştim) iki ay felan tırnağımın batık kısmına pamuk sokup gezdim. çok sıkıntılı günlerdi yani. bakımdan manikür pedikür yaparken yaptırırken dikkatli olun beybiler. sonra benim gibi aylarca ayakkabıyı zor giyersiniz valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?