Hoşgeldin ..
Hayırdır yardımcı olabilceğimiz bir şey ise yardımcı olalım canım..
haydi sor sor ,nedir,nedir,nedir:)
Şampuanını kullandım canım ama pek bi faydasını görmedimYıkamasıda çok zor...Temizlendiğini hissetmiyorum bile..İlk başlarda iyi gibi gelsede anladım ki kendimi iyi olduğuna inandırmışım aslında bi numarası yok ...Bence tabi...
Onun yerine nude öneririm...
Saç kremini kullanmadım ...
Katı parfümlerinden 5 tane var ama içlerinde kiraz çiçeği yok malesef...Kiraz çiçeği kokusunu severim ama bu solidle birleşince nasıl bi koku çıkmıştır ortaya bi fikrim yok
Ben doadan artık sadece yağ alırım birde bittiğinde TCA ve LA onun dışında bir şey almam :)
Hoş bulduk Canım. Ya ben uzun süredir manikür kremi arıyorum. Dore'dan alıyodum ama artık satmıyor bizim tanıdık, internetten filan bi kaç siteden buldum ama ya orijinal gelmezse diyorum :26: O olmasa Avon'dan pedikür kremi alayım diyorum. Pedikür kremini manikürde kullansam n'olcak ki diyorum.. Puf manikürsüz duramıyorum haftada 2 yapıyorum, o yüzden kremi hemencecik bulmam gerek. Umarım yardımcı olursunuz ya :18:
Canım ben panikür pedikür yapmıyorum o yüzden bi fikrim yok :26:Hoş bulduk Canım. Ya ben uzun süredir manikür kremi arıyorum. Dore'dan alıyodum ama artık satmıyor bizim tanıdık, internetten filan bi kaç siteden buldum ama ya orijinal gelmezse diyorum :26: O olmasa Avon'dan pedikür kremi alayım diyorum. Pedikür kremini manikürde kullansam n'olcak ki diyorum.. Puf manikürsüz duramıyorum haftada 2 yapıyorum, o yüzden kremi hemencecik bulmam gerek. Umarım yardımcı olursunuz ya :18:
sağol canımm şampuandan vazgeçicem galibaa. tca yı nasıl kullanıyosun canım. hatırlarsın belki ben yüzümden iki kez ufak operasyonlar geçirdim. hafiften izi kaldı. onun için denemek istiyorum.
ay valla hiç bilmiyorum canım yaa. ben vazelin sürüyodum
Canım ben panikür pedikür yapmıyorum o yüzden bi fikrim yok :26:
Canım ben TCA yı iki kere uyguladım ama tüm yüzüme değil...
Sadece yüzümde bulunan 3-4 sivilce izine sürdüm..
Ben %20 lik tca yı uyguladım önce bi güzel çalkaladım sonra da tüm yüzüme uygulamayacağım içinde kulak temizleme çubuğunla izlerim olan yere 3-4 kere sürdüm ve 1.5 dakika bekledim canım. Sonrada soğuk suyla yıkadım yüzümü ve krem sürdüm... İzler ne durumda dersen daha gözle görülür bi fark yok canım ama sende denemek istersen dikkatli olduğun sürece bir şey kaybetmezsin.Ben hazirana kadar uygulamayı düşünüyorum canım bakalım o zaman bi fark olucakmı
Kızlar benım gitme işi haftaya çarşambaya kaldı.Annemın maaşı bu hafta sonu yatıyor o yüzden ama olsun hem hazırlanmam için 1 gün yetmezdi hemde babası biraz daha toparlanmış olur dikişleri falan alınmış olur..Yarın kendime güzel bi kazak veya gömlek bakıcam
Kızlar benım gitme işi haftaya çarşambaya kaldı.Annemın maaşı bu hafta sonu yatıyor o yüzden ama olsun hem hazırlanmam için 1 gün yetmezdi hemde babası biraz daha toparlanmış olur dikişleri falan alınmış olur..Yarın kendime güzel bi kazak veya gömlek bakıcam
Canım ben panikür pedikür yapmıyorum o yüzden bi fikrim yok :26:
Canım ben TCA yı iki kere uyguladım ama tüm yüzüme değil...
Sadece yüzümde bulunan 3-4 sivilce izine sürdüm..
Ben %20 lik tca yı uyguladım önce bi güzel çalkaladım sonra da tüm yüzüme uygulamayacağım içinde kulak temizleme çubuğunla izlerim olan yere 3-4 kere sürdüm ve 1.5 dakika bekledim canım. Sonrada soğuk suyla yıkadım yüzümü ve krem sürdüm... İzler ne durumda dersen daha gözle görülür bi fark yok canım ama sende denemek istersen dikkatli olduğun sürece bir şey kaybetmezsin.Ben hazirana kadar uygulamayı düşünüyorum canım bakalım o zaman bi fark olucakmı
Ben geldim kızlarr nasılsınız
Merhaba Atroşum :) Yazdım ay hadi yardımcı olun bana yoksa yiyicem kafayı
hoşgeldin baby.
iyidir sen nasılsın. nasıl gidiyo.
sağol canımm şampuandan vazgeçicem galibaa. tca yı nasıl kullanıyosun canım. hatırlarsın belki ben yüzümden iki kez ufak operasyonlar geçirdim. hafiften izi kaldı. onun için denemek istiyorum.
canım manikür yaparken normal vazelin de kullanabilirsin
İyi diyelim iyi olsun canımİŞe başlayacağım hep bi aksilik azırlamam gereken evrakları bana mail atacakları 3 gündür mail yok dedim haftasonu aradan cıkınca arayım aradım diyorla biz gönderdik bi uzlaşamadık en son dediler gelin merkezden listeyi verelim biz iyi dedim en son yarın yine gidicem bi de uzak yer merkezleri sinir oldum bugün öyle
tca riskli ama tca kimyasal peeling i evde yapmak herkes yapamaz ya kimyasal sonuçta güzellik salonlarında yapıyorlar onları uzman tarafından:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?