Tırnak çekme operasyonlarına girdim bende kuzum içim kaldırmadı ama girdim çok kötü bir şey kimse öyle durumlarla karşılaşmasın inş.
yani yapacaksan da evde öğrenip kendin yapacaksın
amin canımm. ay kuzenimin tırnağını 6 kez çektiler valla çok kötüydü. şimdi tırnak demeye bin şahit lazım baş parmağındaki şeye.
peki sana bir soru o zaman
niçin hemşireler kendi meslekdaşlarını çok korur ve savunurlar
niçin dersen bir defasında hasta olmuştum babamın tanıdığına iğne olmaya gidiyordum sonra bir gün onun işi vardı
çalıştığı sağlık ocağına diğer çalışan hemşirelerden birine oldum iğnemi
ama görsem kalçam da kocaman çay tabağı kadar bir morluk oldu kapkara ve iğne olurken çok canım acımıştı
ertesi gün o aile tanıdğı olan kıza dedim ki senin elin çok hafif ama diğer kız kalçamı mosmor yaptı üzerine oturamıyorumd edim
bana hemen bir savunmaya girdi "aaaaa onunda eli hafiftir sen kendini kasmışsındır"dedi
o kadar sinir olmuştum var ya yalan mı söylüyorum yani sen yapınca hissetmedim o yapınca canım acıdı işte sanki morluğu görmedi
Aslında pek de öyle değildir biliyo musun hastanede en çok hemşireler birbirini korumazlar en çok da buna sinir olurum
Ama o iki hemşire yakınsa onu bilemem tabi.
Morarmanın sebebi kendini sıkman değildir öyle kendini sıkarsan acır evet ama dediğin gibi büyükce morarma olmaz ne iğnesi olduguna bağlı olabilir mesela demir iğneleri morarma yapar kesin yapar ya da penisilin türevleri, cildin hassas olabilir ya oa o ilaca karşı bir reaksiyondur
Bir de o el hafifliği meselesini hep ilginç bulmuşumdur benLaboratuvarda çalışırken ben günde yüze yakın hasta kan vermeye gelirdi kimi çok hafifti elin hissetmedim derdi kimi de bayılacak gbi olur çok acıdı derdi psikolojik bence o durum
Aslında pek de öyle değildir biliyo musun hastanede en çok hemşireler birbirini korumazlar en çok da buna sinir olurum
Ama o iki hemşire yakınsa onu bilemem tabi.
Morarmanın sebebi kendini sıkman değildir öyle kendini sıkarsan acır evet ama dediğin gibi büyükce morarma olmaz ne iğnesi olduguna bağlı olabilir mesela demir iğneleri morarma yapar kesin yapar ya da penisilin türevleri, cildin hassas olabilir ya oa o ilaca karşı bir reaksiyondur
Bir de o el hafifliği meselesini hep ilginç bulmuşumdur benLaboratuvarda çalışırken ben günde yüze yakın hasta kan vermeye gelirdi kimi çok hafifti elin hissetmedim derdi kimi de bayılacak gbi olur çok acıdı derdi psikolojik bence o durum
yaa konuyla alakası yokda kortizon iğnesi çok fena yapıyoben felç oldum sanmıştım valla. hemşire dedi öksürürsen çok hissetmezsin ama öksürmeye cesaret edemedim ben tabi sanki öksürürsem daha çok acır gibime geldi.
sen duydunmu böyle bişey canım.
güzelim o iğneden 3 gün arka arkaya diğer kıza oldum tanıdığımıza hiç bir morarma olmadı da ,niçin diğer yapınca morardı kalçam demek ki yanlış yere mi soktu naptı iğneği
bu arada iğnem de vajinal enfeksiyon için verilen bir iğneydi penisilin değildi sanırım ya penisilin olunca toz ve sıvı bişi oluyor dimi bu antibiyotik di sanırım tek bir ampulle vurulan
evet evet onlar yakındılar aynı lojmanda kalıyorlardı ,kesin kanka birleşmesi bana karşı
Selam kızlar
Çok güldüm ya ilk kez duyuyorum mantıklı bi açıklama da gelmedi aklıma ama bunu sorucam deneyimli ablalarıma
Selam kızlar
Kanka birleşmesi olabilir
Antibiyotiklerde yakar yanlış yere yapmamıştır da biraz sert yapmış demek ki o
Selam kızlar
selam gece kuşu hep gece geliyosunben kaçıcam birazdan sabah erken kalkıcam uyumam lazım
hemde baya ciddi ciddi anlattı yaa işte isviçreli bilimadamlarının yaptığı açıklamalara göre iğne vurulurken öksürtülen hastalar daha az hissedermiş diye.
bende hiç sormadım.
selam canımm.
hemde baya ciddi ciddi anlattı yaa işte isviçreli bilimadamlarının yaptığı açıklamalara göre iğne vurulurken öksürtülen hastalar daha az hissedermiş diye.
bende hiç sormadım.
selam canımm.
Selaaaaammmm:))
olsun canım daha iyi yaa. bakımını felan yaparsın üst baş alırsın.
bende geçende bi kazak aldım krem rengi yaka kısmında altın sarıları var. sırtı v şeklinde ve zincirli. çok değişik güzel bişidi.
bende hiç sormadım.
selam canımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?