Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Tırnak çekme operasyonlarına girdim bende kuzum içim kaldırmadı ama girdim çok kötü bir şey kimse öyle durumlarla karşılaşmasın inş.

amin canımm. ay kuzenimin tırnağını 6 kez çektiler valla çok kötüydü. şimdi tırnak demeye bin şahit lazım baş parmağındaki şeye.

peki sana bir soru o zaman
niçin hemşireler kendi meslekdaşlarını çok korur ve savunurlar
niçin dersen bir defasında hasta olmuştum babamın tanıdığına iğne olmaya gidiyordum sonra bir gün onun işi vardı
çalıştığı sağlık ocağına diğer çalışan hemşirelerden birine oldum iğnemi
ama görsem kalçam da kocaman çay tabağı kadar bir morluk oldu kapkara ve iğne olurken çok canım acımıştı
ertesi gün o aile tanıdğı olan kıza dedim ki senin elin çok hafif ama diğer kız kalçamı mosmor yaptı üzerine oturamıyorumd edim
bana hemen bir savunmaya girdi "aaaaa onunda eli hafiftir sen kendini kasmışsındır"dedi
o kadar sinir olmuştum var ya yalan mı söylüyorum yani sen yapınca hissetmedim o yapınca canım acıdı işte sanki morluğu görmedi

Aslında pek de öyle değildir biliyo musun hastanede en çok hemşireler birbirini korumazlar en çok da buna sinir olurum
Ama o iki hemşire yakınsa onu bilemem tabi.
Morarmanın sebebi kendini sıkman değildir öyle kendini sıkarsan acır evet ama dediğin gibi büyükce morarma olmaz ne iğnesi olduguna bağlı olabilir mesela demir iğneleri morarma yapar kesin yapar ya da penisilin türevleri, cildin hassas olabilir ya da o ilaca karşı bir reaksiyondur
Bir de o el hafifliği meselesini hep ilginç bulmuşumdur ben Laboratuvarda çalışırken ben günde yüze yakın hasta kan vermeye gelirdi kimi çok hafifti elin hissetmedim derdi kimi de bayılacak gbi olur çok acıdı derdi psikolojik bence o durum

Son düzenleme:

yaa konuyla alakası yokda kortizon iğnesi çok fena yapıyo ben felç oldum sanmıştım valla. hemşire dedi öksürürsen çok hissetmezsin ama öksürmeye cesaret edemedim ben tabi sanki öksürürsem daha çok acır gibime geldi.
sen duydunmu böyle bişey canım.

güzelim o iğneden 3 gün arka arkaya diğer kıza oldum tanıdığımıza hiç bir morarma olmadı da ,niçin diğer yapınca morardı kalçam demek ki yanlış yere mi soktu naptı iğneği
bu arada iğnem de vajinal enfeksiyon için verilen bir iğneydi penisilin değildi sanırım ya penisilin olunca toz ve sıvı bişi oluyor dimi bu antibiyotik di sanırım tek bir ampulle vurulan
evet evet onlar yakındılar aynı lojmanda kalıyorlardı ,kesin kanka birleşmesi bana karşı

Çok güldüm ya ilk kez duyuyorum mantıklı bi açıklama da gelmedi aklıma ama bunu sorucam deneyimli ablalarıma

Kanka birleşmesi olabilir
Antibiyotiklerde yakar yanlış yere yapmamıştır da biraz sert yapmış demek ki o

Çok güldüm ya ilk kez duyuyorum mantıklı bi açıklama da gelmedi aklıma ama bunu sorucam deneyimli ablalarıma

hemde baya ciddi ciddi anlattı yaa işte isviçreli bilimadamlarının yaptığı açıklamalara göre iğne vurulurken öksürtülen hastalar daha az hissedermiş diye.

bende hiç sormadım.

selam canımm.

Kanka birleşmesi olabilir
Antibiyotiklerde yakar yanlış yere yapmamıştır da biraz sert yapmış demek ki o

sert yaptı o sert soktu iğneği benim popişkocuğumu morarttı
pek de bir süsülüydü anacım,ama güler yüzlüydü ALLAH için belkide o da babamın arkadaşı olduğundan dır
ayy şu güler yüzlü hemşire ve doktorlara bayılıyorumgerçi güler yüzlü insanların hepsine bayılıyorum

selam gece kuşu hep gece geliyosun ben kaçıcam birazdan sabah erken kalkıcam uyumam lazım

Ne yapayım kız anca eve 9 gibi geliyorum e sonra biraz kitap oku falan derken bi bakıyorum geç olmuş
Geceleri daha iyi

Selam canım sevgilin ne durumda görebildin mi kameradan falan

iğne vurulurken öksürülürse ALLAH muahafaza etsin iğne kırılır kız sert basınçtan falan
kendin, kasma demezler mi hep iğne olurken ee öksürürken anlık bir kasılma olur yani bu nasıl çelişkidir

Aaa nerden aldın kuzum ? Bende krem düşünüyorum koyu kot giyerim diye düşünüyorum

Bi de vurukurken yok yok hiç almayın benim sinirim bozulur öksürünce sallanıyo vücud daha çok yanar canı insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…