manikür pedikür güzel de kızlar. pedikür yüzünden benim ayak baş tırnağım batık oldu.
tabi ben o zaman pedikürden olduğunu bilmiyorum. pedikürüm gelmiştir ondan batıyodur diye gittim kuaföre yine pediküretırnağım kanaya kanaya yaptırdım geçicek diye. sonra iltihap oldu mu parmağım. ayakkabı giyemez oldum. sonuçta doktora gittim manikürü pedikürü yasakladı. tırnaklarını dümdüz kesiceksin dedi yanlarını törpülemiyiceksin törpülersen yana doğru büyürler dedi ve ameliyatla alıcaz dedi ben kaçtım (çünkü ameliyatın vidyosunu izlemiştim) iki ay felan tırnağımın batık kısmına pamuk sokup gezdim. çok sıkıntılı günlerdi yani. bakımdan manikür pedikür yaparken yaptırırken dikkatli olun beybiler. sonra benim gibi aylarca ayakkabıyı zor giyersiniz valla.
hayırlısı olsun güzelim
darısı başıma
Hımm:)
Anladım kızlar ben hiç yaptırmadım elleriminde ihtiyacı yok ama sanırım ayaklarımın var :26:
Geçmiş olsun çok zor gerçekten bilirim batık nasıl şeydir
valla çok beter bişey canım yaa. ben tırnağımı kesmeye bile korkuyorum valla.
Ben manikür yaptırmıştım etlerim o kadar inceki,yapan kız inanılmaz özen gösterdi.Ama yinede kanadı.O yüzden pediküre cesaretim yok
katılıyorum çokta uğraşmıcaksın bir eşye işte
manikür de çok abartıyorlar elin derisini komple kesiyorlar neredeyse parmak kıpkırmızı oluyor yanları falan hatta bazen kanıyormuş bile
Öyle yapıyorum bende canım işte ama madem bazen zararlı olabiliyor ben yaptırmayım pedikür falan :)aman boşver o etlei de yumuşatıp it ayak tırnağında ki
hem vazelin le kremle ayaklarını sonra da dışarı çıkarken kırmızı oje sür ohh mis
manikür pedikür güzel de kızlar. pedikür yüzünden benim ayak baş tırnağım batık oldu.
tabi ben o zaman pedikürden olduğunu bilmiyorum. pedikürüm gelmiştir ondan batıyodur diye gittim kuaföre yine pediküretırnağım kanaya kanaya yaptırdım geçicek diye. sonra iltihap oldu mu parmağım. ayakkabı giyemez oldum. sonuçta doktora gittim manikürü pedikürü yasakladı. tırnaklarını dümdüz kesiceksin dedi yanlarını törpülemiyiceksin törpülersen yana doğru büyürler dedi ve ameliyatla alıcaz dedi ben kaçtım (çünkü ameliyatın vidyosunu izlemiştim) iki ay felan tırnağımın batık kısmına pamuk sokup gezdim. çok sıkıntılı günlerdi yani. bakımdan manikür pedikür yaparken yaptırırken dikkatli olun beybiler. sonra benim gibi aylarca ayakkabıyı zor giyersiniz valla.
En güzel şey uzatacaksın ondan sonra düzgünce keseceksin ayak tırnaklarını iyi oluyor öyle.. Kısa kesmeyeceksin birde iyice gömülüyo yoksa
En güzel şey uzatacaksın ondan sonra düzgünce keseceksin ayak tırnaklarını iyi oluyor öyle.. Kısa kesmeyeceksin birde iyice gömülüyo yoksa
aslında hepsi özentilik bence
aslında manikür ve pedikürsüz tırnakta gayet güzel yani tırnağına temiz bak ,kremle kes ve törpüle bence gayet hoş duruyor
kız ben bigün manikür yaptırırken bayıldım kuaförde.
aç karnına gitmiştim. bende ne salağım sabah sabah vahiy gelmiş gibi kalktım aç karnına gittim manikür yaptırmaya. kız parmağımı kanattı. benide kan tutar zaten. ben bayılmışım kuaförde. kuaför tanıdıktı allahtan. kuzenim telefonumda ablam diye kayıtlı. onu aramışlar işte geldi. bana çubuk kraker meyve suyu felan verdiler de öyle gittim eve
Kızlar manikürün tırnağa ne gibi bi faydası var bu arada :)
kız ben bigün manikür yaptırırken bayıldım kuaförde.
aç karnına gitmiştim. bende ne salağım sabah sabah vahiy gelmiş gibi kalktım aç karnına gittim manikür yaptırmaya. kız parmağımı kanattı. benide kan tutar zaten. ben bayılmışım kuaförde. kuaför tanıdıktı allahtan. kuzenim telefonumda ablam diye kayıtlı. onu aramışlar işte geldi. bana çubuk kraker meyve suyu felan verdiler de öyle gittim eve
ay aman ALLAH korusun
zaten ben asla demeyeyim büyük konuşmayayım ama kuaförde manikür falan yaptırmam hijyen takıntım var zaten benim
orda ki mazlemelere güvenemiyorum,tamam belki steril yapıyorlardır dezenfekte ediyorlar ama olsun içim almıyor işte
hem ALLAH korusun orda aids li birininin tırnağı kanasa ve titiz olmayan birine denk gelsen kandan hemen insana bulaşır
RABBİM koru esirge hepimizi her türlü hastalık ve şerden AMİN
Yani bilemiyorum ama ben yaptırınca da pek etkisini göremedim.Hep etler kaldı yani kenarlarda,tamamen temizlenmedi.
.
evet canım. doktora dedi zaten uzun bırakıcaksın dümdüz kesiceksin. kenarlara hiç dokunmıycaksın diye.
ayy ben onun ameliyatını izledim ya varya kaç gün kendime gelemedim. yanlardan çubuklar sokuyolar felan
izleyinde sonra benim gibi pedikür mağduru olmayın kızlar. google layın batık tırnak ameliyatı diye(tabi mideniz kaldırıcaksa)
Her yere güvenilmez ki işteİyi bi yerde çok tuzlu olur =)
Yani bilemiyorum ama ben yaptırınca da pek etkisini göremedim.Hep etler kaldı yani kenarlarda,tamamen temizlenmedi.
Ayy puffiness bende kanıyo,kanıyo diyip durdum kuzenime
Bir daha da gitmedim zaten.
ay aman ALLAH korusun
zaten ben asla demeyeyim büyük konuşmayayım ama kuaförde manikür falan yaptırmam hijyen takıntım var zaten benim
orda ki mazlemelere güvenemiyorum,tamam belki steril yapıyorlardır dezenfekte ediyorlar ama olsun içim almıyor işte
hem ALLAH korusun orda aids li birininin tırnağı kanasa ve titiz olmayan birine denk gelsen kandan hemen insana bulaşır
RABBİM koru esirge hepimizi her türlü hastalık ve şerden AMİN
Geçmiş olsun Puffinesscim, kızlar ben çok dikkatli yapıyorum, hiç kanatmıyorum, bide dediğim gibi tırnak yapımdan dolayı ihtiyaç duyuyorum, yoksa uğraşmazdım durduk yerde
Tırnak çekme operasyonlarına girdim bende kuzum içim kaldırmadı ama girdim çok kötü bir şey kimse öyle durumlarla karşılaşmasın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?