- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 839
- 173
Selam kızlaar. Bende koştum geldim.
Bu arada dün konuştuk benimkiyle kısmetse 2016 gelini olucam![]()
Enee kısmetse bende öyle olurum sanıyorum ne güzel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen=) Gitti gidiyor'da 22 liraya düşmüştü hem yetişemedim hemde kartım yokSanal kartta çıkarıcam bu hafta, İnşallah.. Acil lazım ama bulamıyorum
Manikürümü el kremiyle yapıyorum
![]()
Aynen Canım, insanın babası duvar gibidir, sırtını yaslarsın ya, eminsin arkanda bişey var. Bize nasip olmadı işte, erken vedalaştık. Ben 16,5 yaşındaydım
Ben de geldim aranızaaa
Benim de takriben 4 yıllık bi ilişkim var uzun olmasının sebebi birbirimizi lisede bulup daha da bırakmamamız
Şu an üniv.deyim. 1.sınıfım. Gelecek yıl söz yapmayı düşünüyoruz. Çok sene oldu beraber olalı fakat daha 20 yaşındayızımm bu yüzden bir 4 yıl daha birbirimizi bekleyeceğiz gibi görünüyor.. Rabbim herkesin gönlündekini kaderine versin
aminn
Ben de geldim aranızaaa
Benim de takriben 4 yıllık bi ilişkim var uzun olmasının sebebi birbirimizi lisede bulup daha da bırakmamamız
Şu an üniv.deyim. 1.sınıfım. Gelecek yıl söz yapmayı düşünüyoruz. Çok sene oldu beraber olalı fakat daha 20 yaşındayızımm bu yüzden bir 4 yıl daha birbirimizi bekleyeceğiz gibi görünüyor.. Rabbim herkesin gönlündekini kaderine versin
aminn
hosgeldin canim insallah
Ben de 2014 geliniyim ins az kaldi
Hoşgeldin Lidacım :) Maşallah 4 yıl az değilll :) Yaşlarınız daha küçük söz yapmanız mantıklı :)Ben de geldim aranızaaa
aminn
ttuubbaa
sen yeni sozlenmissin nisan tarihi belli mi :)[/QUOT
şuan tam tarih belli değil canım yaza düşünüyoruz
Enee kısmetse bende öyle olurum sanıyorum ne güzel![]()
Aaa hoş geldin Pufum =) Hayırlı olsun bakalımmm =)
Hoşgeldin kuzum :) İnşallah hayırlısıyla hepimiz beyaz gelinliklerimizin içinde kuğu gibi süzülücez :123:
Eee nasılsınn :)
Yeni topic hayırlı olsun
hosgeldin canim insallah
Ben de 2014 geliniyim ins az kaldi
Hoşgeldin sedulucummm :) sağol nasılsın neler yapıyosun bakalım :)
Yeni topic hayırlı olsun
Bizde o zaman 2016 gelinleri topiği açarız
Hoşbulduk canımm. Sağol hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.
Hoşbulduk canımm.
Topik hayırlı olsun
İnşallah gelinlikli fotoğraflarımızı da paylaşırız burada.![]()
Hosgeldin sedulu :)
Sağol kuzummm :) Paylaşmayanla cok kötü küserim zaten![]()