• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Selam kızlaar. Bende koştum geldim.

Bu arada dün konuştuk benimkiyle kısmetse 2016 gelini olucam :16:

Hoşgeldin kuzum :) İnşallah hayırlısıyla hepimiz beyaz gelinliklerimizin içinde kuğu gibi süzülücez :123:
Eee nasılsınn :)

Aynen=) Gitti gidiyor'da 22 liraya düşmüştü hem yetişemedim hemde kartım yok :ssz: Sanal kartta çıkarıcam bu hafta, İnşallah.. Acil lazım ama bulamıyorum :( Manikürümü el kremiyle yapıyorum :1:

Aynen Canım, insanın babası duvar gibidir, sırtını yaslarsın ya, eminsin arkanda bişey var. Bize nasip olmadı işte, erken vedalaştık. Ben 16,5 yaşındaydım

enee kaçırmasaymışınn keşkee , sanal kart nasıl olyo kii :26:
Babam hasta olduğunda annem durumun ciddi olduğunu söyledi öyle ağlamıştım ki ben daha çok küçüğüm anne babam olmadan bişey yapamam ki diye:5:
Ben annemle değil babamla uyurdum hani kızların ilk aşkı babasıdır ya benim ilk aşkımdı .
5 yıl oldu çok özlüyorum çok erken oldu gidişi doyamadım :50:
Tedavi gördüm bi süre doktorum etrafında baba figürünü verebileceğin kimse yokmu diye sorduğunda 10 dakika düşündüm yok dedim.
ne bi amca ne bi dayı kimse yok.
varda yok . .

Ben de geldim aranızaaa :3:
Benim de takriben 4 yıllık bi ilişkim var uzun olmasının sebebi birbirimizi lisede bulup daha da bırakmamamız :16:
Şu an üniv.deyim. 1.sınıfım. Gelecek yıl söz yapmayı düşünüyoruz. Çok sene oldu beraber olalı fakat daha 20 yaşındayız :16: ımm bu yüzden bir 4 yıl daha birbirimizi bekleyeceğiz gibi görünüyor.. Rabbim herkesin gönlündekini kaderine versin :38: aminn

Hosgeldin canım aramızaa:16: Ne güzel bizimde 3 yıl oldu bi 3 yılımız daha var :)

Benim de takriben 4 yıllık bi ilişkim var uzun olmasının sebebi birbirimizi lisede bulup daha da bırakmamamız :16:
Şu an üniv.deyim. 1.sınıfım. Gelecek yıl söz yapmayı düşünüyoruz. Çok sene oldu beraber olalı fakat daha 20 yaşındayız :16: ımm bu yüzden bir 4 yıl daha birbirimizi bekleyeceğiz gibi görünüyor.. Rabbim herkesin gönlündekini kaderine versin :38: aminn

Hoş geldin Canım =) Sende bendensin =) Bizde lisede başladık, 2,5 yıl oldu, tahmini 5 sene bekleriz :27:

Hoşgeldin Lidacım :) Maşallah 4 yıl az değilll :) Yaşlarınız daha küçük söz yapmanız mantıklı :)

Enee kısmetse bende öyle olurum sanıyorum ne güzel :16:

Bizde o zaman 2016 gelinleri topiği açarız :1:

Aaa hoş geldin Pufum =) Hayırlı olsun bakalımmm =)

Hoşbulduk canımm. Sağol hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

Hoşgeldin kuzum :) İnşallah hayırlısıyla hepimiz beyaz gelinliklerimizin içinde kuğu gibi süzülücez :123:
Eee nasılsınn :)

Hoşbulduk canımm.

Topik hayırlı olsun :nazar:

İnşallah gelinlikli fotoğraflarımızı da paylaşırız burada. :16:

bende gelebilirmiyim aceba 13 aydır birini seviyorum aşık oldum ona bizde kendi aramızda yüzük taktık ama nişana daha 3 yıl var :14::14::14:

Hoşgeldin sedulucummm :) sağol nasılsın neler yapıyosun bakalım :)

Kayınvalidem bana baharlık hırka örüyor onun telaşındayız :1:
Ölçü alıp duruyor her gün benden :1:
Yeşil çayımı kaptım bende anca pc başına oturdum
Sen nasılsın

Bizde o zaman 2016 gelinleri topiği açarız :1:

Hoşbulduk canımm. Sağol hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

Hoşbulduk canımm.

Topik hayırlı olsun :nazar:

İnşallah gelinlikli fotoğraflarımızı da paylaşırız burada. :16:

Sağol kuzummm :) Paylaşmayanla cok kötü küserim zaten :19::1:

Back
X