• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Hoşgeldin canım beniim vakit buldukça uğrayacağım burayaa,herkese şimdilik merhabalar:)

Sende hoşgeldin canımmm :) Evet uğra mutlakaaa :) Sende söz nişan var mı :)

Sende hoşgeldin canımmm :) Evet uğra mutlakaaa :) Sende söz nişan var mı :)

İnşallah olur bebeğim yakın zamanda ben çok istiyorum ama işler güçler bir otursun ne olacak halimiz bakalım,hayırlısı diyorum bendee:10:

İnşallah olur bebeğim yakın zamanda ben çok istiyorum ama işler güçler bir otursun ne olacak halimiz bakalım,hayırlısı diyorum bendee:10:

İnşallah herkes sevdiğiyle cok mutlu olur :)

İnşallah herkes sevdiğiyle cok mutlu olur :)
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!!ahh canımmmmm biizm işler karışık anlatsam roman olur derler ya öyle:( Şimdi gitmem lazım sofrayı hazırlıcam abim geldi anlatırım detaylıca çok öpüyoruuum

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!!ahh canımmmmm biizm işler karışık anlatsam roman olur derler ya öyle:( Şimdi gitmem lazım sofrayı hazırlıcam abim geldi anlatırım detaylıca çok öpüyoruuum

Tamam canım afiyet olsun mutlaka gel dertleşiriz :34:

Nişan kıyafetini belirledim bugün adl ışıktan alacağım yüksek ihtimalle

var canım da daha o atanackta askere gevlenirsem iyidir:1:idecekte oooo :D ben 3-4 yıl veriyorum 30dan önce

Olsun şimdi veya sonra atacak mısın atacaksın kısmetse :) Eee nasılsın neler yapıyosun :)

o yuzden aşk evliliği değil mantık evliliği yapayım diyorum ya :1:

ooo adil ışıktan ise o kıyafet çok zarif ve çok şıktır

evet ilk görüşte hoşuma gitti teşekkür ederim.

Ne güzel caınım yaaaaa :) Nasıl bişey düşünüyosun renk, model ?

Siyah renk çok sade bir model evde olacağı için.
Belinde dekoltesi var tülden baklava dilimi deseninde belin iki yanında tam diz hizasında
Altına da kırmızı topuklu alırım yüksek ihtimal siyah ve kırmızı uyumunu severim.

evet ilk görüşte hoşuma gitti teşekkür ederim.

Siyah renk çok sade bir model evde olacağı için.
Belinde dekoltesi var tülden baklava dilimi deseninde belin iki yanında tam diz hizasında
Altına da kırmızı topuklu alırım yüksek ihtimal siyah ve kırmızı uyumunu severim.

Vayyy bende bayılırım siyah kırmızı uyumunaaaaaa teninde bronz ya cok yakışır :)

Back
X