- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 839
- 173
git git canım bende evde ufak tefek pilates yapsam en azından super olcak![]()
Sıkılaştırıyormuş o da baya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
git git canım bende evde ufak tefek pilates yapsam en azından super olcak![]()
yaaa ama yaa
hoff sıkıldıımmm
Canım benimm spordan gelince gelmeye çalışıcam kk'ya bal böüceğim :)
Benim kiloları kargoyla yollayacağım sana![]()
tanışmadık tatlım
yaş 21 öğrenci değilim ev sarmaşığıyım![]()
Yolla kuzum ne iyi olur
10 kilo yeterli bana![]()
hmmm:)) evlı nısanlı bekar ??
nasıl gıdıo hayat cnm,bende suan çalısmıyorum hem memnunum hem memnun deılım![]()
Kızlarrr ben geldimmm napıyosunuzzzz :)
Hoşgeldin balım bi yandan kk bi yandan hazırlık yapıyorum spora gidicem çanta hazırlamaya çalışıyorum en sevdiğim eşofmanıda bulamıyorum
Sen nasılsın bakalım :)
ewet canm benımde bıraz sıkılasmaya ıhtıyacım var kılom normal ama spor ıstıyor vücudum...
Sıkılaştırıyormuş o da baya![]()
Kızlarrr ben geldimmm napıyosunuzzzz :)
Hoşbulduk canımm :) Napıyım bende evdeydim bütün gün sinüzitim var başım ağrıyo yine![]()
ewet canm benımde bıraz sıkılasmaya ıhtıyacım var kılom normal ama spor ıstıyor vücudum...
hoşgeldın tatlım ıyız napalım sohbet edıyoruz sen naaptın bugun bakalım ewde mydın hep
Sözlüyüm canım benim hayatımın sonuna kadar sözlü kalıcak giyimhmmm:)) evlı nısanlı bekar ??
nasıl gıdıo hayat cnm,bende suan çalısmıyorum hem memnunum hem memnun deılım![]()
Güzel anlaşma len benim mesajıma cevap versene gidicem zaten şimdi ayy ben sana bi şey anlatcaktım unutmustum şimdi geldi aklıma demin yoktu şindi geldi![]()
Hoşgeldin barbie bebeemmKızlarrr ben geldimmm napıyosunuzzzz :)
Üzülmüyorum ki hişş mıtlıyım ben yaağğBekar benim kelebeğim evde kalıcak bu gidişleÜzülmesin ama ben alırım onu
![]()
Geçmiş olsun canım ya zonkluyordur şimdi
Sözlüyüm canım benim hayatımın sonuna kadar sözlü kalıcak giyim![]()
![]()
Bende aynı durumdayım
HAHAH sıpam yaa fırat gibi konuşunca sevimli oluyosun
Şimdi hediye bakınyorumda görmedimdikiii
Hoşgeldin barbie bebeemm
Üzülmüyorum ki hişş mıtlıyım ben yaağğ
Seviyam senii![]()
merak etme canım farklı değiliz bende butun gun ewdeydım ye iç tv izle nette takıl, kıtap okuyup film felan ızleyelım barı yaaa bi değişiklık olsun:)))Hoşbulduk kuzum evdeydim vallaha ay ne sıkıcı bi hayatım varSen neler yaptınnn ? :)
ben geldim kızlar
saatler sonra gidicek sevgilim.
ben dün görüştüğümüzde çok ağladım. aslında bugün de görüşücektik ama hem onun işi çıktı hemde ben çok ağlıyorum diye istemedi sanırım birazda.
çok üzgünüm yaaa![]()
ben geldim kızlar
ben dün görüştüğümüzde çok ağladım. aslında bugün de görüşücektik ama hem onun işi çıktı hemde ben çok ağlıyorum diye istemedi sanırım birazda.
çok üzgünüm yaaa![]()
Hayrola canım nereye gidiyo , hoşgeldin ayrıcaben geldim kızlar
çok üzgünüm yaaa![]()
Evet hemde nasılll gözlerimi bile ağrıtıyoBiraz iğrenç ama kafamı öne eğemiyorum bildiğin su gibi bişey akmaya başlıyo yolda falan aksa rezillik sinüzitten kaynaklıymış o da
![]()
Hoşbuldukkk yavrm :)) Nasılsın, neler yapıyosun :)