• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Yolla kuzum ne iyi olur :1:
10 kilo yeterli bana :1:

Güzel anlaşma len benim mesajıma cevap versene gidicem zaten şimdi ayy ben sana bi şey anlatcaktım unutmustum şimdi geldi aklıma demin yoktu şindi geldi :1:

Kızlarrr ben geldimmm napıyosunuzzzz :)

hmmm:)) evlı nısanlı bekar ??
nasıl gıdıo hayat cnm,bende suan çalısmıyorum hem memnunum hem memnun deılım:31:

Bekar benim kelebeğim evde kalıcak bu gidişle :35:Üzülmesin ama ben alırım onu:23:

Hoşgeldin balım bi yandan kk bi yandan hazırlık yapıyorum spora gidicem çanta hazırlamaya çalışıyorum en sevdiğim eşofmanıda bulamıyorum :1:
Sen nasılsın bakalım :)

Hoşgeldin balım bi yandan kk bi yandan hazırlık yapıyorum spora gidicem çanta hazırlamaya çalışıyorum en sevdiğim eşofmanıda bulamıyorum :1:
Sen nasılsın bakalım :)

Hoşbulduk canımm :) Napıyım bende evdeydim bütün gün sinüzitim var başım ağrıyo yine :(

ewet canm benımde bıraz sıkılasmaya ıhtıyacım var kılom normal ama spor ıstıyor vücudum...

hoşgeldın tatlım ıyız napalım sohbet edıyoruz sen naaptın bugun bakalım ewde mydın hep

Hoşbulduk kuzum evdeydim vallaha ay ne sıkıcı bi hayatım var :37: Sen neler yaptınnn ? :)

hmmm:)) evlı nısanlı bekar ??
nasıl gıdıo hayat cnm,bende suan çalısmıyorum hem memnunum hem memnun deılım:31:
Sözlüyüm canım benim hayatımın sonuna kadar sözlü kalıcak giyim :1: :1:
Bende aynı durumdayım :50:
Güzel anlaşma len benim mesajıma cevap versene gidicem zaten şimdi ayy ben sana bi şey anlatcaktım unutmustum şimdi geldi aklıma demin yoktu şindi geldi :1:
:1: HAHAH sıpam yaa fırat gibi konuşunca sevimli oluyosun :1:
Şimdi hediye bakınyorumda görmedimdikiii :1:
Hoşgeldin barbie bebeemm :1:
Bekar benim kelebeğim evde kalıcak bu gidişle :35:Üzülmesin ama ben alırım onu:23:
Üzülmüyorum ki hişş mıtlıyım ben yaağğ :1:
Seviyam senii :16:

ben geldim kızlar :5::5:

saatler sonra gidicek sevgilim.

ben dün görüştüğümüzde çok ağladım. aslında bugün de görüşücektik ama hem onun işi çıktı hemde ben çok ağlıyorum diye istemedi sanırım birazda.

çok üzgünüm yaaa :5::5::5::43::43::43:

Geçmiş olsun canım ya zonkluyordur şimdi :50:

Evet hemde nasılll gözlerimi bile ağrıtıyo :( Biraz iğrenç ama kafamı öne eğemiyorum bildiğin su gibi bişey akmaya başlıyo yolda falan aksa rezillik sinüzitten kaynaklıymış o da :(

Sözlüyüm canım benim hayatımın sonuna kadar sözlü kalıcak giyim :1: :1:
Bende aynı durumdayım :50:

:1: HAHAH sıpam yaa fırat gibi konuşunca sevimli oluyosun :1:
Şimdi hediye bakınyorumda görmedimdikiii :1:

Hoşgeldin barbie bebeemm :1:

Üzülmüyorum ki hişş mıtlıyım ben yaağğ :1:
Seviyam senii :16:

Hoşbuldukkk yavrm :)) Nasılsın, neler yapıyosun :)

Hoşbulduk kuzum evdeydim vallaha ay ne sıkıcı bi hayatım var :37: Sen neler yaptınnn ? :)
merak etme canım farklı değiliz bende butun gun ewdeydım ye iç tv izle nette takıl, kıtap okuyup film felan ızleyelım barı yaaa bi değişiklık olsun:)))

ben dün görüştüğümüzde çok ağladım. aslında bugün de görüşücektik ama hem onun işi çıktı hemde ben çok ağlıyorum diye istemedi sanırım birazda.

ah canım.Allah yardımcın olsun ama olsun temellı gıtmıyor oyle dusun tez zamanda kavuşun yıne ınsallah canm

Kuzum üzme kendini cok anlıyorum hasretlik çok zor..Önemli olan sağlık iyi olunda zamanda gelir geçer çabucak :) her buluşmamızın sonunda bende ağlıyorum genelde erkek için cok zor karşısındaki kızın ağlaması :(

Hayrola canım nereye gidiyo , hoşgeldin ayrıca
Evet hemde nasılll gözlerimi bile ağrıtıyo :( Biraz iğrenç ama kafamı öne eğemiyorum bildiğin su gibi bişey akmaya başlıyo yolda falan aksa rezillik sinüzitten kaynaklıymış o da :(

Benimde var sinüzütüm kuzum mahvediyo beni :50:

Back
X