- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
ah canım ALLAH yar ve yardımcısı olsun acil şifalar versin İNŞALLAH AMİN
Çok sağol canımm aminnnn..Nasılsın neler yapıyosun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah canım ALLAH yar ve yardımcısı olsun acil şifalar versin İNŞALLAH AMİN
Berceste de mi değiştirmiş ?
Daha yeni girdim de siteye şimdide kaçıyorum ama sabah bakıcam :)evet değişmiş farketmediniz mi ben farkettim
OKudum okudum sakinleş acuk sende al yak bi sigara
Shanna dualarımız seninle balım umarım iyi geçer ameliyat..
Çok sağol canımm aminnnn..Nasılsın neler yapıyosun :)
Kızlar ben dayanamıyorum uyuyacağım hepinize güzel düşler :)
akşam muhabbette nerdeydin kızz bütüng ece kızlar sevgililerini ben de ex sevgilimi çekiştirdik
napayım canım misafir vardı annemin kankası onunla muhabbet gül otur servis yap derkene vakit geç olmuş işte
Şu an acayip metal müzik dinleme isteği geldi![]()
Npıyosun kız çılgın sedulu :))
Çılgınlığımı ortaya çıkaracak müzikler dinliyorum uzun zamandır dinlemediğim çok şey var
Sen napıyorsun canım
Haa bu arada inşallah başarılı bi ameliyat olur sağlığına kavuşur kayınpederin canım
İnşallah bizimde tek duamız o cok sağol canım..Öğrendiğimden beri hep dua edıyorum..
Bende napıyım kaynanamlarla konustum iyi dileklerimi ilettim şimdide bakınıyorum öyle :)
Canım ikizler burcu benım babammış annem öyle demişti :) Anı anını tutmayan çift karakterli olurlar mesela bi bakarsın çok iyidir bi bakarsın ortada bi sebep yokken aniden sinirlenebilir ama tabi bu benım gözlemim :) bak sitede ne buldum :)
İKİZLER: Tartışmaya girince karşısındakini sinirlendirecek şeyleri bulmakta İkizlerin üstüne yoktur. Sakın onunla bir olmayın! Haklıyken haksız çıkarsınız İşi yokuşa sürüyorsa, konuşmayı kesin ve tam bir sessizliğe bürünün. Kafanıza göre takılın. Merakından çatlayınca, nasıl olsa o sizin peşinize düşer. Hatta sizi sorumsuz ve kaygısız olmakla filan da suçlarsa hiç şaşırmayın :)
Dün aksam benımkıyle camda konusuyoduk kuzum ondan yoktm :) Senin exten herhangi haber yok dmi canım ?
Hello gençlik. Nabersiniz.