• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

OKudum okudum sakinleş acuk sende al yak bi sigara :ssz:

Shanna dualarımız seninle balım umarım iyi geçer ameliyat..

Çok sağol Beyincim inşallah iyi geceler sanada görüşmek üzere :)

Çok sağol canımm aminnnn..Nasılsın neler yapıyosun :)

akşam muhabbette nerdeydin kızz bütüng ece kızlar sevgililerini ben de ex sevgilimi çekiştirdik:9:
napayım canım misafir vardı annemin kankası onunla muhabbet gül otur servis yap derkene vakit geç olmuş işte

Şu an acayip metal müzik dinleme isteği geldi :27:

akşam muhabbette nerdeydin kızz bütüng ece kızlar sevgililerini ben de ex sevgilimi çekiştirdik:9:
napayım canım misafir vardı annemin kankası onunla muhabbet gül otur servis yap derkene vakit geç olmuş işte

Dün aksam benımkıyle camda konusuyoduk kuzum ondan yoktm :) Senin exten herhangi haber yok dmi canım ?

Npıyosun kız çılgın sedulu :))

Çılgınlığımı ortaya çıkaracak müzikler dinliyorum uzun zamandır dinlemediğim çok şey var
Sen napıyorsun canım
Haa bu arada inşallah başarılı bi ameliyat olur sağlığına kavuşur kayınpederin canım

Çılgınlığımı ortaya çıkaracak müzikler dinliyorum uzun zamandır dinlemediğim çok şey var
Sen napıyorsun canım
Haa bu arada inşallah başarılı bi ameliyat olur sağlığına kavuşur kayınpederin canım

İnşallah bizimde tek duamız o cok sağol canım..Öğrendiğimden beri hep dua edıyorum..
Bende napıyım kaynanamlarla konustum iyi dileklerimi ilettim şimdide bakınıyorum öyle :)

İnşallah bizimde tek duamız o cok sağol canım..Öğrendiğimden beri hep dua edıyorum..
Bende napıyım kaynanamlarla konustum iyi dileklerimi ilettim şimdide bakınıyorum öyle :)

Konuşmakla iyi yapmışsın böyle zamanlarda çok ihtiyaç duyarlar keşke yanlarında olabilseydin :31:

Canım ikizler burcu benım babammış annem öyle demişti :) Anı anını tutmayan çift karakterli olurlar mesela bi bakarsın çok iyidir bi bakarsın ortada bi sebep yokken aniden sinirlenebilir ama tabi bu benım gözlemim :) bak sitede ne buldum :)
İKİZLER: Tartışmaya girince karşısındakini sinirlendirecek şeyleri bulmakta İkizlerin üstüne yoktur. Sakın onunla bir olmayın! Haklıyken haksız çıkarsınız… İşi yokuşa sürüyorsa, konuşmayı kesin ve tam bir sessizliğe bürünün. Kafanıza göre takılın. Merakından çatlayınca, nasıl olsa o sizin peşinize düşer. Hatta sizi sorumsuz ve kaygısız olmakla filan da suçlarsa hiç şaşırmayın :)

Ay gerçekten dengesizin teki . Emin olduğum tek şey sevgiisi.
Aramıyor ama ne kadar böyle devam etcek bilmiyorum .h

Kızlar ben çıkıyorum inşllah yarın güzel haberlerle gelirimmm babacığı çok iyi olurrr dua edicem bol bol sizlerinde duaları onunla olacaktır tekrar sağolun hepiniz iyi geceler öpüldünüz :54:

Back
X