Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

öff kızlar kafam patladı sabahtan beri evde güm güm usta çalışıyor
bitse şu taadilatta rahatlasak yaa:25::25::25:

Son düzenleme:
canım mont larcivert pantalon larcivert olmaz ne o öyle sanki takım elbise gibi
aslında lacivert mont ile kırmızı pantalonun varsa süper olur du ama gri de olur tabi

Canım kırmızı pantolonum eskiden kalma var ama apaçi gibi olurum ya :1:

öff kızlar kafam patladı sabahtan beri evde güm güm usta çalışıyor
bitse şu taadilatta rahatlasak yaa:25::25::25:

Ay bende hiç sevmem tadilatııı üst kattaki ayda bi kere falan tadilat yaptırıyor sinirden kuduruyorum :31:

Ay bende hiç sevmem tadilatııı üst kattaki ayda bi kere falan tadilat yaptırıyor sinirden kuduruyorum :31:

bende sinir oluyorum şahsen sanki evi yıkacaklar gibi güm güm güm yıkıyorlar bir yerleri sürekli bitmedei gitti ev toz içinde
evi görseniz adım atılacak yer yok her yer her yerde
bu benim alışık olduum bir şey değil bir de ben çok pimpirikliyimdir o yüzden üzerimde yük gibi oldu şu tadilat ALLAHIMIN izniyle çar çabuk bitiverse
artık laptopuma kulaklığı taktım oturuyorum gümbür gümbür sesleri duymayım bari

dar paça olamz evet ama bol paça bir kırmızın var ise süper olur
sende kot giy:34:

Eskiden bi ara çok modaydı renkli pantolonlar yeşil,kırmızı,pembe falan var bende yepyeni hiç giymiyorum artık beğenmiyorum renkli pantolonları aslında ihtiyacı olan birine versem iyi olur yepyeniler sonuçta..Evet kot giymek en iyisi sanırım cnm :)

ayy ne güldüm :1::1::1: apaçilerden nefret ediyorum :1::1:
selam kızlar dondum donarak ölceğim birgün

Yalan mı ama kız :1: Bi gözümü kapatan saçım eksik onuda yapayım tam apaçi olurum :9: aynen bende dondummmmm :(

Eskiden bi ara çok modaydı renkli pantolonlar yeşil,kırmızı,pembe falan var bende yepyeni hiç giymiyorum artık beğenmiyorum renkli pantolonları aslında ihtiyacı olan birine versem iyi olur yepyeniler sonuçta..Evet kot giymek en iyisi sanırım cnm :)

olur mu kız neden giymiyorsun
geçen yaz gene modaydı renkli dar paça ve ispanyol paça pantalonlar özellikle pembe,kırmızı,bej falan

bende sinir oluyorum şahsen sanki evi yıkacaklar gibi güm güm güm yıkıyorlar bir yerleri sürekli bitmedei gitti ev toz içinde
evi görseniz adım atılacak yer yok her yer her yerde
bu benim alışık olduum bir şey değil bir de ben çok pimpirikliyimdir o yüzden üzerimde yük gibi oldu şu tadilat ALLAHIMIN izniyle çar çabuk bitiverse
artık laptopuma kulaklığı taktım oturuyorum gümbür gümbür sesleri duymayım bari

En iyisi canım müzik dinle bitene kadar sende :) seninkinden ses soluk var mı canım ?

olur mu kız neden giymiyorsun
geçen yaz gene modaydı renkli dar paça ve ispanyol paça pantalonlar özellikle pembe,kırmızı,bej falan

Yok ya giymem artık bej rengi güzel gene mesela bende krem rengide var ama güzel duruyo :)

Yalan mı ama kız :1: Bi gözümü kapatan saçım eksik onuda yapayım tam apaçi olurum :9: aynen bende dondummmmm :(

öyle canım valla :1::1: ama atractive'inde dediği gibi lacivert de giysen takım elbise gibi olur öyle koyu olmasın pantolunun
saçların biçim biçim ölürüm sana apaçim :37::1::1::1: bugün ne soğuktu öyle ya valla dondum dondum çoook soğuktu

Sabah kar öğlen feci bi ayazda kaldım :1:
Günüm süper geçtiii amaa :16:

Ben mi yanlış hatırlıyorum geçenlerde ayrılmıştınız sanki nasıl barıştınız canım tabi doğru hatırlıyosam :26:

Back
X