Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küççüüükk köstebekk ıımmm canım istediiiiKızlar ben geldimm =) Ders çalıştım sonra da puf pasta yaptımSize de getirdim alın bakalımm
Eki Görüntüle 648592 Eki Görüntüle 648602
canım mont larcivert pantalon larcivert olmaz ne o öyle sanki takım elbise gibi
aslında lacivert mont ile kırmızı pantalonun varsa süper olur du ama gri de olur tabi
Canlaaar ben geldiimm
Nasılsınııızz
Canım kırmızı pantolonum eskiden kalma var ama apaçi gibi olurum ya![]()
öff kızlar kafam patladı sabahtan beri evde güm güm usta çalışıyor
bitse şu taadilatta rahatlasak yaa![]()
Canım kırmızı pantolonum eskiden kalma var ama apaçi gibi olurum ya![]()
Ay bende hiç sevmem tadilatııı üst kattaki ayda bi kere falan tadilat yaptırıyor sinirden kuduruyorum![]()
dar paça olamz evet ama bol paça bir kırmızın var ise süper olur
sende kot giy![]()
ayy ne güldümapaçilerden nefret ediyorum
selam kızlar dondum donarak ölceğim birgün
Selam kızlar :79::79::79::79::79::79::79::79:
Hoş geldin canım iyiyim ben bugün çok üşüdüm hava güneşliydi ama buz gibiydi yaaa sen nasılsın :)
Eskiden bi ara çok modaydı renkli pantolonlar yeşil,kırmızı,pembe falan var bende yepyeni hiç giymiyorum artık beğenmiyorum renkli pantolonları aslında ihtiyacı olan birine versem iyi olur yepyeniler sonuçta..Evet kot giymek en iyisi sanırım cnm :)
bende sinir oluyorum şahsen sanki evi yıkacaklar gibi güm güm güm yıkıyorlar bir yerleri sürekli bitmedei gitti ev toz içinde
evi görseniz adım atılacak yer yok her yer her yerde
bu benim alışık olduum bir şey değil bir de ben çok pimpirikliyimdir o yüzden üzerimde yük gibi oldu şu tadilat ALLAHIMIN izniyle çar çabuk bitiverse
artık laptopuma kulaklığı taktım oturuyorum gümbür gümbür sesleri duymayım bari
olur mu kız neden giymiyorsun
geçen yaz gene modaydı renkli dar paça ve ispanyol paça pantalonlar özellikle pembe,kırmızı,bej falan
Yalan mı ama kızBi gözümü kapatan saçım eksik onuda yapayım tam apaçi olurum
aynen bende dondummmmm
![]()
Sabah kar öğlen feci bi ayazda kaldım
Günüm süper geçtiii amaa![]()
Sabah kar öğlen feci bi ayazda kaldım
Günüm süper geçtiii amaa![]()