Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Daha iyi geçti balım günden güne daha iyi olacak işte :61: Yarın kaçta gideceksiniz siz :)

Yarın değil kuzum aşkımın izni perşembe oldu o yüzden perşembe sabahı gidiyoruz :)

Hayvanları severim ama çok korkarım :( offf bende çok duygusalımm burcumu pek sevdiğim söylenemez mesela insanlar bana çok kolay laf söylerler çünkü bilirler ki bu saf sesini çıkarmaz :31:

bana laf söyleyenin ümmüğünü sıkarım :1::1::1: accık fenayımdır ama bazen saflaşabiliyorum işte :1::1::1::1:

Kaç aydır arka arıyorum :1: :1:
Ama bulamadım :1:

Aslında benim varda yok.Akrabamızın bürosu var iş yeri muhasebe üzerine göyaa beni alacaktı yanına neymişşş ben çok süslü güzelmişim müşteri falan bana bakarsa kafa göz dalarmış ona tamamennnn bahaneeeee :9:

bana laf söyleyenin ümmüğünü sıkarım :1::1::1: accık fenayımdır ama bazen saflaşabiliyorum işte :1::1::1::1:

İyi geene zaten fena olacaksın bu devirde yoksa çok ezilirsinnn :1:

Aslında benim varda yok.Akrabamızın bürosu var iş yeri muhasebe üzerine göyaa beni alacaktı yanına neymişşş ben çok süslü güzelmişim müşteri falan bana bakarsa kafa göz dalarmış ona tamamennnn bahaneeeee :9:

Aynen var ama yok.
Benim bi akraba koca hastaneye ortak bana kesin oldu bitti dedi daha aramadı :1:
Akrabayı akrep soksun bacım :1:

Aynen var ama yok.
Benim bi akraba koca hastaneye ortak bana kesin oldu bitti dedi daha aramadı :1:
Akrabayı akrep soksun bacım :1:

Akrabalar düştüğünü görse bi tekmede onlar atarr son zamanlarda yaşadığım olaylarla yüzde yüz emin oldum :)

Akrabalar düştüğünü görse bi tekmede onlar atarr son zamanlarda yaşadığım olaylarla yüzde yüz emin oldum :)

O yüzen benim akrabam yok canım :1:
Ben iyiyimmm böyle , hatta evlensem yanlış düğün salonunun adresini vereceğim akrabalar var .:10:
Bu kadar fesat insanlar görmedim :6:

Back
X