Haklısın cnm :)) Aöf de çok zor ama yaa insanın hiç çalışası falan gelmiyor :26:
Biliyorum kuzumda okumayana ekmek var mıı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın cnm :)) Aöf de çok zor ama yaa insanın hiç çalışası falan gelmiyor :26:
Ben pas veriim mii
Selam kızlar nasılsınız![]()
Ver tabi kuzum beni dışladılar
Bi başıma kaldım![]()
Selam canım gayet iyiyim ben sen nasılsın, nasıldı ikinci iş günün :)
Biliyorum kuzumda okumayana ekmek var mıı![]()
Kalmamışsındır şakasına yapmışlardır onlar seviyo seni leblebi![]()
Daha iyi geçti balım günden güne daha iyi olacak işteYarın kaçta gideceksiniz siz :)
Okuyana bile yok ki okumayana olacak..Bu devirde arkan varsa senden iyisi, rahatı yok eğer yoksa yandın :/
Hayvanları severim ama çok korkarımofff bende çok duygusalımm burcumu pek sevdiğim söylenemez mesela insanlar bana çok kolay laf söylerler çünkü bilirler ki bu saf sesini çıkarmaz
![]()
Beni seemeyen ölsüüünn yeaa![]()
![]()
Ne çok gün değişti kuzum umarım güzel geçer :)Yarın değil kuzum aşkımın izni perşembe oldu o yüzden perşembe sabahı gidiyoruz :)
Kaç aydır arka arıyorum![]()
Ama bulamadım![]()
bana laf söyleyenin ümmüğünü sıkarımaccık fenayımdır ama bazen saflaşabiliyorum işte
![]()
Seni yeeriim leen
Ne çok gün değişti kuzum umarım güzel geçer :)
Seni yeeriim leen
Ne çok gün değişti kuzum umarım güzel geçer :)
İyi geene zaten fena olacaksın bu devirde yoksa çok ezilirsinnn![]()
Aslında benim varda yok.Akrabamızın bürosu var iş yeri muhasebe üzerine göyaa beni alacaktı yanına neymişşş ben çok süslü güzelmişim müşteri falan bana bakarsa kafa göz dalarmış ona tamamennnn bahaneeeee![]()
azucukta herifime bırak![]()
![]()
Evet güzel haberlerini bekliyorum :)Aynen hayırlısıyla gidip gelelimde inşallah :)
Bilmem bırakırım belki ama sana üzmeli davranırsa bırakmam
Evet güzel haberlerini bekliyorum :)
Aynen var ama yok.
Benim bi akraba koca hastaneye ortak bana kesin oldu bitti dedi daha aramadı
Akrabayı akrep soksun bacım![]()
Akrabalar düştüğünü görse bi tekmede onlar atarr son zamanlarda yaşadığım olaylarla yüzde yüz emin oldum :)