Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Aynen valla ne güzel hiç sivilcem kalmamıştı bugun bi uyandım yanağımda koca bi sivilce :25:benimkide fenerli bende fenerliyim ama maç izlemem :D evlenince izlicez ama birlikte hatta maçlara gidicez inşallah :7:

bende fenerden soğudum çok fene ve terk ettim feneri
düşün bak çocukluğumdan beri fenerbahçeliydim babam sayesinde ama artık bıraktım
şu huyum yok mu benim bir şeyden vazgeçtiğimde soğuduysam ısınamıyorum o şeye anladın sen:34:
bende kendime bir takım bulayım bari yeni
galatasaraylı olmam bu ex sevgilimi hatırlatıyor,beşiktaşlı da olmam yıllar önce ki ilişkimde ki kişiyi hatırlatıyor,eee takım kalmadı bursaspor en iyisi hem memleketim:1:

niye ben geldiğimdee burda kimsecikkkler olmuyor yaww,zaten yoğunum bu aralar vakit bulunca giriyorum pöffff:31:

Bende giremiyorum eskisi gibi yaa. Kuzenim geliyo ipadle oyun oynuyo

Bilgisayarı açmayada üşeniyorum :ssz:

Şimdi aöf kayıt yenileme ücretini yatırmaya gidiyorum.

Öptüm hepinizi.

Film bulan söylesin :27::27:
yawrım ızlemedıysen şiddetle THE HOLİDAY tavsıye ederım
Bende giremiyorum eskisi gibi yaa. Kuzenim geliyo ipadle oyun oynuyo

Bilgisayarı açmayada üşeniyorum :ssz:

Şimdi aöf kayıt yenileme ücretini yatırmaya gidiyorum.

Öptüm hepinizi.
bende pek takılamadım kac gundur artık erken uykum gelıo sabah spor yapıyorum öğlen anca yemektı bılmem ne aksam da dızıler oluyo hoop uykum gelıo

beybı ben geldım bu seferde sen gıtmıssın:27:

bugün evde ustalar yok henüz akşama gelirler belki o yüzden evde yalnız kalma fırsatım oldu giriyorum
kızz odamı toplamaya yardıma gelsene bacı ya bi ton eşya katlıcam,ütülücem dolabıma yerleştiricem üşeniyorum daha yerleştiremedim bir türlü:26:
off çok işim var ya bir de işleri yaparken odama mobilyaları yerleştirirken tırnağım kırıldı:50:canım acıdı kalbimin acımın yanında bir de parmağım acıdı:31:
sen neler yapıyorsun bakim bacak bandını diktin mi cilveli hatun:30:

Son düzenleme:
yawrım ızlemedıysen şiddetle THE HOLİDAY tavsıye ederım

bende pek takılamadım kac gundur artık erken uykum gelıo sabah spor yapıyorum öğlen anca yemektı bılmem ne aksam da dızıler oluyo hoop uykum gelıo

Holiday izledim canım
Ya o kadar film izledim ki dün bulamadım bişi
Bakıyorum bakıyorum bunu izledim bunu da izledim modunda oluyorum :1:

bugün evde ustalar yok henüz akşama gelirler belki o yüzden evde yalnız kalma fırsatım oldu giriyorum
kızz odamı toplamaya yardıma gelsene bacı ya bi ton eşya katlıcam,ütülücem dolabıma yerleştiricem üşeniyorum daha yerleştiremedim bir türlü:26:
off çok işim var ya bir de işleri yaparken odama mobilyaları yerleştirirken tırnağım kırıldı:50:canım acıdı kalbimin acımın yanında bir de parmağım acıdı:31:
sen neler yapıyorsun bakim bacak bandını diktin mi cilveli hatun:30:
geleyım kız hem dedıkodu yapalım hem iş:D
dıktım dıktııııım
resmını yollarım bı ara super oldu:1:
Holiday izledim canım
Ya o kadar film izledim ki dün bulamadım bişi
Bakıyorum bakıyorum bunu izledim bunu da izledim modunda oluyorum :1:

hmm yawrum sen cennet gibi yi de izlemişindir smdı:1:

dıktım dıktııııım

hakikaten ne dedikodu hemde ben senin ne kafanı şişiriridim ama vaar yaaa bu ara olan şeyler yüzünden:1:
bekliyorum canikom resmini çok merak ediyorum:32:

dıktım dıktııııım

hmm yawrum sen cennet gibi yi de izlemişindir smdı:1:

İzlemem mi hatta eski film oldu benim gözümde :1::1:

Gece kimse kalmıyor zaten kanka ya sen ben o :27:
İyiyim kanka sen nasılsın

Aynen gerçi bugece bende çok kalamıcam karnım acıktı üstüne uyku bastırdı :27: iyiyim kanka benimkine top kek yaptım yarın yollucam bayada güzel oldular ama he :56::1:

Aynen gerçi bugece bende çok kalamıcam karnım acıktı üstüne uyku bastırdı :27: iyiyim kanka benimkine top kek yaptım yarın yollucam bayada güzel oldular ama he :56::1:

Bende çıkıcam birazdan spor yapıp yatarım.
Ellerine sağlık kanka fotoğraf çek paylaş :34:

Bende çıkıcam birazdan spor yapıp yatarım.
Ellerine sağlık kanka fotoğraf çek paylaş :34:

Sağol kankam :29:aa tamammm hem çok güzel mor kalpli kutu aldım kekleri koymak için yarın fotosunu çeker buraya koyarımm :8: Bende bişeyler yiyip yatayım iyi geceler kuzummmm :16:

Son düzenleme:
SağSağol kankam :29:aa tamammm hem çok güzel mor kalpli kutu aldım kekleri koymak için yarın fotosunu çeker buraya koyarımm :8: Bende bişeyler yiyip yatayım iyi geceler kuzummmm :16:

Süslü püslü gidecek enişteye :1:
Afiyet olsun kanka sana da iyi geceler :54:

Back
X