• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Mecitefendi yağ karışımı kullandım bi de bio vital mi neydi onu kullandım memnun kaldım bunlardan 15 çeşit yağ vardı içinde

Tamam kankam alırım bende büyük ihtimal saçları beslemek gerek :)

Aynen kanka ya bi ara çok yapıyordum saç bakımı ara verdim şimdi ama pazartesi yeniden başlayayım en iyisi

Bi ara bende çok yapıyodum sinameke mi ne onu yapıyodum ama faydasını görmedim onun kötü koku dışında :1: Bende örgüme başlarım p .tesi büyük ihtimal bişeyler üretmeyi çok seviyorum :1:

Bi ara bende çok yapıyodum sinameke mi ne onu yapıyodum ama faydasını görmedim onun kötü koku dışında :1: Bende örgüme başlarım p .tesi büyük ihtimal bişeyler üretmeyi çok seviyorum :1:

Sinameki bende düşündüm de çok uğraştırıcı geldi bana vazgeçtim :1:
Ben örgü bilmem kız elime almışlığım yok sevmediğimden ilgilenmedim de hiç :1:

Sinameki bende düşündüm de çok uğraştırıcı geldi bana vazgeçtim :1:
Ben örgü bilmem kız elime almışlığım yok sevmediğimden ilgilenmedim de hiç :1:

Benimkine atkıyla bere örmüştüm güzel ördüğümü görünce aklımdaydı kendime bişeyler yapmak bakalım bitirdiğimde fotosunu koyarım :) Kanka 2 gündür seninle benden başka kimse yok topikte farkında mısın :31:

Benimkine atkıyla bere örmüştüm güzel ördüğümü görünce aklımdaydı kendime bişeyler yapmak bakalım bitirdiğimde fotosunu koyarım :) Kanka 2 gündür seninle benden başka kimse yok topikte farkında mısın :31:

Yap kanka yapta paylaşırsın burda
Evet ya kimseler olmuyor neden böyle oldu ki ?

Yap kanka yapta paylaşırsın burda
Evet ya kimseler olmuyor neden böyle oldu ki ?

Bende anlamadım valla kuzum :) Çıkayım film falan izleyeyim kanka tekrar görüşürüz öpüldün :54:

Yorgun ve uykusuzum canım :)
Şimdide acıktım bir şeyler atıştırıyorum :)
Sonrasında hoop uyku :)

Benim de acıktı karnım ya ama elma yiyorum ben canım ekşi yeşil elma çekmişti :1:
Erkencisin bu gece

Sabaha karşı yatmıştım canım birde erken kalktım kaynana adayının günü vardı sonra sevgilimle gezdim eve geldim ama çook yoruldum :(

Sabaha karşı yatmıştım canım birde erken kalktım kaynana adayının günü vardı sonra sevgilimle gezdim eve geldim ama çook yoruldum :(

Oooo gün varsa fena :27:
Bende 2 hafta önce gittim komşular sardı dört bir yanımı böyle kala kaldım :53::53:

Back
X