- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
Mecitefendi yağ karışımı kullandım bi de bio vital mi neydi onu kullandım memnun kaldım bunlardan 15 çeşit yağ vardı içinde
Tamam kankam alırım bende büyük ihtimal saçları beslemek gerek :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mecitefendi yağ karışımı kullandım bi de bio vital mi neydi onu kullandım memnun kaldım bunlardan 15 çeşit yağ vardı içinde
Tamam kankam alırım bende büyük ihtimal saçları beslemek gerek :)
Aynen kanka ya bi ara çok yapıyordum saç bakımı ara verdim şimdi ama pazartesi yeniden başlayayım en iyisi
Bi ara bende çok yapıyodum sinameke mi ne onu yapıyodum ama faydasını görmedim onun kötü koku dışındaBende örgüme başlarım p .tesi büyük ihtimal bişeyler üretmeyi çok seviyorum
![]()
Sinameki bende düşündüm de çok uğraştırıcı geldi bana vazgeçtim
Ben örgü bilmem kız elime almışlığım yok sevmediğimden ilgilenmedim de hiç![]()
Benimkine atkıyla bere örmüştüm güzel ördüğümü görünce aklımdaydı kendime bişeyler yapmak bakalım bitirdiğimde fotosunu koyarım :) Kanka 2 gündür seninle benden başka kimse yok topikte farkında mısın![]()
Yap kanka yapta paylaşırsın burda
Evet ya kimseler olmuyor neden böyle oldu ki ?
Bende anlamadım valla kuzum :) Çıkayım film falan izleyeyim kanka tekrar görüşürüz öpüldün![]()
Ben geldimm nerelerdesiniz şekerlemeler![]()
Hoşgeldinnnn:))))
Hoşbuldumm nasılsın :)
Selammmm :)
Naber nasıl gidiyor :)
İyi canım ya sıkıldım film izlemekten buraya bakayım dedim de burası da sessiz kalmış.
Sen nasılsın
Yorgun ve uykusuzum canım :)
Şimdide acıktım bir şeyler atıştırıyorum :)
Sonrasında hoop uyku :)
Sabaha karşı yatmıştım canım birde erken kalktım kaynana adayının günü vardı sonra sevgilimle gezdim eve geldim ama çook yoruldum![]()