• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Fena bi durum ya
Bende hiç sevmem bilip bilmeden akıl vermeye çalışanı
Benim ailem dururken sana mı kalır okulum ya da evliliğim :19:
Ama işte illa ki oluyor böyle dengesiz insanlar

Aynı dayım gibi kanka ya bi tek dayım onun kadar konuşmaz ama akıl vermeye bayılır :31: Benimde canım sıkkın ya fatihi çok özlüyorum ne zaman göreceğimi bilmemek canımı daha çok yakıyo :14:

kızlarrr ben geldım oyle bır gecer zaman kı ye baktınız mı tugrul meteye ne yaptı anlayabıldınız mı?

Aynı dayım gibi kanka ya bi tek dayım onun kadar konuşmaz ama akıl vermeye bayılır :31: Benimde canım sıkkın ya fatihi çok özlüyorum ne zaman göreceğimi bilmemek canımı daha çok yakıyo :14:

Takma kafana kanka böyle öğütler benim bi kulağımdan girer ötekinden çıkar. Hiçte kendimi sıkamam boş konuşanlar için.
sen para biriktirmeye başladın mı
Fatihin gelme durumu yok mu bu ara

Ya bir de kızlar ben kesin kararlıyım saç boyamaya kızıl renk boyamak istiyorum ama kararsız kalıyorum her defasında off be :ssz::ssz:
Foto koyup yardım alayım diyorum ama konudaki fotolar silinmiyor da o yüzden koyamıyorum :31:

Hoşgeldin
O diziyi izlemeyi bırakalı 2 yıl oluyor :1::1:
yawrum bı ara benıde sıkmıstı ama yıne sardı sımdı cok ıyı dızı yaaa

selam kızlar ben geldim :)
hoşgeldın yawrum egzersızler ne durumda yapıon demıııııı:1:
Ya bir de kızlar ben kesin kararlıyım saç boyamaya kızıl renk boyamak istiyorum ama kararsız kalıyorum her defasında off be :ssz::ssz:
Foto koyup yardım alayım diyorum ama konudaki fotolar silinmiyor da o yüzden koyamıyorum :31:
bızım ıcın koy anam bız sana fıkır werelım:)

Takma kafana kanka böyle öğütler benim bi kulağımdan girer ötekinden çıkar. Hiçte kendimi sıkamam boş konuşanlar için.
sen para biriktirmeye başladın mı
Fatihin gelme durumu yok mu bu ara

Yok öyle bi düşüncesi olsa söylerdi..Zaten iki haftadır bugün izin kullanabildi.Onun gibi iletişim danışmanı olan diğer çalışan kafasını vurmuş hafızasını kaybetmiş gelemiyo işe..Yok ya biriktiremedim pek hala aynıyım kanka :59:

özel albüm yap canım yada gözlerini karala diğer türlü koymak istersen :)
Hoş geldin canım gece toplaştı herkes :1::1:

Hoşbuldum canım ne var ne yok :)

Kanka özel albüm yap koy buraya koyarsan silemezsin :26:

Yok öyle bi düşüncesi olsa söylerdi..Zaten iki haftadır bugün izin kullanabildi.Onun gibi iletişim danışmanı olan diğer çalışan kafasını vurmuş hafızasını kaybetmiş gelemiyo işe..Yok ya biriktiremedim pek hala aynıyım kanka :59:

aa canım nasıl kafasını vurmus hafızasını kaybetmıs öğren bende o şekilde kafamı vurcam:9:

Özel albüm yapayım kızlar bi akıl verin bana

kızlarrr ben geldım oyle bır gecer zaman kı ye baktınız mı tugrul meteye ne yaptı anlayabıldınız mı?
Hoşgeldin canım :)
Ben şimdi izliyorum yeni bölümünü :)Sonuna gelince anlarsam söylerim :)
Hoşgeldiniz kızlar nasılsınız naptınız :) Tildacım izlemiyorum o diziyi :)

Ne yapalıkm canım erken geldim bu akşam :)
Sözde on parmak klavye çalışcam :D

aa canım nasıl kafasını vurmus hafızasını kaybetmıs öğren bende o şekilde kafamı vurcam:9:

Evet valla çok kötü ne zaman ne olacağımız belli değil sapasağlam kızcağızdı tanışmıştık gittiğimde çok üzüldüm..Bayılmış yere düşmüş psikolojik tedavi görecekmiş cnm :(

yap yap fıstık bakalım fıkır werelım
Hoşgeldin canım :)
Ben şimdi izliyorum yeni bölümünü :)Sonuna gelince anlarsam söylerim :)

Ne yapalıkm canım erken geldim bu akşam :)
Sözde on parmak klavye çalışcam :D
yawwrum sen katıplık sınavına mı gırcen,aslında bende gırmesem bıle tecrube olsun dıe baswurmak ıstıodum ama kacırdım herlde
Evet valla çok kötü ne zaman ne olacağımız belli değil sapasağlam kızcağızdı tanışmıştık gittiğimde çok üzüldüm..Bayılmış yere düşmüş psikolojik tedavi görecekmiş cnm :(
wah wah yazık..aynen canım ne olcagımız bellı deıl Allah kazalardan belalardan korusun cumlemızı,sen nasılsın canm ne war ne yok

Kanka ne güzel kızsın he :23: İlk baktığımda sana kızıl kahve tonlarının çok yakışacağını düşündüm çikolata kahvesi mesela :)

Back
X