• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

selam kızlar gecen muhabbetı oldu yaaa özendım gıttım youtube dakı butun şirinleri izledım çok guzeldııııı:16: ama ınanın hatırlıyorum her bır bolumu az cok unutmamısım:1:
ya baska nerden ızleyebılırız o kadar hoşuma gıttı kı nerdeyse cd cıye gıdıp cd sını alıcam

Selam canım iyi yapmışsın bende izliyodum bi ara :) Eee nasılsın neler yapıyosun :54:

iyiyim kuzum sıkıcı yaaa nolsun ewdeyım ıste belkı bu aksam benımkıyle gorusurz bılemıyorum sen napıosun beybım:29:

Aynen sıkıntıdan patlıyorum hava çok güzel ama arkadaşlarım çalışıyo yapacak bişey yok :5: Keşke fatihte burda olsaydı görüşseydik hep :(

Aynen sıkıntıdan patlıyorum hava çok güzel ama arkadaşlarım çalışıyo yapacak bişey yok :5: Keşke fatihte burda olsaydı görüşseydik hep :(

demı yawrum ne guzel olurdu,,bide bız kızlar felan komsu olsaydık keşke:/
hep aynı seyler ınsanın canı sıkılıo bıde geç yatıyorum geç kalkıyorum benı bı tuhaf yapıo gec kalkmak gun bıtıwerıyo yasadıgımdan anlamıyorum

demı yawrum ne guzel olurdu,,bide bız kızlar felan komsu olsaydık keşke:/
hep aynı seyler ınsanın canı sıkılıo bıde geç yatıyorum geç kalkıyorum benı bı tuhaf yapıo gec kalkmak gun bıtıwerıyo yasadıgımdan anlamıyorum

Bende öyleyim valla kuzum öğlende kalk, bütün gün pc de müzik dinle film izle bunaldım valla depresyona giriyorum galiba :26:

Hoşbulduk kanka iyiyim sen ne yapıyorsun
Hava çok güzel kız bugün fatih ne zaman geliyor

Hafta içi kuzum çarşamba ya da perşembe p .tesi kesin olarak belli olacak :) Evt hava çok güzel ve ben eve tıkılı kaldım offf :59:

Annenden izini kopardın dimi

Annemden kopardımda anneannem hala büyük bi sorun :( Arkadaşım gelecek pazar günü anneannemin yanında annemden izin isteyecek annem tmm kalsın derse anneannem bişey diyemezmiş öyle diyo arkadaşım ama, annemin başının etini yer gibime geliyor :(

aa az kalmıs gozun aydın dıyeyım ozaman kuzum:16:

Sağol yavrum bakalım anneannem sorun çıkarmazsa az kaldı :( Arkadaşının evi varmış bi gece orda kalalım diyoda o gece için nasıl izin alıcam bakalım.Hey allahım sanki çocuğum :19:

Annemden kopardımda anneannem hala büyük bi sorun :( Arkadaşım gelecek pazar günü anneannemin yanında annemden izin isteyecek annem tmm kalsın derse anneannem bişey diyemezmiş öyle diyo arkadaşım ama, annemin başının etini yer gibime geliyor :(

Annen de ona göre hazırlıklı olsun kanka başının etinin yenmesine :1:
Ya sen anneni ikna ettikten sonra gerisini düşünme annen bi şekilde halleder :34:

Ya sen anneni ikna ettikten sonra gerisini düşünme annen bi şekilde halleder :34:

Umarım kanka :) Düşündükçe sinir oluyorum kaç yaşındayım bu kadar kendimi kasmamam gerek arkadaşımda kalıcam deyip rahatlıkla kalmam gerekiyor :/ Anneannemin bana bu kadar baskı yaptığını duyan herkes şaşırıyor o kim annen var senin diye.Hiç unutmam bi akşam kuzenimle dışarı çıkacaktık yazlıkta anneannemle teyzem beni salmamışlardı kuzenimi salmışlardı o zaman 16 yaşındaydı o..Ben onların ilk göz ağrısıymışımda bişey olursaymışta palavra :19:

bncede annen ızın verdıkten snra ananen fazla karısmamalı ama yaslılar dedıgım dedık oluo ıste

bncede annen ızın verdıkten snra ananen fazla karısmamalı ama yaslılar dedıgım dedık oluo ıste

Aynen canım ee sizin nasıl gidiyo evlilik hazırlığı falan :)

yawrum aslında pek hazırlık yaptıgımız yok hemen hemen her sey tamam gununu beklıyoruz işte:)

Anladım canım eniştemiz seni üzmüyor değil mi :20::)

Back
X